Therapie en Healing

Wanneer er situaties in je leven zijn die je maar moeilijk een plek kunnen geven, of wanneer er fysieke problemen zijn ontstaan dan is het goed om met jezelf aan het werk te gaan.

Meestal zoeken we dan iemand die ons kan ondersteunen in ons bewustwording en genezingsproces. Je bent van harte welkom. Ik heb een luisterend oor en een schat aan mogelijkheden en methoden om je te ondersteunen en te begeleiden.

Wie komen er bij mij?
 • Mensen met fysieke klachten en/of emotionele en/of mentale problemen.
 • Mensen die in het reguliere circuit zijn vastgelopen, zich niet voldoende gehoord, gezien en begrepen voelen. Zo geheten Solk klachten. (Solk = Somatisch onverklaarbare lichamelijke klachten.)
 • Mensen die preventief zichzelf willen opschonen zodat er minder tot geen ziekten hoeven te ontstaan.
 • Mensen die zichzelf willen ontwikkelen op spiritueel gebied.
 • Mensen die ervaren dat hun ziel onvrij is.
 • Mensen die met diepe angsten, trauma's en ziektes kampen en hier tot op heden geen verbetering in konden vinden met andere behandelaars.

Wanneer je bereid bent een traject te gaan .... Ik ben een Alchemistische therapeut/healer en werk niet alleen in het dagbewustzijn, juist ook in het onder- en bovenbewustzijn. Wanneer je klacht in het dagbewustzijn verholpen zou kunnen worden was het allang verholpen. Er dienen andere wegen bewandelt te worden.

Weet je dat op elke eerste dinsdagochtend van de maand een verkort inloop consult gegeven wordt?

Hoe gaat een behandeling

 1. Vooraf aan de therapie beginnen we met een intakegesprek. Een vragenlijst die mij helpt om een goed holistisch beeld te kunnen vormen van jou wezen en de rede van je komst.
 2. Daarna kies ik er soms voor om diverse punten te testen en te meten om mij snel een overzicht te geven, op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, waar de schoen wringt en om eventuele therapie blokkades direct te kunnen opsporen.
 3. Vervolgens geef ik advies welke therapievorm(en) we kunnen gaan toepassen voor het beste resultaat, en maken we samen een stappenplan. Hierin heb ik inmiddels ruim 25 jaar ervaring.
 4. Te allen tijde is het belangrijk onder medisch toezicht van een reguliere behandelaar te zijn. Dat wat ik je aanbied, komt naast de reguliere behandelingen. Het alternatieve is een goede aanvulling op het reguliere.

Kosten voor een consult vind je hieronder. Scroll door naar de knop Investering

Met welke klachten kun je bij mij terecht

Als psycho-energetische therapeut, bewustzijnscoach,  lichthealer en alchemistisch genezer werk ik met verschillende methoden en technieken waarmee ik je kan ondersteunen in jouw proces naar bewustwording en genezing. Hierbij stem ik mij af op jouw wens en probleem. We bespreken samen welke therapie of healing het beste bij je past. Ik ga er van uit dat een mens in wezen heel is, dat er echter elementen zijn die jou uit balans gebracht hebben.

Onderaan deze pagina vind je de klachtenlijst en de verschillende methoden en technieken waarbij en waarmee ik je kan ondersteunen. Vragen kan altijd, ik sta je graag terzijde met mijn helder waarnemende vermogens.
Lichtgroet Noor

Klachten en investering

Met welke klachten, problemen of vragen kunt u bij mij terecht?

 • KLACHT

  Bij fysieke klachten:
  • Acute en chornische (pijn)klachten
  • Onbegrepen klachten door de reguliere geneeswijze

  Bij emotionele klachten:

  • Spanning, stress en Burn-out klachten (ook preventief)
  • Innerlijke onrust en angsten

  Bij mentale klachten:

  • Piekeren en malen en geen rust in je hoofd hebben
  • Moeilijk los kunnen laten

  Bij spirituele- en bewustzijnsontwikkeling: 

  • Ondersteuning bij je bewustzijnsontwikkeling
  • Ondersteuning bij je spirituele vermogens en ontwikkeling

  Specialiteiten:

  • Energetische begeleiding bij trauma

  Uitgebreide Klachtenlijst Therapie en healing

  Nog even doorscrollen voor meer informatie. V

 • Investering

  Investeren in jezelf, in je gezondheid en je bewustwording.

  Prijzen  
  Telefonisch afspraak maken of een vraag stellen:  Eerste 10 minuten gratis.
  Consult/Sessie/Healing:         € 111,00 euro per uur. Ik werk graag anderhalf uur, voor 155,00
  7 sessies met € 70 korting:

   

  € 714,00 euro voor 7 x sessie van een uur of 1035,00 voor 7 x anderhalf uur

  Studenten consult:   €   90,00 euro per uur of 130,00 per anderhalf uur
  Telefonisch of zoom Consult:   €   111,00 per uur
  Informatie gesprek opleiding   €   45,00 euro (dit ontvang je terug bij inschrijving).
  Healing op afstand:  €   33,00 euro per 15 minuten. 
  Bidden 7 avonden:  €   Doe ik met zeer veel liefde voor je.


  Laat de financiele energie je niet belemmeren om je zelf te ontwikkelen en te helen.
  Er is altijd een mogelijkheid om dat, wat je echt wilt, te realiseren. Ben je financieel niet draagkrachtig en wil je toch een sessie van mij, bel me op en overleg met mij.

  Mocht u verhinderd zijn op de afgesproken consult-tijd dan vraag u vriendelijk om 24 uur van te voren af te zeggen of de afspraak te verschuiven. Zo is er voor mij de mogelijkheid een ander blij te maken met de tijd van uw consult. Binnen 24 uur voor het consult wordt 100% van de consult-kosten in rekening gebracht.

  Lichtgroet Noor

Healingen en methoden

Met welke methoden en healingvormen werk ik.

 • Energetisch

  Energetisch reinigen en helen
  Om oude, afgewerkte energieën te verwijderen en ruimte te maken voor nieuwe kracht. Om de genezing te bevorderen.
  In onze energielagen om ons heen vinden we vele verschillende energieën terug. Zowel onze eigen energieën, als ook energieën van anderen. Verder kan de energie zich op sommige plekken meer ophopen terwijl juist op andere plekken de energie te ijl is geworden. Dit brengt in ons een disbalans. Door een energetische reiniging en heling toe te passen wordt de energie weer gelijkmatiger verdeeld, eventueel vervuilde energie afgevoerd en zuivere energie aangevoerd. Dit bevordert de genezing.

  Aardester Chakra
  Vooral het schoonmaken van de uitstroom en instroom via de voeten is de laatste jaren erg belangrijk geworden, omdat het de verbinding is met je aardester chakra. Het aardester chakra geeft het immuunsysteem een gezonde boost wanneer het de vervuilde energie uit de uitstroom opvangt en 'schoon wast' en de zuivere energie via de instroom het lichaam weer oplaad. 

  Van buiten naar binnen en uitdeuken
  Een ziekte of klacht ontwikkelt zich regelmatig van buiten naar binnen. Meestal ontstaan zij in het emotionele, mentale en/of astrale auraveld.

  • Door de gifstoffen en de frequenties waarmee onze leefomgeving doordrongen zijn (wifistraling o.a.).
  • Door emoties die wij niet voldoende verwerken of een plek geven;
  • Doordat we bepaalde ziekmakende gedachten en frustraties toelaten

  Vormt zich vanuit het auraveld een donkere, minder stromende energie richting het lichaam. Hoe langer we deze emotie of gedachte voeden in ons dagelijks leven hoe verdichter de energie wordt tot zij uiteindelijk in het lichaam zich uit in een ziekte. De juiste stemvorkfrequentie is in staat deze ziekmakende energie te doortrillen en op te lossen. De trillingsfrequentie werkt vanuit het grofstoffelijke naar het fijnstoffelijke gebied toe en deukt als het ware de blokkade uit. Natuurlijk is het emotionele en mentale niet het enige wat de oorzaak van alle klachten zijn. De huidige hecktiek en vervuilde leefomgeving vormen een groot gevaar voor ons menselijk wel bevinden en onze gezondheid.

 • Stemvork

  Stemvork Therapie & Healing

  We werken zowel met roestvrij stalen stemvorken als met kristallen stemvorken.

  Diepe celmassage
  Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

  Geluidsfrequenties
  De stemvorken hebben verschillende geluidsfrequenties. Deze frequenties werken diep door in de totale mens. In zijn lichaam, zijn ziel en zijn geest. Wanneer je bedenkt dat wij voor meer dan 75% uit water bestaan en je weet dat water de trilling overbrengt en vasthoudt zelfs voor een hele lange tijd, dan is het goed voor te stellen hoe de trillingen van de stemvorken ons hele lichaam, ons hele systeem, kunnen doortrillen en in evenwicht kunnen brengen.

  Bij stemvorktherapie gebruiken we de stemvorken als middel om de blokkades op fysiek of energetisch gebied los te trillen. De stemvork biedt de gezonde trilling aan waardoor het lichaam zich weer herinnert hoe het van oorsprong stroomt. Daar waar blokkades zijn worden deze "gemasseerd" door de stemvorktrilling. Het is als het ware een diepe celmassage. De trillingen van de stemvorken werken diep in het hele organisme door. Niet alleen de fysieke lagen maar ook de aura en energielagen worden in trilling en resonantie gebracht. Je kunt dit ook frequentietherapie noemen.

  De stemvorken geven een zachte trilling die meestal door de cliënt ook goed te voelen is. Het is een aangename en prettige ervaring die de cliënt in een diepe rust kan brengen. Daarbij is de stemvorktherapie uiterst doeltreffend, daar de trilling heel gericht ingezet wordt op een pijnpunt of blokkadegebied.

