Blog

Inloop consult

Elke eerste dinsdagochten van de maand geef ik korte inloop consulten. Website foto

Tussen 9.00 - 11.00 uur
25 minuten consulten voor 21.00 euro

Loop gewoon binnen - je wordt ontvangen door gastvrouw Katja van der Einden en krijgt een lekker kop thee of koffie.
Wanneer ik vrij ben gaan we direct apart zitten en kun je jouw hulpvraag stellen.
Soms zal ik je vragen naar je geboortedatum. Ik ben bedreven in Chakra-numerologie en Pentalogie en gebruik deze mooie tools om snel een idee te hebben van je kwaliteiten, krachten en uitdagingen in je leven.

Wil je meer lezen over dit inloop consult zie hier.

Lees verder >

Innerlijk Zielenwerk

Innerlijk Zielenwerk ∞ Innerlijk kindwerkZielenwerk shutterstock 2115592814 WEB

Een van mijn cursisten zei me: Je noemt het steeds ‘Innerlijk kindwerk’ maar ik heb helemaal geen issues in mijn jeugd opgelopen maar juist later. Ik maakte haar duidelijk dat je ook met iets wat vorige maand gebeurd is ‘Innerlijk kindwerk’ kan doen. De term ‘Innerlijk kindwerk’ maakt dat niet duidelijk. Dus introduceer ik nu – Innerlijk Zielenwerk – als alternatief voor ‘Innerlijk Kindwerk’. Eigenlijk is dit ook wat we doen. Het werken met die zielendelen die gewond zijn geraakt en iets niet konden reguleren. Dit deel is blijven steken in de ervaring en wacht op verlossing en terugkeer naar de eenheid van de ziel.

Meer weten over Innerlijk Zielenwerk volg deze link: Innerlijk Zielenwerk lesdag 10 november 2023 van 10 - 17 uur.
Een lesdag waarin we drie vormen van Innerlijk zielenwerk/kindwerk zullen behandelen. Je ontvangt ondersteunend lesmateriaal. Als therapeut of coach kun je daarna je cliënt ondersteunen met dit prachtige helende werk.

Lichtgroet Noor

Lees verder >

Mijn ongebreidelde heerlijke eigen zelf

Mijn ongebreidelde heerlijke eigen zelf ai generated 8015305 1280 klein
Heel vaak kan ik in mijn leven mijn ongebreidelde heerlijke zelf zijn (tegenwoordig). Van binnen geniet ik van het leven en alles wat het me te bieden heeft. Ik geniet van mijn katten, van mijn dierbaren, van de cursisten en studenten, van de natuur en van mijn werk.

Mijn ongebreidelde eigenste zelf is gelukkig in mijn ziel en helder in mijn geest, kan jolig zijn als ik vrij ben en liefdevol, serieus en zorgvuldig wanneer ik werk.

Waar ik met mijzelf tegen aanloop is, dat ik het ziele-geest wezen ervaar van ieder mens om mij heen. Dat is superfijn en mooi. Ik zie hele mooie zielen met heel veel schoonheid, potentie en kwaliteiten, met heel mooie energie, waarachtig en zuiver.

Echter wanneer ik dan naar het menselijke kijk, die deze ziel een woning geeft, zie ik iets heel anders. De mens in het lichaam verbasterd en vertroebelt de werking van zijn ziel. Zijn pure ziel wordt gemangeld en verkleind, bedrukt en verdraait.

Hoe kan dat – dat wat ik zie in de ziel vaak niet op aarde zichtbaar is in de mens?

Lees verder >

Behoefte aan vernieuwing?

Behoefte aan vernieuwing?wall art g2b20d3c09 1920 klein
Loop je in een oude groef en heb je behoefte aan vernieuwing? Sta dan eens stil en doe een stap achteruit. Je leven leren overzien zoals een schilder een stap naar achteren doet om zijn werk te kunnen aanschouwen is essentieel om niet in de oude groeven van je Zijn te blijven lopen. Voor het Zuiver Waarnemen is het essentieel om uit je huidige dimensie te stappen en in een adelaars view of verhoogde staat van bewustzijn te kunnen gaan. Alleen dan ga je jouw patronen herkennen en kun je de weg vinden om eruit te stappen.

