Blog

Nieuwe ontwikkelingen

Navel Fonoforese
In juni ontving ik informatie dat de navel een belangrijke energetische poort is om met stemvorken op te werken. Achter de navel is een netwerk van 72.000 nadi’s, energiebanen. 36000 aan de linkerzijde van het lichaam en 36000 aan de rechterzijde van het lichaam. De Ayurvedische artsen maken hier al heel lang gebruik van door verwarmde olie in de navel te druppelen om het netwerk daarachter te gebruiken als helend systeem. Dit wordt de pechoti methode genoemd. Het mooie van deze vorm van werken, is dat je als therapeut jezelf kunt behandelen.

Lees verder >

Accreditatie aanvraag bij KTNO

Nu ik toch bezig was heb ik maar direct even doorgepakt en de aanvraag voor de accreditatie van het KTNO ingevuld. Er moet nog het een en ander ingevuld en toegestuurd worden aan het KTNO en dan hopen we de eerste fase rond te hebben voor 1 september.

Lees verder >

Certificering CRKBO YES!!!

Gecertificeerd!!
Gisteren was de audit van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps-Onderwijs). YES in de pocket! Nu nog 10 werkdagen wachten en we kunnen het logo kenmerk van het CRKBO op de website plaatsen en op alle officiële papieren. Het is voor mij een prachtige kroon op 20 jaren lang hard werken waarin bijna al mijn tijd, met heel veel plezier, gericht is geweest op de Noorderlicht Academie.

Lees verder >

CRKBO-audit aangevraagd

Vorige week heb ik eindelijk de audit aangevraagd bij de CRKBO. Ik zal binnenkort een Audit krijgen om te kijken of ik voldoe aan alle eisen om een gecertificeerd opleidingsinstituut te zijn. Best super spannend.

Lees verder >

Meditatie Downloads

Meditatie downloads vanaf nu verkrijgbaar
Bijna elke woensdagavond geef ik een meditatie live hier in academie. De meditatie komt op dat moment bij mij binnen (sommigen noemen dit wellicht channelen, ik noem het zelf downloaden) en heeft altijd verbinding met wat er in de mensen, in de kosmos en in en op de aarde afspeelt.

Lees verder >

Nieuwe Master opleiding

In 2018 is het idee ontstaan om een nieuwe masteropleiding te starten. Echter ik wilde dit niet weer alleen doen en ging op zoek naar iemand die naast mij kan staan in het lesgeven en in het idee wat ik heb voor deze masteropleiding. Vandaag hebben Ruud Pfundt en ik samen gezeten om over de opleiding te brainstormen en ik kan niet anders zeggen dan dat het een feestje was om onze handen in een te slaan en hier samen voor te gaan staan.

Lees verder >

Het afgelopen jaar

In 2018 had ik een heftig jaar. Tot maart liep alles lekker en gesmeerd. Op 20 maart stierf mijn lieve vader, een man die mij enorm veel geleerd heeft en die ik tot op heden dankbaar ben voor zijn wijze lessen. Vanaf 26 maart, de crematie van mijn vader, gingen vele zaken er heftig aan toe. Sinds dat moment zijn er dierbaren uit mijn leven verdwenen, zowel familie, als vrienden, als cursisten en mijn twee lieve katers die tot die tijd mijn grootste knuffelaars waren. Zakelijk kwam ik ook voor onaangename verrassingen te staan waar ik het komende jaar nog zeker nodig heb om hier mijn nieuwe weg in te vinden.

Lees verder >

Trillingsfrequentie verhogen

Trillingsfrequentie verhogen van de mens, de aarde en de kosmos
Scheppend werken is het belangrijkste element van het verhogen van de trillingsfrequentie van de aarde, de mens en de kosmos. Wanneer we uit onszelf de krachtige vermogens halen waarmee wij scheppend in de wereld kunnen werken, verandert onze energiestroom en die van de wereld om ons heen.

Lees verder >

Nieuw Academiejaar

Nieuw Academiejaar
Er staat een nieuw academiejaar voor de boeg. Ik heb er erg veel zin in.

Lees verder >

Aankondiging wijziging tarieven

Dit is voor velen niet het leukste onderwerp toch behoort het bij ons eerste chakra, bij de basis van ons bestaan.

Lees verder >

Droominwijding Seghem

 Heldere droom van de Seghem
In juni 2000 droomde ik over de Seghem een Egyptische staf/scepter, ook wel Wass staf (uas of ouas) genoemd.

Lees verder >

Healing reis piramides Bosnië

Afgelopen juni hebben we met 12 prachtige mensen een reis gemaakt naar de piramides van Bosnië.

Lees verder >

Connectiesensor en Lecherantenne

De connectiesensor is een test instrument dat lijkt op een biosensor. Echter door de ankh aan de spriet is er een hooggevoelig instrument ontstaan wat ontwikkeld is door Eric Laarakker van de healthcare academie..

Lees verder >

45 jaar last van mijn hoofd

Ervaring van Lex
Ik heb ruim 45 jaar lang last gehad van een bepaalde plek in mijn hoofd. Eerst periodiek, later permanent.

Lees verder >

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie

Hulst 96
5662 TK Geldrop

E:
T: 06 28423459

Social Media© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.