Zuiver Waarnemen

Opleiding tot Spiritueel Psycho-Energetisch Therapeut, Lichthealer en Bewustzijns-Coach

3-jarige korte beroepsopleidingen: Geaccrediteerd door KTNO, VBAG & BATC 38.5 ECT.

Zoek jij een holistische spirituele opleiding die jouw bewustzijnsontwikkeling ondersteund, die je helpt om inzicht en overzicht te krijgen in de samenhang van alles met alles?

Een opleiding die alles wat jij hiervoor hebt gedaan samenbrengt in één verhaal. Die je de verbanden leert leggen tussen boven en onder, binnen en buiten, mannelijk en vrouwelijk, verleden en toekomst. Die de bekrachtiging geeft tussen jou en de Bron.

Een opleiding waardoor je in jouw stroom komt en vanuit een innerlijk ZIJN gaat leven. De verbinding met je hart, je innerlijke moed, en je oer vertrouwen versterkt. Die je ondersteund in je persoonlijk Meesterschap? Jouw authenticiteit ondersteund en je in je kracht zet.

Leer reading en healing geven en jezelf en de ander helpen om pijnen en trauma's op te lossen en innerlijk vrij te worden. Leer je hooggevoeligheid te gebruiken!! Ontwikkel je intuïtie en innerlijke vermogens tot helderzien, heldervoelen, helderweten, helderhoren, helderproeven en helderruiken. Breng je 6de, 7de en andere zintuigen in ontwikkeling. Leer communiceren met de alwetende energie van ieder levend wezen. Dit is "Zuiver Waarnemen", puur energiewerk.

De mens is in staat om door bewustwording en inzicht te verwerven tot werkelijke innerlijke vrijheid te komen. Wanneer we onszelf kennen en herkennen, kunnen we met de stroom van het leven mee bewegen in plaats van ertegen in. De obstakels uit het verleden zijn dan de poorten naar de toekomst. Zuiver Waarnemen is intuïtieve ontwikkeling, reading en healing, energiewerk en ontwikkeling naar Innerlijke Meesterschap. Na de twee basisjaren bieden we nog een derde 'fine tuning' jaar aan. De meeste cursisten zeggen van dit derde jaar dat het hun voeten volledig op de grond zet. Alles wat geleerd en ontwikkeld is in mijzelf kan nu bestaansrecht krijgen".

Beeldspraak: De opleiding bevestigd en verstevigd de schering en de inslag van je weefwerk dat LEVEN heet. Hierdoor zal elke draad die jij spint en weeft in je leven op zijn plek vallen. "Ik leer je jongleren met je fysieke, emotionele, mentale en spirituele elementen in jezelf."

Wist je dat je de lessen zowel ONLINE kunt volgen als live? Dus als jij verkouden of grieperig bent kun je online toch je lessen blijven volgen zo hoef je niets te missen.

Mocht een hele opleiding nu te veel zijn voor je, kun je beginnen met dit GRATIS E-book.

'Je waarneming verfijnen & aanscherpen' voor therapeuten, coaches en hulpverleners. Lees meer

 

Afgestudeerde therapeuten kunnen, mits zij psychosociale basiskennis op Hbo-niveau hebben gedaan, zich inschrijven bij beroepsverenigingen.

Mijn kracht als docent is dat ik jouw zielewezen kan waarnemen. Dit maakt dat ik je goed kan ondersteunen op je pad en je kan uitdagen om naar grotere hoogten en ongekende diepten door te dringen in jezelf.

De Opleiding vergroot je Innerlijk Meesterschap

 • Inhoud

  De opleiding Zuiver Waarnemen gaat uit van een levenshouding, waarbij je in samenwerking leert leven met de kosmische (universele) energie. Daardoor kun je jouw leven inhoud geven op een manier die echt bij je past. Het leven geeft dan meer vervulling, geluk, plezier en gezondheid.

  De training is concreet en direct. Genezen is stappen nemen, groeien en bewuster worden. Problemen oplossen is geen doel op zich, maar een middel tot geleidelijke realisatie van wie je werkelijk bent. Leer je drempels tot poorten maken waardoor een nieuwe wereld zich voor je opent.

  Spiritueel Energetisch therapeut
  In deze opleiding streven we ernaar een mens bij de heelheid, het wezenlijke van zichzelf te brengen. Een belangrijk aspect van de opleiding is dat problemen niet alleen gezien worden als lasten, maar meer als lessen en groeikansen.

  Bewust omgaan met energie
  Je leert onderscheid te maken tussen de verschillende energieën. Tevens leer je hoe je informatie kan krijgen over de oorzaak van problemen. Hierdoor kun je bewust aan processen werken, zodat je weet waarom dingen je 'overkomen' en hoe je daarmee het beste kunt omgaan.

  Als Spiritueel Energetisch therapeut leer je te werken vanuit de empathie door direct contact te maken met de subtiele energie van de cliënt, zoals die zich door de chakra’s (energiecentra) en de aura manifesteert. Vanuit de afstemming help je contact te maken met de sturende energie achter de problematiek en er concrete, bewuste stappen in te nemen.