Het is zo makkelijk om in je eigen verblindende patronen te blijven lopen.  Te denken, te doen zoals je altijd deed. Echter dan blijf je ontvangen wat je altijd al kreeg. Dus dan zal de toekomst er niet beter uit gaan zien. Er is IN jou een verandering nodig om de transformatie die jij wil ervaren te bereiken.

Lees verder >

Goede Audit van CRKBO

Vandaag hebben we een goede audit gehad van het CRKBO. Naast een heeeeeel aantal complimenten (waar we erg blij mee zijn) moeten nog een aantal puntjes op de i geplaatst worden. Zoals: speech balloon gbf9eed9ae 1280

 • Bij elke opleiding het niveau benoemen.
 • De uren en zelfstudie uren bij elke opleiding plaatsen, dus niet alleen in de studiegids maar juist ook op de website.
 • Betalings-annuleringsvoorwaarden veranderen in 'Algemene voorwaarden' -  (dat is leuk want dat maakt het hele verhaal completer en beter afgeschermd).
 • Op de facturen de registratie van het CRKBO vermelden.
 • En zo nog een paar kleine puntjes.

Het is echt fijn dat er zo wordt meegekeken. Het maakt de academie professioneler en transparanter en verteld me ook gelijke tijd hoe veel er al prachtig in orde is. Ik ben er blij mee. De komende weken zal er gesleuteld worden aan de website tot alle puntjes op de
i staan.

Lichtgroet Noor Elffers

Lees verder >

Lezen is gezond

Waarom zou je een boek lezen?DSC 0692 400x300
Het is niet echt het tijdperk van lezen. Eerder van foto’s en beeldmateriaal. Voor lezen moet je de tijd nemen. Rustig op de bank, in een fijne stoel, openhaard aan, kop thee of glas wijn erbij. Tijd maken en verdwijnen in een goed boek. Wie doet dat vandaag de dag nog?

Wat levert lezen je op?
Dat is best heel veel. Het brengt je tot rust. Het geeft je de mogelijkheid om te ont stressen en gelijke tijd wanneer je leest gebruik jij je fantasie. Je beeld je in waar het boek over gaat. Hiermee creëer je jouw eigen beeldmateriaal. Door dit te doen komt er een creatieve stroom in je op gang. Deze creatieve stroom is onderdeel van het zelf genezend vermogen. Dit zijn al twee elementen die je ontvangt door het lezen van een goed boek. Rust (ont stressen) en een creatieve beeldenstroom die het zelf genezend vermogen aanspreekt. Dat is veel waard in deze tijd van hectiek. De Manna bibliotheek in Geldrop nodigt je uit tot lezen. Lees verder >>>>

Lees verder >

Gelukkig Nieuwjaar 2023

Nieuwjaarskaart 2023 4GELUK & TRANSFORMATIE & LIEFDE

Lees verder >

Vertrouwen is magic

Vertrouwen kan toveren. Het tovert een wereld die mooier, fijner, liefdevoller en meer in de flow is.hd wallpaper 7484734 19201 kopie

Dit kun je ontdekken door het zelf uit te proberen. Wanneer je in ‘twijfel’, ‘achterdocht’, ‘onzekerheid’, ‘ik weet het niet’ leeft, zeg dan tegen jezelf: “Ondanks dat ik twijfel, achterdochtig ben of het wel zal werken, me onzeker voel en ik het niet goed weet, vertrouw ik erop dat mijn leven elke dag liefdevoller is en meer in de flow komt.

Natuurlijk is het de bedoeling dat je de zin naar jouw eigen verhaal vormt.
Ben je onzeker of je iets wel of niet moet doen zeg dan: “Ondanks dat ik onzeker ben en niet weet wat ik moet doen, vertrouw ik erop dat ik de juiste keuze zal maken.”