  Klachtgericht
  Al naar gelang de klacht waarmee de cliënt komt zal ik een totale stemvorkbehandeling kunnen geven of de stemvorken ter ondersteuning bij healing gebruiken. Het werken met de stemvorken kan heel specifiek klachtgericht tot heel breed als balans en harmonie brenger ingezet worden.

  Er zijn meer dan 80 specifieke stemvorkbehandelingen mogelijk voor de meest uiteenlopende klachten op fysiek, emotioneel, sociaal, mentaal en spiritueel gebied. Voor meer informatie over fonoforesetherapie en welke klachten behandeld kunnen worden verwijs ik je naar de Stemvorkenlijst. Deze klachtenlijst is slechts een kleine greep uit alles wat er mogelijk is met stemvorken.

  Planeten en organen
  Er zijn een hele serie planeetstemvorken. Hans Cousto was in staat de omlooptijd van bepaalde planeten met betrekking tot de aarde uit te rekenen. Deze omlooptijd bracht hem bij bepaalde planeetfrequenties. Deze frequenties zette hij om tot een hoorbare toon die gevat in een stemvork een trillende weergave is van de kracht van die betreffende planeet.

  Planeten werken diep door met hun krachten en energieën in de mens. Elke planeet werkt specifiek in op één van onze organen. Wanneer een orgaan uit balans is geraakt met het daarbij behorende chakra, dan is het voor de planeet lastiger om als het ware door de ruis heen te dringen. Stemmen we het chakra dan weer op de juiste planeet of frequentie af dan kan het chakra weer dienen als een zuivere poort. Een poort tussen de kosmos en het menselijk lichaam. Het betreffende orgaan wat met dat chakra samenhangt heeft nu weer de gelegenheid te herstellen. Hierbij gaan we er van uit dat de macrokosmos en de microkosmos met elkaar in evenwicht en overeenstemming zijn. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken in de fonoforese of toonpunctuur.

  Chakramassage
  De stemvork kan ingezet worden wanneer bijvoorbeeld een chakra minder doorstroomt. Voor het afsluiten van een heftige emotionele sessie is een harmoniserende en balans brengende chakrabehandeling heel prettig. De balans en harmonie wordt hersteld en de cliënt keert in een rustige stemming terug naar huis.

  Auramassage
  Ook een auramassage kan goed met stemvorken. Als afsluiting van een heftige emotionele sessie brengen we weer balans en harmonie in het auraveld waardoor de cliënt de al te heftige emoties kan loslaten. Ook kan de aura gereinigd worden met behulp van bepaalde stemvorken. Dit is heel heilzaam voor mensen die in een drukke werkomgeving vertoeven waarin zij veel energie van andere mensen opnemen in hun auraveld. Het reinigen en in balans brengen via de aura doe ik ook graag bij mensen die door veel medicijngebruik (bijvoorbeeld chemo of prednison) vervuild zijn geraakt.

 • Noorderlicht Healing

  Noorderlicht healing is puur licht-energie.
  De Noorderlicht Healing is een verfijnde krachtige healing met een zeer hoge energiefrequentie. Effectief bij het oplossen van blokkades en karmische patronen. Een diepe celmassage die de blauwdruk weer reinigt en opfrist.

  De Noorderlicht healing werkt intens en lang door. Deze healing vorm is bij mij ontstaan uit mijn werk als Euritmiste, als Energetisch therapeute en mijn verbinding met de Geestelijke wereld. In stilte worden om uw lichaam heen speciale dansbewegingen uitgevoerd die uw auraveld in een verhoogde trilling brengen. Hierdoor worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht met elkaar. Zeer geschikt bij angsten, stress en burn out. Het energieveld wordt in zeven sessies opnieuw opgeladen. Een zeer krachtige healing wijze.

  De Noorderlicht healing bedient zich van een aantal 'euritmische' basiselementen zoals onder andere de bewegingen van de dierenriem, de planeten, de klanken en de kleuren. Wanneer deze elementen euritmisch om de cliënt heen bewogen worden hebben zij een genezende en helende werking. Deze combinatie van bewegingen werken diep in op het oorspronkelijk niveau van de mens. Daarmee wordt als het ware weer je blauwdruk wakker geroepen. Je wordt je meer bewust van je levenspad. De energie van de dierenriem tekens en planeetkrachten werken niet alleen op het moment van onze geboorte op ons in, maar continue elke minuut van ons leven. Onze chakra's staan in verbinding met talloze bronnen uit het universum zoals met sterren en planeten. Hiermee vindt een polariteitenenergie uitwisseling plaats. Wanneer de verbinding met enkele van deze krachten geblokkeerd wordt ontstaat er een onbalans in ons. De Noorderlicht healing heft deze onbalans op en zorgt voor hernieuwde harmonie en energie.  Klik hieronder voor het openen van een pdf over euritmie en kleur, klank, dierenriem en planeetbewegingen.

  De behandeling
  Voor elke behandeling hebben we een kort gesprek om bewust te krijgen wat er veranderen mag. Daarna ga je liggen op de behandeltafel. Terwijl je in een steeds diepere ontspanning komt, stem ik me af op jouw energie en op de hogere energie waarmee gewerkt wordt. Zoals een violist zijn viool stemt zo stem ik als het ware mijn instrument. De Noorderlicht healing duurt ongeveer 40 minuten. Hierna blijf je nog 21 minuten liggen. Tijdens dit 'na' liggen werkt de energie in je door. De hele behandeling met gesprek duurt anderhalf uur.

  De Noorderlicht healingen heb ik in zeer heldere dromen (imaginatieve ervaringen) doorgekregen. 21 dagen achter elkaar kreeg ik, elke morgen op mijn geboorte tijd, een uitermate heldere droomervaring. In elke droom werd mij een stukje Noorderlicht Healing aangereikt. Lees hieronder in de PDF meer over Noorderlicht Healing

  Zeer geschikt en ondersteunend bij

  • Oververmoeidheid en burn-out
  • Spanning en stress, angst en trauma verwerking
  • Emotionele, sociale en relationele problemen, of mentale onrust.
  • Zich herhalende fysieke problemen (zoals hoofdpijn, rugpijn, buikpijn)
  • Verlies en rouwverwerking
  • Nachtmerries en zich herhalende dromen
  • Om zelfverzekerder te worden
  • Wanneer je niet lekker in je vel zit en daar verandering in wilt brengen
  • Bewustzijnsontwikkeling
  • Spirituele ontwikkeling en verbinding met je Hoger Zelf 

  Ervaringen van Cliënten

  • Een uiterst diepe ontspanning
  • Blokkades worden aangeraakt en kunnen worden opgelost
  • Schaduwkanten worden belicht en doorlicht
  • Levensenergie en enthousiasme bloeit weer op.
  • Een beleving van totale harmonie en balans ontstaat.
  • Een 'zijn' ervaren wordt ontwikkeld.
  • Het zelfgenezende vermogen wordt versterkt.
  • Het geeft een weldadig tintelend gevoel, als een nieuwe huid.

  "In een half jaar tijd van moe naar superfit. Heerlijk om me weer zo te voelen. Daarnaast heb ik erg veel geleerd, wat ik blijvend toe kan passen. Bijzondere gesprekken waarbij ik me volkomen vrij voelde om werkelijk alles te bespreken." (met toestemming van Frieda Gogelein, Cliënt in 2005).

  Kleur, klank en beweging PDF

  Dierenriem en planeten PDF

  Euritmie algemeen PDF

  Noorderlicht Healing vervolg PDF

 • Christus

  Christusenergie Healing

  Een sterke genezende energie die o.a. in staat is zonder aan te raken de wervelkolom weer in balans te brengen. Specifiek in te zetten bij disbalans in bottenstructuren, gewrichten en "Ik" processen. Vooral voor rugproblemen is dit een geweldige healingmethode.

  Ik heb een sterke band met de Christus energie. Via verschillende Spirituele ervaringen is deze verbinding intensiever geworden. Wanneer ik mijn handen en armen uitstrek stroomt de Goddelijke energie binnen en kan ik deze heel gemakkelijk doorgeven. Wanneer ik mij intentie richt stuurt mijn intentie de energie. Daarbij ben ik ingewijd als “Meester” in de Christus energie.

  Christus is het Licht en de Liefde energie die ons oproept om te gaan staan en onszelf uit ons leiden te verlossen. Onze eigen verantwoordelijkheid te nemen en onze blik te richten op schoonheid, waarheid en goedheid. Op het Goddelijke en Paradijselijke van deze aarde (Moeder Gaia). Dit vraagt een “IK” kracht van ons. De Christus energie ondersteund deze “IK” kracht.

  Dit is een verticale energie die ons helpt ons op te richten en te gaan staan. Vandaar dat deze energie sterk door werkt op onze botstructuur en onze wervelkolom.

  Harmoniseren van de wervelkolom
  Met "Christus" energie helen, harmoniseren en balanceren van de wervelkolom. Dit helpt o.a. bij bekkeninstabiliteit, schouder, rug en nek klachten en brengt de hele energie in stroming en balans. Wervelkolom energie weer laten stromen werkt ook door op de organen. Je wervelkolom is je levensboom. Deze heling is zeer goed te zien en te ervaren aan o.a. het verschil in beenlengte dat zichtbaar opgeheven wordt.

  "Energetische Wervelkolom correctie"
  In Duitsland wordt dit "Begradigung" genoemd. Je hele energieveld wordt in balans gebracht en geharmoniseerd. Dit heeft op veel zaken effect.

  Wat gebeurt er bij een Energetische Wervelkolom correctie?
  Door een zeer intensieve energiestroom wordt het energieveld (de aura) uitgebalanceerd en gestabiliseerd. Deze stabilisatie is duidelijk te ervaren aan de bekkenstand, de beenlengte en de schouderstand. De verschillen in beenlengte, scheefstand van bekken en schouders worden zichtbaar en meetbaar gelijk en in evenwicht gebracht. Deze harmonisering van het energieveld (Aura en chakra's) kan voor nog meer evenwicht in het lichaam zorgen.

  Op het fysieke vlak:

  • Beenlengteverschillen worden opgeheven
  • Bekken stand wordt gestabiliseerd en evenwichtig
  • Schouderstand wordt rechter
  • Stofwisseling harmoniseert
  • Ontgiftingsprocessen worden geactiveerd
  • Het immuunsysteem wordt versterkt
  • Alle cellen worden met helende energie doorstraalt en verzorgd

  Het betekent dat:

  • Het eigen afweer systeem aan het werk gaat
  • De kringloop geharmoniseerd wordt
  • De organen ontgift worden
  • De doorbloeding verbetert
  • Houding gecorrigeerd wordt
  • De stofwisseling geactiveerd wordt
  • De zuurstofopname zich verhoogt
  • De orgaanfuncties zich verbeteren
  • Verouderingsprocessen vertragen en verminderen

  Veel problemen die zich voordoen door een verkeerde houding of kromme wervelkolom kunnen sterk verbeteren door de Energetische wervelkolom correctie. O.a.:

  • Migraine en hoofdpijn,
  • Psychische storingen,
  • Concentratie storingen,
  • hart ritme storingen,
  • Ademhalingsproblemen,
  • Gehoorstoringen,
  • Bekken instabiliteit.

  Op het zielsmatige vlak:

  • Angsten worden minder of verdwijnen
  • De gemoedsstemming wordt beter
  • Depressie kan sterk verminderen\
  • Rust en minder druk maken om zaken kan ervaren worden
  • De slaap wordt dieper en rustiger
  • Verslaving vermindert of kan losgelaten worden

  Op het geestelijke vlak:

  • Het concentratievermogen groeit
  • Het geheugen verbetert
  • Depressiviteit verdwijnt meer en meer
  • Het je zorgen maken verdwijnt meer en meer
  • Intuïtie versterkt zich
  • Eigen doelen worden gemakkelijker herkend en verwezenlijkt
  • Het wezenlijke is beter van het onwezenlijke te onderscheiden
  • Verbinding met de geestelijke wereld wordt sterker beleefbaar

  Een Energetische rug correctie betekent voor veel mensen verbetering van levenskwaliteit en levensvreugde.

  Dit alles gebeurt zonder aanraken in enkele minuten. De handeling/dienst zelf duurt gemiddeld 10 - 15 minuten.

 • Kristal

  Kristal Healer & Aura Arts
  Kristal Healer en Aura Arts, aura chirurgie of energetische (etherische) chirurgie is het zelfde.
  Wanneer een aandoening in het lichaam tot uitdrukking komt als ziekte of hindernis dan kunnen we het ook vinden in de verschillende auralagen rondom de persoon. Voordat de aandoening tot een fysieke pijn of ziekte wordt, is het reeds zichtbaar in de aura. De aandoening of ziekte dient eerst opgelost te worden in het auraveld, daarna zal er pas op het fysieke vlak genezing zijn.

  Geldig voor alle ziekten:
  Wanneer jij je bewust wordt waarom jouw lichaam de ziekte creëert, dan heb je de sleutel tot zelfgenezing in handen. Dit betekend niet dat iedere ziekte in dit leven ook daadwerkelijk geneest.

  Het maakt niet uit welke ziekte het is. Van bot breuk tot artrose, van kanker tot hiv het heeft naar mijn visie altijd te maken met hoe we in ons leven staan. Hoe we omgaan met onszelf. Hoe we dit omgaan met ons zelf kunnen veranderen hangt van vele factoren af en is niet iedereen gegeven dit binnen één aarde leven te kunnen doen. Soms is de dood hierin onze beste helper en transformer. De dood transformeert ons naar een andere staat van (bewust) zijn. Jezelf bewust worden van de sleutel tot genezing is geen makkelijke opgave. Vaak zit het creëren van een ziekte in onze schaduwzijde. Elkaar spiegelen en ondersteunen in het bewust worden van de schaduw is dan een hulp om verder te kunnen.

  Er kunnen in ons lichaam zowel fysiek als energetisch knopen en ongeregeldheden voorkomen. (liesbreuken, bulten, kanker, open wonden die niet willen sluiten). Vaak heeft ons lichaam dit gecreëerd na een lange periode van verdrukking, angst, onrechtmatigheden, innerlijke dwang, mentale mangel of andere onbewuste reacties. Het komt bijna altijd voort uit een overleving. Wanneer we in dit ziekte proces bewustzijn brengen, dus ons bewust worden waarom ons lichaam de ziekte heeft gecreëerd, dan kunnen we de onregelmatigheid relatief makkelijk uit het auraveld verwijderen. Aura chirurgie toepassen. Dit kan tot gevolg hebben dat de onregelmatigheid uit het fysieke lichaam verdwijnt zonder dat een fysieke operatie nodig is.

  Hoe ziet een etherische operatie eruit:

  • Via een of meerdere gesprekken komen we tot de kern van het ongemak. Dit zullen we in de gesprekken van vele zijden belichten tot het helder is hoe het gecreëerd is
  • Wanneer het bewustwording traject is doorlopen kan er een afspraak gemaakt worden voor een energetische operatie. Het wegsnijden van het ziekte probleem uit het etherische veld ook wel aura veld genoemd
  • Net als in een operatie kamer wordt er een veilige omgeving gemaakt waarin hygiëne en bescherming belangrijk is. Zowel voor de cliënt als voor mij als genezer
  • Vervolgens breng ik je in een rustige ontspanning en vertel ik je precies wat ik ga doen
  • Gedurende de hele operatie ben je volledig bij bewustzijn. Ik breng je niet onder hypnose. We kunnen spreken tijdens de operatie over wat wij ervaren. Dit is een belangrijk onderdeel aangezien ik tijdens de operatie ook vaak dingen doorkrijg die te maken hebben met de ziekte en het ontstaan ervan. Tijdens de operatie werk ik in afstemming en samenwerking met de Engelen, de geestelijke Geneesheren, Artsen, Chirurgen en Sjamanen. Mijn handen worden geleid. Dat wat ik doorkrijg (van gene zijde) deel ik met je zodat dit weer een stukje bewustwording kan geven
  • Bij het opereren werk ik met mijn handen en met zuivere Bergkristal of met ritueel vervaardigde Phurba's & Vajra's en de Axis mundi Vajra. Dit zijn instrumenten die al eeuwen lang door de Tibetaanse monniken en genezers worden gebruikt om in het auraveld te opereren
  • Na de operatie, die minimaal drie kwartier duurt, krijg je de tijd om bij te komen en spreken we de vervolg behandeling door. Het is na een operatie heel belangrijk om rust te houden en niet te actief te werken of te sporten. Drie dagen je zelf in acht nemen is het advies na een energetische operatie. Veel water drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen

  Voor alle duidelijkheid wil ik hier nog twee zaken vermelden:

  1. Het slagen van een etherische operatie hangt af van de bewustwording van de cliënt. Wanneer het bewustzijn niet wakker is op het probleemgebied dan kan ik opereren doch zal het gene wat is weggehaald zich opnieuw creëren.
  2. Het onder medische behandeling blijven van de reguliere geneeskunde is heel belangrijk. De etherische operatie is pas dan gelukt wanneer de reguliere geneeskunde een operatie niet meer nodig acht. Ik zal u daarom altijd adviseren om ook onder behandeling te blijven van de reguliere artsen.

  Via deze link kun je een via een PDF een interview lezen dat in Paravisie Augustus 2009 heeft gestaan over de Etherische Kristal Chirurgie. Je kunt ook meer lezen over de Aura Chirurgie bij de nascholingsopleiding voor Kristal Healer Aura Arts.

 • Leela

  Leela transformatie en bewustwordingswerk

  Tijdens de Leela Therapie wordt er gewerkt met Leela kaarten. Het is een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden. Het leela spel stelt ons instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen op een zeer eenvoudig wijze en vol bewust.

  Leela therapie werkt met vijf verschillende pakketjes van elk 24 kaarten. Het zijn kaarten met een korte visualisatie in de Ik vorm. Deze visualisatie bied je als het ware een glijbaan aan naar het onder of bovenbewuste. Door middel van de vragen die ik stel raak je dieper in je onderbewuste of bovenbewuste gebied en kun je dit verkennen. Vervolgens help ik je om deze ervaringen te koppelen aan het heden-daagse leven. Door het te koppelen aan het NU kun je inzichten krijgen over jezelf en je huidige leven. Leela helpt je om bewust te krijgen wat er speelt in je leven , hoe je kijkt en omgaat met de dagelijkse dingen.

  In het spel ben jij de reiziger en ik medereiziger. We reizen dus samen.

  Eerst breng ik je in een diepe ontspanning. Daarna lees ik de door jouw uitgekozen leelakaart voor. Tijdens het voorlezen stel jij je voor dat jij de Ik persoon van het kleine verhaaltje bent. Wanneer het verhaaltje stopt, het is dan nog niet af, begin ik met bewustzijnsverruimende vragen te stellen. Door de wijze van “open” vragen stellen kan jij als het ware surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt je dus een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen.