Vertrouwen verhoogt je energiefrequentie.
Dit maakt dat de kosmische wereld, de spirituele wereld van lichtkrachten mee kan werken met jou als mens.

Lees verder >

Lezing Germaanse Geneeskunde

Lezing Germaanse Geneeskunde            door Esther Roijmans op 19 januari 2023Afbeelding1 Germaanse geneeskundekopie

Ben jij toe aan nieuwe inzichten over hoe en waarom ziektes ontstaan?
De Biologische Natuurwetten  verklaren de oorzaak, de ontwikkeling en de natuurlijke genezing van ziektes.

Het verband tussen lichaam en geest staat hierbij centraal.
Aan iedere ziekte gaat een conflictshock vooraf.
Niet wat je meemaakt maar hoe je dit beleeft, speelt een belangrijke rol. En wat is dan de rol van een bacterie of virus?

Lees verder >

NIEUW Supervisie Traject Energetische Vaardigheden

Monique vraagt: Noor, je hebt zo veel ervaring, wanneer ga je voor therapeuten, healers en coaches supervisie trajecten aanbieden?Shutterstock 1034765266

Dank je wel Monique, dat je die vraag aan me stelt. Dit geeft me de gelegenheid om het ook te gaan doen.

Inderdaad met mijn 36 jaar docentschap en mijn 24 jaar therapeut en coach zijn heb ik een schat aan ervaring in mijn rugzak die ik graag wil delen en  waar ik anderen mee wil ondersteunen. Nadenkende over welk element ik het liefste wil ondersteunen, is het wel het Energetische en Pyscho-Energetische. Mijn kracht ligt in het verfijnde energiewerk. Het verfijnde lichtwerk. Mensen op tillen in hun ZIJN. Mensen verlichten en bezielen met waar ze mee bezig zijn. Ze in hun kracht zetten en hen ondersteunen om een betere versie van zichzelf te zijn.

We zullen gaan werken voornamelijk aan de hand van de casussen die worden ingebracht.

Lees verder >

Kwani - Uil - zuivere vrouwelijke Spirit

Er gebeuren in mijn leven (regelmatig) bijzondere dingen. IMG 20221018 WA0026 Kwani 26

Zondag (16-10-2022) kwam een goede vriend en collega Ruud langs die vorig jaar geëmigreerd is naar Bali. Hij werkte sjamanistisch en we hebben samen de nascholingsopleiding Zielen-bevrijder opgezet.

Hij werkte 15 jaar lang samen met zijn vrouwtjes kerkuil Kwani. Kwani is/was zijn passie en vriendin geweest in het sjamanistische werk. Ze liet duidelijk merken als er kwade spirits aanwezig waren in een huis of bij een cliënt.

Zondag vroeg Ruud mij mezelf te blinddoeken. Hij ging even iets uit zijn auto halen. Zogezegd zo gedaan. Ik zat geblinddoekt aan de tafel en wachtte in spanning af.

Lees verder >

Nieuwe locatie

Noorderlicht Academie is verhuisd naar een nieuwe locatie in Geldrop

IMGP9590 Proost opening

We zijn op 4 februari neergestreken in het oude postkantoor van Geldrop. Een prachtige locatie met veel ruimte en licht. Op 27 maart is deze nieuwe locatie door Wethouder R. van Otterdijk officieel geopend door het lint door te knippen.

Het is de moeite waard om eens binnen te lopen. Elke dinsdagochtend is er een inloopochtend van 9.30 - 11.30 uur. De koffie en thee met iets lekkers staat voor je klaar.

Er is een kleine spirituele bibliotheek waar je gratis boeken kunt lenen.

Elke maand zijn er nieuwe lezingen, workshops en korte cursussen naast het aanbod wat Noorderlicht Academie altijd al heeft. Hou voor dit aanbod de website Agenda in de gaten.