  Effecten van het Leela spel

  • Het helen van onverwerkte ervaringen van jezelf of je medemens
  • Het ontdekken van de onbegrensde mogelijkheden van innerlijke ervaringen
  • Het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten en je oneindig potentieel
  • Het verdiepen van meditatieve staten
  • Het integreren van de verschillende dimensies met het aardse bestaan.
 • Alchemic

  Alchemic Healing
  Healing vanuit de Bron. Deze heling stemt je af op je goddelijke licht oorsprong, met behulp van de 9 Engelen of Ouderen, die de aarde sinds haar ontstaan begeleiden. De 'Alchemic healing' werd door de Bron rechtstreeks aan Tareth (Geoff Boltwood) doorgegeven en is, samen met de Noorderlicht healing, één van de zuiverste verbindingen met de oude wijsheid van alchemie. 'Alchemic Healing' kan je spirituele groei versnellen. 'Alchemic Healing' verbind je met je ziele~essentie, zodat die meer in je dagelijkse leven doorwerkt. Een healing vanuit verbinding met de Bronenergie en Graalenergie.

  Tijdens deze healing werk ik met Bronenergie. De energie van de Schepping. De Bron is waaruit alles ontstaat en waarin alles weer terugkeert. De Ouden, Engelen, Thot, Christus en Boeddha zijn o.a. energieën die ondersteunen in het contact met Bronenergie.

  Dit is een diepgaande zachte healing. Hierbij maak ik gebruik van symbolen en mantra’s. Deze vorm van Healing is mij geleerd door Tareth. Een verlichte Meester in Engeland.

  Tareth
  Tareth is de Alchemic Meester en Meester in de Geheime Wijsheid van Healing. Wanneer hij healing geeft manifesteert hij dikwijls geurende etherische oliën. Tijdens mijn opleiding heb ik deze heerlijk ruikende oliën in mijn handen gehad en mee naar huis kunnen nemen. Hij manifesteert deze olie als zichtbare handtekening van de aanwezigheid van God. Tareth zijn werk is jou te verbinden met je ziel en God.

  Wanneer ik je een 'Alchemic healing' geef is dit wat ik doorgeef. De liefde van de Bron. Dit spreekt jou aan in je ziel en in je zelfgenezende vermogen.

  Wil je meer lezen over de Code voor het lichtlichaam in klanken zie Tareth.

  Voor de website van Tareth met een interview met John Consemuller zie:  http://tareth.co.uk/

 • Klank

  Klankhealing

  Een heerlijke klankhealing met diverse instrumenten gewoon om even bij te komen.

  Vooraf is een kort gesprekje over wat er speelt, waarom je tot rust wilt komen en wellicht meer in balans wilt komen. Hier uit maken wij een intentie zin voor de behandeling.

  Daarna start ik met de klanksessie. Er wordt gebruik gemaakt van diverse instrumenten:

  • Guda drum (is een soort hangpan)
  • Klankschalen; zeven metalen (oude tibetaanse schalen)
  • Kristallen klankschalen
  • Klankstaven
  • Stemvorken in klankkasten
  • Kristallen stemvorken
  • Kristal harp
  • Kooshie bels
  • Regenstick
  • Sjamanen drum
  • en nog veel meer, soms zelfs zang.
 • Soul Retrieval

  Om verloren delen van de ziel en kracht weer terug te halen en in ons systeem op te nemen.

  Wanneer iemand een trauma mee maakt gaat een deel van zijn ziel als het ware een ommetje maken. Het wil niet bij die verschrikkelijke ervaring zijn. Hierdoor ontstaat er zielsverlies. Er is een stukje leven wat de ziel niet helemaal mee maakt. Met het stukje zielsverlies, verliest de persoon ook een stuk kracht, vertrouwen, of een andere levenskwaliteit. Om deze kwaliteit weer terug te halen en het zielsverlies op te lossen is het belangrijk om helder te krijgen in de ziele componenten die zijn weg geraakt door het trauma.

  Met behulp van een krachtdier kunnen deze componenten, de levenskwaliteiten, weer terug gehaald worden en opgenomen worden in het huidige systeem. Het werken met krachtdieren, ritme en sjamanen trommels is een krachtige sjamanistische helingsmethode.

 • Innerlijk Kind

  Innerlijk Kind-werk

  Om belemmerende ervaringen, emoties en gewoontes te verwerken, Om angsten en zich herhalende patronen bewust te maken en op te lossen. Om het innerlijke kind te bevrijden en te koesteren.

  Wanneer we in ons leven telkens dezelfde problemen tegen komen, dezelfde angsten of gebeurtenissen zich herhalen, is er vaak een innerlijk kind dat ons als het ware iets duidelijk wil maken. Ons innerlijk kind heeft ervaringen gehad die het moeilijk vindt om te verwerken. Door terug te gaan naar deze ervaringen en opnieuw te beleven wat er gebeurde, waarbij we ditmaal het kind bewust kunnen ondersteunen in de ervaring, geven we de mogelijkheid te verwerken. We bieden het kind wat het nodig heeft en daardoor ontstaat als het ware een versmelting. De volwassene en kind versmelten samen en de 'verloren' kracht komt terug. Beperkende gewoontes kunnen gemakkelijker afgeleerd worden omdat ze niet meer op een oude pijn gegrond zijn. Angsten lossen op, men voelt zich vrijer en lichter.

 • Tijdlijn

  De tijdlijn methode is heel prettig om te gebruiken voor iemand die het lastig vind om te visualiseren. We gebruiken de tijdlijn om bij een moment te komen in het verleden waar een onverwerkte episode is.

  Met de tijdlijn methode kun je terug gaan in dit leven of in een vorig leven naar momenten die niet goed verwerkt zijn. Doordat dit moment niet goed verwerkt is geeft het in het huidige leven een stroeve energie of weerhaak. Door via de tijdlijn meer licht te werpen is het mogelijk het onverwerkte te verwerken. Afhankelijk van de gebeurtenis op dat punt op de tijdlijn is het mogelijk hier met psycho-energetische gespreksondersteuning of met een Innerlijk kind-, of een Soul retrieval-sessie verlichting te geven en het issue alsnog te verwerken.

   

   

 • Rebirthing

  Rebirthing - Geboorte werk

  Door je terug te brengen, bij vol bewustzijn,  naar het Middernachtelijk uur, het midden tussen het vorige leven en het huidige leven, kun je ontdekken waar je een deel van je potentieel en levensenergie hebt losgelaten en met behulp van de sessie kun je dit weer integreren in het NU.

  Zelf noem ik het geen Rebirthing maar Geboorte werk. De methode die ik gebruik heeft niets te maken met een bepaalde ademhaling.

  Vanuit mijn visie heeft ieder mens twee taken te doen.

  1. Je hebt iets te ontwikkelen, te leren en/of af te ronden (Instromende energie)
  2. Je hebt een taak voor de mensheid en de aarde (Uitstromende energie)

  Voor deze twee taken ontvang je tijdens je reis naar de aarde de juiste ingredienten mee. Je hebt precies die elementen in je karakter en je vermogen om deze twee opdrachten tot een goede ontwikkeling te brengen. Echter door verschillende zaken kun je delen van je levensenergie, je innerlijke kracht, je potentieel loslaten.

  Verstorende situaties kunnen zijn:
  Een moeder die angstig en verdrietig is, somber is of met zichzelf overhoopt ligt. Zij geeft signalen dat het niet veilig is, dat zij het niet kan. Dit niet kunnen komt in het bewustzijn van de ongeboren baby en wordt ervaren als eigen energie. Deze angstige, verdrietige of sombere energie versluierd de eigen levensenergie van de baby of laat deze zelfs voor een deel los.
  Een andere verstorende situatie kan zijn het eerste oogcontact met de moeder of de vader direct na de geboorte. De kind kan de moeder/vader aankijken en zo'n angstige blik zien in die ogen dat het direct zijn/haar prachtige licht of kracht diep weg stopt met een gevoel van "Sorry dat ik besta". Dit kan dan jaren duren, soms wel tot boven de 40 jaar, voordat deze licht of kracht energie weer terug gewonnen is.

  Hierbij helpt het Geboorte werk. We gaan terug naar het Middernachtelijk uur en vandaar uit onderzoeken waarom je op aarde bent gekomen. Wat je doel, je taak of opdracht is. Wat je te leren en te ontwikkelen hebt. Dit terug gaan gaat volledig bewust zonder toegediende middelen of hypnose. Ten alle tijden heb jij de controle. Ik begeleid je in jouw tempo door het hele geboorteproces. Waarbij jij de tijd en maat aangeeft waarin het plaats vindt.

  De effecten zijn prachtig. Je staat daarna meer in je kracht. Begrijpt waarom je doet wat je doet of waarom het goed is nu andere keuzes te maken. Je bent beter instaat je eigen energie te bewaken en te sturen.

  Ik geniet enorm van het geboorte werk omdat het de mensen zo veel ondersteuning biedt in het ZIJN en in BEWUSTZIJN.

 • Regressie

  Regressie en reïncarnatie

  Bij regressie en reïncarnatie therapie ga ik uit van reïncarnatie. Reïncarnatie betekend dat een mens meerdere levens leeft.

  Bij regressie of reïncarnatie therapie help ik je terug te gaan naar ervaringen in een vorig leven die je toen niet hebt kunnen verwerken. Hierdoor kunnen in het huidige leven zowel lichamelijke klachten, emotionele problemen als mentale verwarringen ontstaan.

  Reïncarnatietherapie is ontstaan door mensen die als vanzelf flashbacks krijgen van vorige levens en therapeuten die dit bemerkten bij hun cliënten. Tijdens therapiesessies is het heel goed mogelijk om “pardoes” in een vorig leven te belanden. Het gaat hier bijna altijd om onverwerkte vorige levens. Wanneer je bewust terug kunt reizen naar deze vorige levens dan is het mogelijk om de ervaring alsnog te verwerken. Hierdoor verwijder je de wortel en verdwijnt het probleem in het huidige leven.

  Voor alle duidelijkheid, ik breng je niet onder hypnose. Het terug gaan in de energie van vorige levens gebeurd volledig bewust. Het is uiterst belangrijk dat jij met je volle bewustzijn erbij bent.

  Op deze zelfde wijze kun je terugkeren naar je jeugd, de tijd voor je derde levens jaar, de tijd van de zwangerschap en naar het tussen bestaan. Het voorgeboortelijke leven of “Bardo” tijd. Bardo tijd is de tijd tussen dood en geboorte. Deze periode is onderverdeeld in een aantal velden of lagen. De Ziel reist in een eigen tempo door deze lagen. Afhankelijk van zijn of haar proces kan deze tijd langer of korter duren.

  Zowel met de Tijdlijn methoden kun je terugreizen, als met Leelamethode als met de Rebirthing methode.

 • Heilige Geometrie

  Heilige Geometrie Healing

  Licht Geometrie
  Geometrie op fijnstoffelijk energetisch niveau is de geometrie van lichtstructuren, klankstructuren en bewegingsstructuren. Licht, klank en beweging gaat vooraf aan het scheppen van materie.

  Mijn verbinding met de Geometrie
  Van jongs af aan heb ik een diepe verbinding met de geometrie. Al begreep ik totaal niet waarom, ik genoot van de vormen. Het tekenen en de verbindingen, het ontstaan van de verschillende geometrische vormen vanuit het platte vlak naar geometrische lichamen boeide mij. Ik tekende in het platte vlak de geometrische vormen en knipte, vouwde en plakte ze tot geometrische lichamen zoals de Kubus, tetraëder, octaëder en vele andere vormen ontstonden.

  Toen ik euritmie ging studeren en met choreografische vormgeving en bewegingen ging werken werd het me meer en meer duidelijk wat mij zo boeide. Het bracht mijn gevoel over geometrie en spiritualiteit in een stroomversnelling en was een prachtige bevestiging hoe geometrie werkt. De liefde voor de geometrie en het spirituele werd door de euritmie in beweging gebracht en verbonden. Ik ontdekte dat alles vanuit de geometrie ontstaat.

  Geometrische figuren

  Wij kennen geometrie in de fysieke werkelijkheid als wiskundige patronen die herkenbaar zijn op atomair niveau (micro-), binnen organische structuren (meso-) en binnen het universum (macroniveau). Voorbeelden van heilige geometrische figuren zijn de bol, de kubus, de icosaëder, de octaëder de tetraëder en de dodecaëder. Maar ook de piramide, de lemniscaat, de cirkel, de spiraal, de vijfster of een hart (verbonden met de planeet Venus) zijn ook geometrische licht figuren.

   

  Geometrie van lichtstructuren

  Bij geometrie op fijnstoffelijk energetisch niveau is de geometrie van lichtstructuren, klankstructuren en bewegingsstructuren van fundamenteel belang. Licht, klank, of bewegingsgeometrie gaat vooraf aan de materiële schepping. Het vormt als het ware de specifieke ‘mal’ van licht, klank en bewegingslijnen, waar vanuit het materiële gevormd wordt. Het is de energetische blauwdruk waardoor materie vorm aan kan nemen. Het wezenlijke verschil tussen licht, klank of beweging en materie is de snelheid waarmee de deeltjes trillen ofwel de trillingsfrequentie. Materie is als het ware gestold licht. Gestolde klank en gestolde beweging

  Lichtwezens

  De relatie tussen licht, materie en trillingsfrequentie wordt duidelijk als we beseffen dat hoog ontwikkelde lichtwezens (bijvoorbeeld engelen) het vermogen hebben om de eigen trilling te verlagen waardoor zij zichzelf tijdelijk kunnen ‘materialiseren’. Er zijn veel voorbeelden van wonderlijke hulp waarbij een ‘engel’ tastbaar aanwezig was op het moment van nood en even later onvindbaar was. Lichtwezens verhogen op het moment van onvindbaar zijn hun trillingsfrequentie tot een frequentie die met onze gewone ogen niet meer zichtbaar is. Het derde oog (de pijnappelklier) is veel gevoeliger en kan lichtwezens wèl waarnemen. Het licht dat wij met ons fysieke ogen waarnemen is trouwens maar een fractie van het totale spectrum van trillingsfrequenties (nog geen 1%). (afbeelding hiernaast is van www.atelier-tiller.de)

  Lichtgeometrie en water

  Lichtgeometrie heeft een sterk ordenende functie en is de grondslag van een gezond organisme Wij kunnen dit heel goed zien aan de structuur van water. Gezond water heeft een heldere zeshoekige geometrie. Als druppeltjes van dit water bevroren worden geeft dit een prachtige structuur. (zie figuur 1 uit het boek van Masaru Emoto ‘Messages from water’). Als wij daarentegen vervuild water bevriezen, dan heeft dit water werkelijk geen structuur. (zie figuur 2 uit het boek van Masaru Emoto ‘Messages from water’).

  Gezondheid en lichtgeometrie

  Een menselijk lichaam waarbij de lichtstructuur in orde is, is gezond. Bij onderzoek bij kankercellen is bekend, dat waar de lichtgeometrie verstoord is, de cellen zich ongestructureerd en ongelimiteerd kunnen vermenigvuldigen. Als de afwezigheid van lichtstructuur tot ziekte leidt, dan brengt het herstellen van de lichtstructuur mogelijk heling. Dat blijkt ook zo te werken.

  Daaruit zijn veel therapieën te verklaren, zoals lichttherapie (kleurtherapie), kristaltherapie(edelsteentherapie) en klanktherapie (muziektherapie), euritmietherapie en de noorderlicht healingen. Ook kleur, klank of zuivere bewegingen hebben een specifieke trillingsfrequentie en hebben daarmee een structurerende werking op het organisme.

  Noorder-licht-geometrie

  Noorderlicht Healing is licht geometrie. Liefde geometrie. Noorderlicht healingen herstellen en informeren de geometrische lichtstructuur in en rond een lichaam. Daarmee verkrijgt een lichaam een groter vermogen om licht in zichzelf te ‘dragen’. Dat draagt bij tot een betere gezondheid en tot een heel belangrijk aspect van licht dat wij bewustzijn noemen. Licht geeft bewustzijn en hoe hoger de lichtfrequentie is die een mens kan ontvangen, hoe hoger zijn bewustzijn is. Licht genereert bewustzijn en brengt tegelijkertijd informatie waardoor wij nieuwe inzichten aangereikt krijgen.

 • Euritmie

  Euritmie  healing

  Wat is Euritmie
  Euritmie wordt gevormd door de magische beweging van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. Euritmische bewegingen sterken de IK kracht van de mens.

  Euritmische bewegingen sterken de IK-kracht
  Iedere keer wanneer we met aandacht een beweging uitvoeren zijn we bezig de fundamentele structuur van ons wezen aan te roepen, op te roepen.

  De euritmische bewegingen zijn geen willekeurige bewegingen. De euritmie is een bewegingstaal.
  Door ons met aandacht te verbinden met deze verschillende oerbewegingen en vormen, (en euritmie reeksen) ontstaat een noodzaak om ons kinesthetisch geheugen te ontwikkelen. Kinesthetisch is fijnzinnig bewustzijn van hoe je lichaam in de ruimte beweegt.

  We ontwikkelen als het ware een orgaan om te luisteren naar de bewegingen die verborgen liggen in de wereld in en om ons heen. Dit leidt tot herverdeling van de energie. De innerlijke dialoog (het steeds tegen onszelf praten) wordt tot zwijgen gebracht. Hierdoor kan een staat van innerlijke stilte en innerlijke rust ontstaan.

  Door deze innerlijke stilte is er de mogelijkheid om anders te luisteren en te kijken, om meer in het hier en nu aanwezig te zijn. De lineaire interpretatie wijze kan dan doorbroken worden. Ons denken wordt beweeglijker, minder rechtlijnig. Ook het opnemen van nieuwe stof gaat ons gemakkelijker af.

  Hierdoor wordt de mogelijkheid tot een verhoogde intuïtie en tot spiritueel waarnemen geschapen. Verharde energie die zich opgehoopt heeft door piekeren, angst, frustraties, pijn en leed, kan weer tot stromen gebracht worden. De energie wordt herverdeeld.

  Door het doen van de verschillende bewegingen kan er een soort glans ontstaan, als het ware een aanraking van de Geest. Alsof er een ongebruikte verbinding met de levenskracht die ons draagt opnieuw tot stand wordt gebracht.

  De bewegingen hebben betrekking op de totale mens
  De euritmische bewegingen werken niet alleen op het fysieke lichaam maar juist ook op de andere haar omringende en doordringende fijnstoffelijke lichamen. Zij hebben betrekking op alle energievelden in en om de mens heen. Hierdoor kan euritmie ook omschreven worden als een bewegingskunst om in een totale balans en harmonie te komen en een optimale 'zijnstoestand' te bereiken.

  Innerlijke en uiterlijke beweging in harmonie
  De mens kent niet alleen zichtbare uiterlijke beweging. We kennen ook een grote schakering aan innerlijke bewegingen. In onze ziel ontmoeten we dagelijks, wat we noemen, een groot scala aan gemoedsbewegingen. Vreugde en leed, hoop en angst zijn stemmingen die ons innerlijk bewegen. Onze 'innerlijke'- en 'uiterlijke' bewegingen hebben van oorsprong een duidelijke relatie met elkaar. Dit wordt zichtbaar aan de vele - zeker niet willekeurige - gebaren waarmee iemand zijn spreken begeleid; of aan de lichaamshouding van iemand die in de put zit of juist uitzinnig van vreugde is. In de euritmie wordt de 'innerlijke' beweging weer in overeenstemming gebracht met de 'uiterlijke' beweging. zo binnen, zo buiten. Zo boven, zo onder. Als gevolg daarvan brengt zij ook de kosmische en aardse energieën in de mens in harmonie en balans. Door Rudolf Steiner wordt de euritmie ook wel zielengymnastiek genoemd.