Lees verder >

Zuiver Waarnemen

beach 1799006 1920 72 377Zuiver Waarnemen is waarnemen voorbij je denken, voorbij de eerste antwoorden, voorbij het bekende. Zuiver Waarnemen is nieuwsgierig zijn naar de diepere achtergrond, naar de wortel van het probleem waarmee jij of je cliënt kampt.
Wij zitten vol met aannames of met onze bekent heden. Willen we echter ontdekken waarom een fysieke klacht, emotionele blokkade of mentale issues maar blijven bestaan en maar lastig op te lossen zijn, zullen we dieper en verder moeten kijken en het bekende even tijdelijk met rust moeten laten. Want wanneer het probleem alleen in het dag-bewustzijn zou zitten dan had ieder wel denkend mens het allang opgelost.

INZICHT - YIN
We dalen af naar het onderbewustzijn, daar liggen de pijnen in het pijnlichaam opgeslagen en liggen de antwoorden van oude en traumatische ervaringen.

OVERZICHT - YANG
We stijgen op naar het bovenbewustzijn, om als een adelaar te kijken naar alle elementen van ons leven, om verbanden en een groter raamwerk te ontdekken waarom we in dit leven deze weg bewandelen.

Lees verder >

Ons zevende zintuig

spiritualism 4552237 1920 BlogpostAfgelopen maandag heb ik bij Con Amore een nascholingsdag gevolgd over Ons Zevende Zintuig. Gewoon omdat ik nieuwsgierig was hoe er vanuit een gerenommeerd opleidingsinstituut naar gekeken wordt. Ik kende de arts die hierover sprak omdat ik al eerder Medische Basis Kennis bij haar had gevolgd.

We kregen van tevoren 26 vragen die we online moesten beantwoorden. Deze vragen gingen o.a. over communicatiesystemen en stoffen, neurotransmitters, over homeostase en epigenetica enz. Tijdens de lesdag werd door de docente erkend dat er meer zintuigen zijn dan deze zeven. Zij pakte de overige zintuigen samen in het zevende zintuig.

Lees verder >

Slapeloosheid en materialisme

Lijd jij aan slapeloosheid? Heb je het gevoel maar wakker te liggen en kun je de slaap maar niet vatten? Of kun je slecht doorslapen? Wat houd je zo vast in het dag bewustzijn?April content Baby

Mag ik je een aantal vragen stellen?

 • Hoe kijk je naar de mensen om je heen? Zijn zij een opeenstapeling van een hoopje cellen en atomen? Of zijn zij spirituele wezens?
 • Is jouw denken, handelen en voelen gericht op de dagelijkse werkelijkheid om je heen of neem je ook de tijd om stil te staan bij de ziel van alles, bij het wonder van het leven?
 • Hoe is jouw verbinding met het Hogere bewustzijn, of Spirit? Hoe is jouw verbinding met je zielengroep of de Bron waar je uit bent voortgekomen en weer in terugkeert na je aardeleven?

Lees verder >

Herhalende patronen

Ken je dat? Je maakt bepaalde ervaringen steeds opnieuw mee. Telkens weer gebeurt het dat jij in diezelfde situatie belandt. Dit kan zijn dat je keer op keer je sleutel vergeet, of steeds je hoofd stoot, of al voor de zoveelste keer aan de kant wodt gezet voor een ander .... Vul je eigen herhalende ervaring maar in.

worried girl 413690 1920 herhalende patronenWat is er aan de hand? Waarom overkomt dit jou? Wat heb je eraan te ontwikkelen en te leren? "Ja dat is nou irritant Noor dat je dit zegt. Als ik aan de kant wordt gezet dan kan ik daar toch helemaal niets aan doen? Als er steeds een vogel op mijn voorruit schijt .... dat is toch gewoon toeval?"

NEE! Het is wat gestuurd wordt, aangetrokken wordt, door je eigen energie.

Lees verder >

Boosheid is er om te transformeren

Boosheid websiteJe kent het vast wel, die boze aap op je schouder. Sommigen noemen het ‘het destructieve zelf’ of ‘negatieve zelf’, je saboteur. Die lijkt alleen maar boos te zijn, die maakt liever alles kapot dan dat ze werkt aan bewust worden, laat staan aan verlicht worden.