  Grondlegger van Euritmie
  Rudolf Steiner (1861 - 1925) is de grondlegger van de levensvisie Antroposofie en de bewegingskunst euritmie. Hij was niet zomaar een helderziende, hij was een schouwer. Hij kon schouwen in de verschillende wereldlagen. Niet alleen het fysieke gebied wat wij mensen allemaal kunnen zien maar ook de fijnstoffelijke gebieden, zoals de ether wereld, de astrale wereld en geestelijke wereld kon hij waarnemen. Hij kon de 'etherische energieën' zien van de kleuren, de klanken, de tonen, de planeten en de dierenriem. Hij comprimeerde deze 'energieën' tot basale bewegingen die een mens met zijn lichaam kan uitvoeren. Dit wordt Euritmie genoemd. Wanneer we als mens deze bewegingen doen, werken de kwaliteiten en krachten van desbetreffende klank, kleur of planeet in ons door. Zij voeden en helen ons.

  Noorderlicht healing is euritmie in de zuivere vorm

 • Zalving

  Zalving ter bekrachtiging

  Wat is een zalving
  Het Zalven is heiligen, wijden of zegenen van iets of iemand voor zijn taak. Het bekrachtigen van de essentie van die persoon en de verbinding versterken met de Holy Spirit.

  Juist in deze tijd van overgang naar de nieuwe dimensie is Zalven enorm belangrijk. Het in je eigen centrum en kracht gaan staan om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad is essentieel. De Zalving is een krachtige ondersteuner hierin.

  • De Heilige zalfolie is het beeld voor de verbinding met de Heilige Geest
  • De intentie waarmee gezalfd wordt is de verbinding met de Ziel
  • De zalving zelf geeft een optimale verbinding van de Ziel en de Geest met het lichaam

  De zalving is al heel oud. In de bijbel wordt gesproken van de zalvingen. Ook in het oude Egypte en in andere oude overleveringen van verschillende volken wordt gesproken over zalvingen met heilige oliën.

  In eerste instantie was en is het bedoeld voor ingewijden om zichzelf te helen en pas in tweede instantie om anderen te helen. Zwaar zieken werden in het genezingsproces ondersteund door een zalving met Heilige Zalfolie.

  Van oudsher is het zalven een Priesterlijke bezigheid. Wanneer je een ingewijde bent had je weet van de speciale kwaliteiten van de oliën en wist je ook de wijze waarop ze te gebruiken. Dit is een heilige ritueel.

  Men gebruikte de zalving ook om een Goddelijke volmacht te geven aan Priesters, Koningen en Profeten. Een ingewijde en gezalfde priester of koning werd ook wel “de gezalfde” genoemd. Zo werd ook Christus “de gezalfde” genoemd. Van Christus echter zegt men dat hij niet door priester handen is gezalfd maar rechtstreeks door de Heilige Geest.

  De zalving ondersteund de Vrije wil en helpt alle schaduw los te koppelen van de taak en de opdracht die jij hebt. Zalving is gemanifesteerde kracht van de tegenwoordigheid van God.

   De zalving ondersteund:

  • Jouw essentie kracht,
  • jouw IK kracht zodat jij je verbinding met het doel van je leven(s) kunt begrijpen en aanvoelen
  • genezing bij ziek zijn
  • hoop bij hopeloosheid
  • herstel als er iets kapot is
  • bevrijding als er sprake is van gebondenheid
  • vrijlating als iemand zich gevangen voelt

  Kosten:
  De kosten voor een zalving van anderhalf uur met de heilige zalfolie kost 111,00 euro.

  De Zalving zelf
  Hoe gaat de zalving in zijn werk? Je komt in een warm roze vertrek waar de behandeltafel al lekker is opgewarmd met kruiken. Warme handdoeken en dekens liggen klaar. De Heilige zalfolie staat gereed om afgepast te worden op jouw essentie. Voor ieder persoon wordt de Heilige olie speciaal afgestemd. Er zal steeds gewerkt worden met Mirre Olie, Kalmoes olie, Kaneel olie, Cassia olie en Zuivere Olijf olie. Op speciaal verzoek kun je ook een zalving krijgen met Mirre, Wierook en Goud olie. Na het afpassen van de olie ontvang je een voetenwassing met heerlijk warm water en geurende lavendel. Dit reinigt en ontspant. Na de voetwassing ga je lekker ontspannen liggen en begint de zalving.

  Het is belangrijk om van tevoren duidelijk aan te geven wanneer u een zalving wilt ontvangen. Hier wil ik mij goed op voorbereiden. Het is een heilige handeling die een diepe liefdevolle aandacht en voorbereiding vraagt.

  Ervaring van een zalving PDF

 • Kanker

  Energetische begeleiding bij kanker en chronische ziekten

  Kanker geeft in je leven een enorme shock.  Het is altijd prettig wanneer er iemand met je mee kijkt die niet te dicht bij je staat maar wel weet wat er op dit moment met je gebeurt. Iemand die als begeleider en als ervaringsdeskundige met je mee kan voelen.

  Wanneer je te horen krijgt dat je kanker moeten er in een korte tijd beslissingen worden genomen. Chemo, bestralen, opereren of alternatief ermee aan de slag gaan. Graag sta ik aan je zijde. Hierbij kan ik je ondersteunen op diverse manieren:

  • Met gesprekken
  • Met energetische reiniging
  • Met orgaan reinigingen
  • Erfelijke belasting loskoppelen
  • Met healing en opbouw van nieuwe energie
   • Het opbouwen en toedienen van zuivere, liefdevolle energie is vitaliserend, verwarmend en omhullend. Deze elementen ondersteunen het zelfherstellende vermogen.
   • Het regelmatig tussen elke chemo of bestraling reinigen en healen van het lichaam en het auraveld vergroot de levenskracht.

  Gesprekken
  Gesprekken zijn enorm ondersteunend omdat jij je verhaal kwijt kan en je daarin serieus wordt genomen. Het is van groot belang dat jij je keuze voor de behandeling hardop kan uitspreken en liefdevol begeleid wordt om daarin je hart te volgen.

  Energetisch reinigen
  Energetisch reinigen is belangrijk omdat er door chemo, bestraling en medicijnen diverse afgewerkte en dode energieën in je auraveld zijn ontstaan. Deze moeten losgelaten worden. Halen we deze afgewerkte en dode energieën uit je energieveld dan krijg je letterlijk meer energie, dan bedrukt het je minder in je gevoel en voelt het frisser en opgeruimder aan. Hierbij werk ik graag met de stemvorken. De trillingsfrequenties van de stemvorken trillen diep in de cellen door en ondersteunen het zelfgenezend vermogen.

  Orgaanreiniging
  Orgaanreiniging is vooral belangrijk omdat de chemo, de bestraling en de medicijnen direct de organen negatief beïnvloeden. De lever, de milt en de nieren hebben er een flinke taak aan om de nieuw binnengekomen stoffen te zuiveren. Ondersteuning hierbij is geen overbodige luxe. Daarbij is het "voeden" van de organen, die meestal voor het uitbreken van de kanker ook al zwakker waren, zeer belangrijk voor een goed herstel.

  Erfelijke belasting loskoppelen
  Erfelijke belasting loskoppelen is zeer belangrijk, zodat het herhalen en opnieuw opbouwen van nieuwe kankercellen verhinderd wordt. Daarbij haal je ook nog eens die belasting weg naar je kinderen en kleinkinderen.

  Ik heb jarenlange ervaringen met het werken op het alternatieve energetische gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige aangezien ik zelf zes jaar geleden geconfonteerd werd met borstkanker. Hoewel ik zelf met zelfhealing de kanker heb losgelaten, ben ik van mening dat ook de reguliere weg of een combinatie van regulier en alternatief goed kan zijn. Het hangt van veel factoren af wat de juiste keuze is voor jou. Ik zal je dan ook nooit aanraden om te stoppen met de reguliere weg. Te allen tijde is het belangrijk onder medisch toezicht van een reguliere behandelaar te zijn. Dat wat ik je aanbied, komt naast de reguliere behandelingen. Het alternatieve is een goede aanvulling op het reguliere.

  Wat creëert jouw kanker
  Het belangrijkste is om te ontdekken waarom jouw lichaam de kanker creëert. Hiervoor zijn meerdere redenen, zoals erfelijke factoren, omgevingsfactoren en voeding tot het niet kunnen verwerken van zielepijn. Bij dit proces van ontdekken kan ik je met liefde ondersteunen.

  Licht op je pad!

 • Blokkaden

  Therapieblokkade

  Wat is een therapieblokkade?
  Wanneer het lichaam niet instaat is zichzelf te genezen ondanks de juiste therapie. Wanneer de therapieën die gegeven worden niet aanslaan en de cliënt b.v. al meerdere therapeuten heeft bezocht. In alle gevallen van een therapieblokkade is er een slecht functionerend immuunsysteem.

  Wanneer heb je een mogelijke therapieblokkade?
  Bij allergieën, voedselintoleranties, auto-immuunziekten, reumatische ziekten. Chronische vermoeidheid, chronische hoofdpijn, chronisch niet lekker voelen, alle chronische ziekten.

  Welke blokkades kunnen er zijn?

  • Focussen; ontstekingen of ontstekingsresten die sluimerend aanwezig zijn.
  • Littekens; kunnen meridiaan stromen blokkeren. Ook inwendige littekens kunnen we testen en verhelpen.
  • Geopatische belasting; stralingsbelasting door o.a. wateraders, breuklijnen, herzkabels, gsm, netten, groot orthogonaal net, groot diagonaal net en radar.
  • Toxische belasting; gifstoffen zoals amalgaam, landbouwgif, zware metalen zoals chlorofyl etc.
  • Emotionele belasting; Alle vormen van langdurige of heftige emotionele disbalans kan dermate verstorend zijn dat de therapie niet pakt.
  • Intolerantie; het lichaam raakt overbelast als het teveel in aanraking komt met een bepaalde stof. De emmer raakt vol. (niet te verwarren met een allergie die onmiddellijk optreed bij het in aanraking komen).
  • Biologische belasting; door het missen van een enzym kan het lichaam overbelast worden met bepaalde stoffen en een tekort krijgen aan andere stoffen.
  • Parasieten; Parasieten kunnen ervoor zorgen dat er een therapieblokkade ontstaat.
  • Hoogfrequentie stoorvelden; Stoorvelden ergens in het energieveld ontstaan meestal van buiten af, vaak door een verkeerd ingestelde therapie. B.v. ontstaan door amuletten, nosoden en medicijnen met een hoge trillingsfrequentie. Homeopathische middelen boven de D30 kunnen dit al veroorzaken.
  • Zeven connectiestralen; Dit zijn zeven connectieskanalen, frequentie kanalen,  die naar en van het lichaam stromen en verbinding maken met het gehele wezen, de aarde en de kosmos om ons heen. Een verstoring in deze kanalen kan een therapieblokkade geven. Lees meer hierover in de Connectiestralen-PDF
 • Op afstand

  Energetische ondersteuning op afstand

  Regelmatig wordt ik gevraagd om een energetische bescherming, ondersteuning of healing op afstand te geven. Hier een aantal voorbeelden waar je aan zou kunnen denken bij afstandshealing.

  Uit logeren
  Bas een jongen van 12 jaar. Hij is hooggevoelig en ervaart en ziet veel wat zijn klasgenoten niet zien of ervaren. Het maakt hem onrustig en bang. Vooral wanneer hij uit logeren gaat heeft hij hier last van. Zijn ouders schakelen mij een regelmatig in wanneer Bas weer uit logeren gaat of op kamp gaat. Ik help Bas om dan de nacht of het weekend door te komen zonder veel stress. Het is heerlijk om dan achteraf een sms’je te ontvangen van: Het is gelukt Noor. Bas heeft heerlijk geslapen en geen last gehad van angsten.

  Zeer zieke hond
  Monique belt me op en verteld dat haar hond iets opgegeten heeft en hierdoor een obstructie in haar buik is veroorzaakt. Dat de arts twijfelt of het beestje het zal redden i.v.m. zwaar kritieke situatie. Echter al een paar uur nadat ik was begonnen met de afstandshealing merkte M

  Dolende doden op bezoek
  Kevin heeft regelmatig last van overledenen die bij hem op bezoek komen. Het is één van zijn kwaliteiten die hij heeft om met overledenen te kunnen communiceren. In het begin echter kon hij hier niets mee en was hij erg bang. Na een aantal keren coachen heeft hij de techniek onder de knie om met de overledenen te werken. In het begin van deze periode belde hij me regelmatig om samen via skype de overledenen naar het licht te helpen gaan. Soms wanneer hij op zijn werk was, en dus niet rustig kon gaan zitten om met de overledenen te communiceren, sms’te hij mij om hulp. Deze gaf ik hem en dit ondersteunde hem om toch zijn werk af te kunnen maken.

  Examenvrees
  Juliette heeft als studente regelmatig examens te doen voor haar opleiding. Zij kan daar heel erg van in paniek raken en onzeker worden terwijl zij wel goed geleerd heeft. Zij sms’t mij wanneer haar examens zijn en ik ondersteun haar zodat zij rustig is en niet in paniek raakt wanneer zij een examen vraag niet direct snapt of lastig vindt. Ook haar helpt het heel goed wanneer ik haar energetisch ondersteuning geef bij haar examenvrees.

  Preformance geven
  Karin geeft performance voor haar opleiding. Hiervoor is zij behoorlijk zenuwachtig zodat zij soms niet meer weet wat zij moet zeggen. Ze raakt de draad van haar verhaal kwijt en krijgt black-outs. Om toch haar performance te kunnen geven schakelde ze mij in. Zij stond te stralen tijdens haar lezing en genoot er zelfs van. Het maakt mij dan ook erg gelukkig wanneer ik naderhand enthousiast blije sms’jes krijg dat het goed is gegaan.

  Angsten en onrust
  Yolanda heeft regelmatig enorme last van onrust en angsten. Zij vraag mij dan op een afstand mee te kijken wat haar zo bang maakt. Zij vraag om energetische ondersteuning en inzicht opdat zij het kan loskoppelen.

  Stervenden
  Bij een aantal stervende personen heb ik mogen begeleiden op afstand. De stervenden kunnen vaak heel bang zijn, zeker wanneer er morfine gebruikt wordt. Hierdoor kunnen stervenden ervaringen krijgen in het tussen bestaan of zoals sjamanen dit kunnen noemen in de onderwereld. Dit kan enorm angstig maken. Hierbij wordt ik dan ingeschakeld om de stervende energetische bescherming en rust te geven.

  Operaties
  Mensen die operaties moeten ondergaan vragen geregeld om energetische ondersteuning tijdens een onderzoek of operatie. Het is altijd prettig wanneer je rustig de narcose in kan gaan en dan weer prettig wakker wordt. Ik geef tips die je zelf kan doen voor de operatie of het onderzoek en begeleid daarnaast ook op afstand.

  Niet meer eten
  Yor wilde niet meer eten nadat hij bijna gestikt was in het eten van een ongeschilde appel. Na drie dagen niet eten schakelde zijn oma mij in om te helpen. Door het helpen op afstand kon Yor weer vloeibaar gaan eten en later weer vast voedsel.

  In Nederland, Corsica of Australie
  Het maakt niet uit waar je bent. Door het morfogenetisch veld (Rupert Sheldrake) kunnen we een verbinding hebben met elkaar. Dit betekend dat de healing of energetische ondersteuning de wereld rond mogelijk is. Regelmatig heb ik contact met mensen in Corsica en Australië, soms Canada of Duitsland waarvoor ik dan intune wat er aan de hand is, soms vraag ik een plattegrond op te sturen van hun huis, of een foto van hen zelf. Meestal echter krijg ik tijdens het contact hebben via skype of telefoon al door wat er aan de hand is. Het healing geven gaat soms ongelooflijk snel en makkelijk. Soms sneller dan wanneer iemand bij mij in de praktijkruimte is.

 • Retraite

  Retraite & Persoonlijke ondersteuning

  Voor mensen die even een paar dagen of een week op adem willen komen en daarnaast elke dag een gesprek of healing willen ontvangen met een ervaren coach/healer/therapeut.

  Waarom?
  Door afstand te nemen en je even af te zonderen van je dagelijkse omgeving is er de mogelijkheid om dichter bij je essentie en ware kern te komen. De gesprekken en de healing (dus de dagelijkse sessie) die we hebben ondersteunen dit proces van ontwaken in jezelf. Je eigen kern en kracht aanboren om te zijn wie je in wezen bent. Mocht je de retraite willen gebruiken om zelf zonder sessie op verhaal te komen of om b.v. te schrijven ben je ook van harte welkom.

  De plek in Noorderlicht Academie te Geldrop
  De ruimte waarin je verblijft is zeer sober. Een lekker bed en een tafeltje, warmte en licht, rust en vrijheid. Het uitzicht is de binnentuin van het centrum. Door de weeks zijn hier geen gasten alleen de poezen en de vogels, de vissen in de vijver en af en toe een eekhoorn. Je hebt de ruimte om zowel in de tuin als in sommige delen van de academie te zijn.

  Een retraite is om bij jezelf komen.  Dit betekent dat je grote delen van de dag in stilte met jezelf doorbrengt. Je kunt b.v. mediteren, een boek lezen of schrijven, wandelen, je eigen muziek beluisteren (wel zelf b.v. een ipod meenemen), studeren of het één en ander proces door maken waarvoor jij je aandacht en je stilte wilt hebben.

  Sessie elke dag
  Elke dag plannen we een sessie afhankelijk van jouw wens en doel. Hier onder een aantal mogelijkheden die er zijn:

  • een gesprek
  • een therapeutische sessie
  • een healing sessie
  • spirituele bewustwording sessie
  • een Meditatie sessie
  • mindfulness coaching
  • Wandel coaching
  • klanksessie
  • Tijdlijn lopen om helder te krijgen wat er speelt
  • Rebirthing - Geboorte sessie

  Mijn kwaliteit voor jouw potentieel
  Mijn kracht is om jou te ondersteunen op je pad naar zelfontplooiing en bewustwording van de diepere essentie in jou. Ik kan je potentieel voelen/zien en stel vragen. Door deze vragen ontdek jij jouw potentieel. Verder ben ik in staat je Ziel en essentie te ervaren en blokkades uit vorige levens te zien.

  Middernachtelijk uur en geboorte
  Eén van de mogelijkheden die ik heb is jouw verbinding bewust te maken met het middernachtelijk uur. Het middernachtelijk uur is de periode van hoogste helderheid en overzicht tussen het vorige leven en het huidige leven. In het middernachtelijk uur heb je ooit de keuze gemaakt voor dit leven. Je hebt besloten wat je wilt schenken en wat je wilt ontvangen/leren. Dit zijn altijd twee krachten. De ene kracht gaat van jou de wereld in, de andere kracht werkt vanuit de wereld in jou door.

  Heb je helder waarom je hier komt, wat je taak is, waarom je op aarde bent, dan kun je gerichter je keuzes maken in het leven. Dan is je pad helderder zichtbaar. Dit zelfde kan via de rebirthing/geboorte sessie die ik geef. De wijze waarop ik deze sessie geef is gericht op het herstellen van je volledig potentieel. Door terug te keren naar het middernachtelijk uur en vandaar je weg naar de aarde te herstellen. Daarin worden ook de trauma’s die bij de aardse geboorte zijn ontstaan hersteld.