Niet de ziel is boos, maar de onbewuste mens is boos omdat hij het niet begrijpt en bang is voor het onbekende, het onbegrepene. Onze opdracht is onze zielskern te leven. Het wordt lichter wanneer we dit doen en wanneer we beseffen dat we voor een deel boosheid zijn.

Lees verder >

Hoge bloeddruk en stemvorken

Hoge bloeddruk en stemvorkenThalamus
In februari heb ik een prachtige vijf daagse gegeven van Fonoforese, stemvorktherapie, aan collega-therapeuten. Hoe mooi is het om een week later een telefoontje te krijgen van één van die collega’s met de heugelijke mededeling, dat zij een cliënt behandeld heeft met hoge bloeddruk, deze vrouw sliep slecht, werd niet prettig wakker, verloor zichzelf in verslavingsgedrag en kon niet bij haar ik-kracht komen om zaken die ze graag wilde volbrengen te volbrengen.

Al na 1 sessie met stemvorken
Eén sessie heeft al enorm veel verbetering gebracht.>>

Lees verder >

Stappen naar verandering

Stappen naar verandering | Deel 1: monarch 4335443 1920 web

 1. Herkennen:
  • Herkennen wat je in de weg zit en wat je veranderen wil.
 2. Erkennen:
  • Besef dat jij diegene bent die jezelf nu verhindert te zijn wie je in wezen bent.
  • Erken waarom je vasthoudt aan oude gegevens en oude patronen.
  • Erken waardoor deze patronen zijn ontstaan, in welke situatie.
  • Erken dat dit oude shit is, die nu niet meer geldend is.

Lees verder >

Communiceren met je lichaam

Persoonlijk Meesterschap is: In staat zijn te communiceren met je lichaam en zo te achterhalen waarom jouw lichaam de pijn, de druk, de jeuk of de ziekte creëert.Hand Vlinder klein

Wat levert het je op?
Je kunt ziekten uit je lichaam halen door je lichaam te geven waar het behoefte aan heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op de onderstaande wijze mijn borstkanker heb overwonnen en mijn artrose onder de knie heb gekregen.

Lees verder >

Open Dag via ZOOM

Beste bezoeker,

OPEN DAG = ZOOM DAG

Tot onze spijt kunnen we de 17de januari niet live elkaar ontmoeten. Daarom doen we de open dag via ZOOM.

Je ontvangt een ZOOM-link met een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen en mij zien en spreken. Uiteraard vertel ik over de opleidingen die in Noorderlicht Academie worden gegeven, en beantwoord ik al je vragen.

Stuur me even een mailtje met als titel OPEN DAG en je ontvangt een link om mee te doen.

Tot slot wens ik je een goede gezondheid en voldoende creativiteit om met deze vreemde corona situatie om te kunnen gaan.

Hartelijke groet Noor Elffers en het Noorderlicht Academie team.

Lees verder >

Gezond nieuwjaar toegewenst

Geliefd, Gelukkig, Gezond, Goed, Grappig, Gesprek, Gezamenlijk, Groeiend 2021 Gewenst voor jou!!

Nieuwjaarskaart Noor 20211web

Lees verder >

Eerste Gratis E-book!

Ja!!! daar is die dan eindelijk mijn eerste E-book

Je waarneming verfijnen en intuïtie aanscherpen1600064059

Speciaal voor therapeuten, coaches, trainers en hulpverleners. Dus voor mensen die met mensen werken.

Herken je dit?
Je werkt met mensen en je neemt de energie van hen over, daardoor word je doodmoe en kom je bijna niet meer toe aan je eigen plezier en genieten. Kost het je moeite avonds goed voor jezelf te koken en heb je te weinig energie over om leuk te zijn met de kinderen en hun op een rustige manier te helpen met hun huiswerk.

Lees verder >

Energetische misser

LichtstraalEnergetische misser = Energie terugsturen

In veel opleidingen en bij familie-opstellingen leer je om de energie terug te sturen naar diegene waar jij het van hebt overgenomen (of van hebt gekregen).

Dit is vanuit mijn opinie een grote denkfout en een nog grotere energetische fout.

Lees verder >

Noorderlicht Zoomtijd

Hoe gaat het in Noorderlicht Academie? Alle lessen, consulten en meditaties gaan door maar worden via ZOOM gegeven. Dus ook de Fonoforese lessen, de Christusenergie lessen en alle Zuiver Waarnemen lessen. Het is een mooi alternatief waarbij ik merk dat de cursisten ook nieuwe tools aangereikt krijgen in het op afstand behandelen van elkaar. Dit brengt nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal.

Persoonlijk ben ik erg blij dat de ratrace uit een groot deel van de wereld is. Corona geeft niet alleen ziekte en gedoe maar ook een enorme kans om ons te bezinnen op waar we met ons allen, de hele mensheid, mee bezig zijn.

Lees verder >

Meditatie via ZOOM

Elke woensdagavond was er de gelegenheid in het centrum een meditatie avond bij te wonen. Natuurlijk gaan we dit nu online doen. Je kunt mee doen vanuit je eigen kamer. Meld je aan via deze link en je ontvangt een factuurtje en een Zoomlink. Inloop (online) om 19.30 tot 19.45. Inschrijfformulier Meditatie-avond via ZOOM

Lees verder >

Corona virus

In het kader van het coronavirus zullen alle lessen via Zoom gegeven worden tot het, door het RIVM veilig geacht wordt, om weer praktijklessen te geven.

De consulten zullen worden blijven gegeven, waarbij we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. We zullen afstand bewaren en elkaar bijvoorbeeld groeten met Namaste. Wanneer je een consult hebt afgesproken en je voelt je verkouden of grieperig dan is het zeer wenselijk om af te bellen. We zullen met elkaar er voor moeten zorgen dat het virus zo min mogelijk vat kan krijgen. Dat we onze wereld weer leefbaar krijgen voor iedereen. Mocht het nodig zijn je te behandelen op de behandeltafel dan zullen we beiden hier zo zuiver mogelijk mee om gaan.

Lees verder >

Nieuw: Numerologie & Stemvorken

Nieuwe workshop
In 2020 geef ik een nieuwe Fonoforese workshop voor Fonoforese- en klanktherapeuten of mensen die met stemvorken of andere instrumenten werken ter ondersteuning van het helende proces bij zichzelf en anderen.

Met behulp van de numerologie/kabbala leren uitrekenen welke persoonlijke frequentie vandaag, deze maand, of dit jaar (2020) goed is voor jou of je cliënt en op welke plekken van het lichaam of in het auraveld je deze frequentie kan aanbieden voor het beste resultaat.

Lees verder >

Nieuwe ontwikkelingen

Navel Fonoforese
In juni ontving ik informatie dat de navel een belangrijke energetische poort is om met stemvorken op te werken. Achter de navel is een netwerk van 72.000 nadi’s, energiebanen. 36000 aan de linkerzijde van het lichaam en 36000 aan de rechterzijde van het lichaam. De Ayurvedische artsen maken hier al heel lang gebruik van door verwarmde olie in de navel te druppelen om het netwerk daarachter te gebruiken als helend systeem. Dit wordt de pechoti methode genoemd. Het mooie van deze vorm van werken, is dat je als therapeut jezelf kunt behandelen.

Lees verder >

Accreditatie aanvraag bij KTNO

Nu ik toch bezig was heb ik maar direct even doorgepakt en de aanvraag voor de accreditatie van het KTNO ingevuld. Er moet nog het een en ander ingevuld en toegestuurd worden aan het KTNO en dan hopen we de eerste fase rond te hebben voor 1 september.

Lees verder >

Certificering CRKBO YES!!!