  Kosten van een Persoonlijke retraite
  De kosten voor een retraite zijn 98,00 euro per sessie. Er is een mogelijkheid mee te eten met lunch en avondmaaltijd. Wil je drie dagen op verhaal komen betaal je 3 x € 98,00 euro. Hiervoor ontvang je drie sessies van anderhalf uur. Verder betaald je voor het verblijf en de eventuele maaltijden een reële vrijwillige bijdrage.

  Persoonlijk gesprek vooraf
  Vooraf aan de eerste retraite is altijd een persoonlijk gesprek mogelijk. Tijdens dit gesprek bepalen we samen of een retraite voor jou in deze vorm de geschikte weg is. Dit gesprek kan eventueel ook per skype. 06-28423459 Noor Elffers

 • Ervaringen

  Ervaringen van Cliënten  met Therapie en healing
  Cliënten beschrijven hun ervaringen met de Noorderlicht Healing en met mij als persoon. Zij beschrijven hoe hun proces was en hoe zij mij hebben ervaren.

  Ervaring Chantal:
  Soms heb je net even de juiste woorden nodig om je te doen beseffen wat maakt dat je een volgende stap kan nemen. En jij gaf me die woensdag. Al eerder had ik gehoord over de haakjes die ik meenam, over de invloed van mijn ouders hun “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg-houding”, hoe belangrijk rust en kalmte voor mij als persoon is, maar door de inzichten die jij me gaf viel er veel bij elkaar. Niet geweten welke impact het daarmee op veel elementen uit mijn leven heeft.
  Dat leidt bij mij altijd tot een vorm van reflectie naar mezelf, mijn omgeving en het zien dat de stappen die ik wil maken soms maar niet van de grond komen daarmee zouden kunnen samenhangen, terwijl iedereen aangeeft dat het universum staat te trappelen om ze me te geven.
  Ik kijk dan altijd even terug naar uitspraken van mensen die ik niet ken die me raken of ontmoetingen waarvan ik niet direct snap waarom ze op dat moment zo zijn. En dan is het zo heerlijk dat de puzzelstukjes bij elkaar komen. Zodat ik weet waar ik mijn focus op mag richten de komende tijd. Dank je wel. (augustus 2018)

  Ervaring van Immy
  Na de opendag hoorde ik 's avonds Noor op mijn voicemail: "Je hebt een gratis workshop of sessie gewonnen." Wat een leuk kado! Ik kies voor een sessie.
  Het Noorderlicht-centrum is ruim, mooi en heeft een prettige, rustige sfeer. Na een kort gesprek heeft Noor snel zicht op wat ze voor mij kan betekenen. Ze vraagt door, is zacht kritisch en respecteert mijn wens om niet te veel te praten maar te voelen. Ik krijg een healing.
  Noor straalt zoveel kennis en ervaring uit zodat ik me op mijn gemak voel en alles vanzelf loopt tijdens de healing. Ze werkt serieus en liefdevol, is niet zweverig en heeft ook nog humor. Na de sessie ben ik hartstikke moe maar zeer voldaan. Noor heeft me liefdevol en professioneel geholpen om weer iets op te ruimen. (Immy 2016)

  Ervaring van Marieke
  Mijn indruk van Noor en de sessies die wij hebben gehad is dat er sprake is van oprechte belangstelling en overtuiging in dit werk. Dit geeft mij het gevoel dat ik echt "gezien" wordt. De visualisaties die zij regelmatig gebruikt, slaan goed aan bij mij, maar ook een "down to earth" gesprek is mogenlijk. Noor kijkt goed en tast af wat de hulpvrager nodig heeft. Ze is hierin zelf ook heel intuitief en weet hiermee vaak precies de vinger op de zere plek te leggen. Voor mij, iemand die meer het reguliere cirquit gewend is, werkt het wonderbaarlijk goed. De suggesties en huiswerkopdrachtjes die ze geeft, doen mij origineel aan en geven mij mede daardoor vaak een ander perspectief om naar de dingen te kijken.
  Op woensdagavond geeft zij ook meditatie in een groep. Elke keer als ik hier weer geweest ben, besef ik hoe goed me dit doet. Hoe het een rustpunt is, waar je kunt en mag zijn wie je bent. (Cliënt 2016)

  Therapie-Ervaringen 2014 van J.
  Lichamelijk ging ‘t niet goed met mij, o.a. ijshanden, “ongelukjes”, weinig energie. Werd aan/lastiggevallen door geestelijke wezens en had moeite positief te blijven. Besloot hulp te zoeken en kwam bij Noor terecht. Bleek dat relaties uit dit leven mede een rol speelden en m.b.v. Noor en hulp uit geestelijke wereld werd de nodige harmonie tot stand gebracht. Familievloek werd opgeheven, nadat Noor met geestelijke hulp de vervloeker tot inzicht wist te brengen.  Noor’s talent is heel bijzonder en zij is zeer liefdevol. Ik DANK NOOR en GEESTELIJKE WERELD voor alle HULP en alles wat ik heb mogen leren over mijn leven(s) en hoop dat ze nog velen mogen/kunnen Helpen.

  Ervaring van Anoniem
  Ik heb zelf geen cursus bij haar gevolgd maar wel healing gekregen. Hoewel mijn doelstelling was eenmalig en ik teleurgesteld was dat zij 7x voorstelde, kan ik nu na afloop zeggen dat ik totaal geen spijt heb gehad en dat ik erg geholpen ben en het een verrijking voor mij is geweest. Ik heb haar als buitengewoon kundig ervaren. (Cliënt 2009)

  Ervaring van Frieda
  "In een half jaar tijd van moe naar superfit. Heerlijk om me weer zo te voelen. Daarnaast heb ik erg veel geleerd, wat ik blijvend toe kan passen. Bijzondere gesprekken waarbij ik me volkomen vrij voelde om werkelijk alles te bespreken." (met toestemming van Frieda Gogelein, Cliënt in 2005).

 • Inwijdingsdienst

  Een inwijdingsdienst om ingewijd te worden in de Christusenergie. Deze dienst en inwijding geven je de kracht tot zelfhealing en tot het vrijmaken en opwekken van frequentie verhogende energie.

  Kosten hiervoor zijn 333.00 euro per inwijdingsdienst. De inwijdingsdienst is 1 op 1 en duurt anderhalf uur.

  Je dient in het wit gekleed te zijn.

  De dag vooraf aan de dienst word je gevraagd je te onthouden van vlees, vis, koffie, alcohol, drugs en andere psychedelische middelen. Het mooiste is als het je lukt om te 12 uur te vasten vooraf.

  Er zal eerst uitleg gegeven worden over de kracht en werking van de Christusenergie. Daarna zal de dienst beginnen en vind de inwijding plaats. Vooraf en achteraf worden gebeden gesproken en het halleluia gezongen. Tot slot zullen de spreuken en gebeden die de Christusenergie begeleiden gedeeld worden.

  Lichtgroet Noor

 • Zielenbevrijder

  Zielenbevrijding is nodig daar waar de ene ziel de andere ziel bezet of onderdrukt.

  Dit bezetten kan zijn door een dominant levend persoon of door overledenen, spirits en andere ongein. Dus daar waar iets anders van buitenaf aanhaakt. Dit aanhaken gebeurt niet zomaar. Hiervoor heb je bewust of onbewust toestemming gegeven of jezelf te weinig beschermd.

  In elke ervaring zit een les.
  Wanneer er entiteiten bij jou aanhaken of je last hebt van vervloekingen of zwarte magie is er in jou altijd een mogelijkheid tot aanhaken. Zolang die aanhaak mogelijkheid er is, kun je de entiteit laten weghalen doch zal deze altijd weer opnieuw aanhaken. Gewoon omdat de mogelijkheid er is.

  We zullen dan ook altijd eerst gaan werken aan deze haak om die te transformeren. Dit vraagt IK kracht van de cliënt zelf. Dit vraagt training en oefening om jezelf te leren beschermen en in je lichaam aanwezig te zijn. Gegrond en gecentreerd. Dit op zich is al genezend.

  Niet zomaar weghalen
  Dit betekent dat ik niet zomaar entiteiten en zwarte magie bij je weg ga halen. Veel mensen bellen me daarvoor. Zolang jij jezelf niet verzorgt op energetisch gebied (én dit kan ik je heel goed leren) ga ik niet voor je aan het werk. Dit klinkt onaardig – zo is het zeker niet bedoeld. Ik help graag iedereen die ik kan helpen doch ben zorgvuldig met mijn energie, met jouw geld en jouw mentale gedachtegang over wat er bij jou aanhaakt.

  De mensen die mij bellen voor het weghalen van entiteiten zijn meestal al bij collega therapeuten geweest. Zij vertellen me dat die collega’s het niet goed hebben gedaan. Dat het niets geholpen heeft.
  Mijn collega’s hebben het waarschijnlijk prima gedaan. Doch … wanneer de weerhaak blijft … blijven zaken van buitenaf aanhaken. Wil je er echt vanaf? Dan is er werk te doen voor jou. Met dit werk kan ik je heel goed helpen omdat ik zelf hier veel ervaring mee heb.

  Ervaringsdeskundige
  Als kind en jonge vrouw had ik non-stop aanhang. Als er ergens in de omgeving entiteiten waren kwamen ze naar mij toe als vliegen op een lamp. Hierdoor heb ik leren werken aan mijzelf. Hierdoor heb ik goede tools om jezelf sterker te maken en beter te incarneren in je lichaam. Wanneer jij je huis niet goed bewoont is er ruimte voor ongedierte.

  Gun jezelf dit helende proces en blijf er niet mee lopen. Het leven wordt er vele malen makkelijker door wanneer je je grenzen beter beschermt.

  Lichtgroet Noor

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.