Gecertificeerd!!
Gisteren was de audit van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps-Onderwijs). YES in de pocket! Nu nog 10 werkdagen wachten en we kunnen het logo kenmerk van het CRKBO op de website plaatsen en op alle officiële papieren. Het is voor mij een prachtige kroon op 20 jaren lang hard werken waarin bijna al mijn tijd, met heel veel plezier, gericht is geweest op de Noorderlicht Academie.

Lees verder >

CRKBO-audit aangevraagd

Vorige week heb ik eindelijk de audit aangevraagd bij de CRKBO. Ik zal binnenkort een Audit krijgen om te kijken of ik voldoe aan alle eisen om een gecertificeerd opleidingsinstituut te zijn. Best super spannend.

Lees verder >

Meditatie Downloads

Meditatie downloads vanaf nu verkrijgbaar
Bijna elke woensdagavond geef ik een meditatie live hier in academie. De meditatie komt op dat moment bij mij binnen (sommigen noemen dit wellicht channelen, ik noem het zelf downloaden) en heeft altijd verbinding met wat er in de mensen, in de kosmos en in en op de aarde afspeelt.

Lees verder >

Nieuwe Master opleiding

In 2018 is het idee ontstaan om een nieuwe masteropleiding te starten. Echter ik wilde dit niet weer alleen doen en ging op zoek naar iemand die naast mij kan staan in het lesgeven en in het idee wat ik heb voor deze masteropleiding. Vandaag hebben Ruud Pfundt en ik samen gezeten om over de opleiding te brainstormen en ik kan niet anders zeggen dan dat het een feestje was om onze handen in een te slaan en hier samen voor te gaan staan.

Lees verder >

Het afgelopen jaar

In 2018 had ik een heftig jaar. Tot maart liep alles lekker en gesmeerd. Op 20 maart stierf mijn lieve vader, een man die mij enorm veel geleerd heeft en die ik tot op heden dankbaar ben voor zijn wijze lessen. Vanaf 26 maart, de crematie van mijn vader, gingen vele zaken er heftig aan toe. Sinds dat moment zijn er dierbaren uit mijn leven verdwenen, zowel familie, als vrienden, als cursisten en mijn twee lieve katers die tot die tijd mijn grootste knuffelaars waren. Zakelijk kwam ik ook voor onaangename verrassingen te staan waar ik het komende jaar nog zeker nodig heb om hier mijn nieuwe weg in te vinden.

Lees verder >

Trillingsfrequentie verhogen

Trillingsfrequentie verhogen van de mens, de aarde en de kosmos
Scheppend werken is het belangrijkste element van het verhogen van de trillingsfrequentie van de aarde, de mens en de kosmos. Wanneer we uit onszelf de krachtige vermogens halen waarmee wij scheppend in de wereld kunnen werken, verandert onze energiestroom en die van de wereld om ons heen.

Lees verder >

Nieuw Academiejaar

Nieuw Academiejaar
Er staat een nieuw academiejaar voor de boeg. Ik heb er erg veel zin in.

Lees verder >

Aankondiging wijziging tarieven

Dit is voor velen niet het leukste onderwerp toch behoort het bij ons eerste chakra, bij de basis van ons bestaan.

Lees verder >

Droominwijding Seghem

 Heldere droom van de Seghem
In juni 2000 droomde ik over de Seghem een Egyptische staf/scepter, ook wel Wass staf (uas of ouas) genoemd.

Lees verder >

Healing reis piramides Bosnië

Afgelopen juni hebben we met 12 prachtige mensen een reis gemaakt naar de piramides van Bosnië.

Lees verder >

Connectiesensor en Lecherantenne

De connectiesensor is een test instrument dat lijkt op een biosensor. Echter door de ankh aan de spriet is er een hooggevoelig instrument ontstaan wat ontwikkeld is door Eric Laarakker van de healthcare academie..

Lees verder >

45 jaar last van mijn hoofd

Ervaring van Lex
Ik heb ruim 45 jaar lang last gehad van een bepaalde plek in mijn hoofd. Eerst periodiek, later permanent.

Lees verder >

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.