  Iedereen kan Zuiver Waarnemen
  Het is slechts van belang dat je bereid bent ervaringen, ideeën en gevoelens toe te laten of juist los te laten, want dan gaat de energie stromen. Er zijn meerdere soorten hoger zintuiglijke waarnemingsvormen. Zij vragen elk een bepaalde mate van bewustzijn. Tijdens de opleiding ontdek je wat de blokkades in jouw energiestroom zijn die je verdere ontwikkeling en waarneming in de weg staan.

  Ieder mens heeft een levensopdracht. Het is een grote hulp wanneer je ontdekt wat deze opdracht is. Dan laten we ons minder meeslepen door zaken van buitenaf. We kunnen beter onderscheiden wat bij ons hoort en wat niet. Dit maakt het keuzes maken makkelijker. Wanneer je trouw blijft aan jezelf, open je jouw innerlijke Bron van liefde, energie, vitaliteit en genezing. Put je uit deze innerlijke bron dan kun je steeds dieper en intenser jezelf gaan leven.

  Diepgang
  Wil je echt groeien en ontwikkelen, heb je er plezier in om jezelf beter te leren kennen, dan is dit een goede eclectische opleiding voor jou. Het vergt toewijding en je open durven stellen, je eigen schaduwkanten durven aankijken omdat je weet dat dit de enige weg is waarop je werkelijk je bewustzijn kan verruimen en vergroten. Een uitdaging maar zeer de moeite waard.

  “Ons streven naar kennis lijkt gewoonlijk veel op een verzameling dode munten. Men hoopt gedachten op in zijn hersenen als geldstukken in een kistje, men heeft verleerd een geestelijke inhoud in zijn ziel tot beweging te brengen”. Uitspraak van Rudolf Frieling & Otto Palmer uit het boekje “De eredienst, het sacrament van het altaar.

  Door kennis in onze ziel in beweging te brengen door erin te ademen (erin ademen en weer los te laten keer op keer) wordt het tot een zielenwijsheid waar we naar kunnen gaan handelen en leven. Onze handelingen en acties zullen hierdoor vol liefde en waarheid zijn, door zielt zijn. Dit doorzielde wijsheidsleven beschrijft de steeds hoger opstijgende kringen van de adelaar.

 • Lessen

 • Duur

  De opleiding Zuiver Waarnemen telt 18 lesdagen per leerjaar, elke veertien dagen een lesdag van 10.00 tot 17.00 uur. Schoolvakanties zijn zoveel mogelijk vrij. Start je op een vrijdag dan blijft dit drie jaar lang je lesdag. Start je op een zaterdag dan blijft dit drie jaar lang je lesdag.

  110 uur lesgebonden uren per jaar en ongeveer 230 uur niet lesgebonden uren die gaan zitten in lezen, met elkaar oefenen, consulten geven (2de en 3de jaar) en eigen procesconsulten ontvangen.

  Eigen ontwikkeling:
  Je kunt de opleiding puur voor je eigen ontwikkeling volgen, dan geeft de training je na voltooiing recht op een certificaat van deelname en een getuigschrift. Dit is werken aan je persoonlijk meesterschap.

  Therapeut/Healer/Coach/Trainer:
  Wanneer je er voor kiest je diploma te halen als therapeut, healer, coach of trainer dan worden er een aantal exameneisen gesteld.

  Erkenning:
  We zijn erkend en gecertificeerd door het CRKBO. We zijn  geaccrediteerd door het KTNO (38.5 ECT) en de BATC, ook de VBAG heeft al cursisten van ons erkent.

  Studiegids:
  In de studiegids staat alles wat je hier op de site hebt gelezen en de nodige andere zaken zoals het overzicht over de verschillende lesonderwerpen per hoofdstuk, de vertrouwenspersoon, de klachtenregeling, de betaling- en annuleringsvoorwaarden en de examen- of tentamenopdrachten.
  Download de studiegids

  Corona maatregelen
  We zullen in tijden van een lockdown online verder werken met elkaar.
  In de academie bewaken we de regels van het RIVM en het respect voor elkaar bij afstand houden, handen wassen en mocht je verkouden, grieperig of anderzins je niet gezond voelen meld dit dan, we kunnen altijd een Zoomlink openzetten tijdens de les zodat je de les kunt blijven volgen.

 • Data

    Groep is gestart ( je kunt nog meedoen) Zuiver Waarnemen


  Introductie lesdag om kennis te maken
  12 maart 2023 | 10 - 17 uur (wel even inschrijven)
  25 juni 2023     | 10 - 17 uur (Wel even inschrijven)

  Data:
  1ste jaar 2022-2023: 
    16 & 30 september, 14 & 28 oktober, 11 & 25 november, 9 december. 6 & 20 januari, 3 & 17 februari, 3 & 17 & 31 maart, 14 & 28 april, 6 mei (is zaterdag samen met de tweede jaars) & 26 mei, 9 juni jaarafsluiting. 23 juni reservedag

  2de jaar 2022-2023:  10 & 24 september, 8 & 22 oktober, 5 & 19 november, 3 & 17 december, 14 & 28 januari, 11 februari, 11 & 25 maart, 8 & 22 april, 6 mei (gezamelijk met andere jaars), 3 & 17 juni jaarafsluiting, 1 juli reservelesdag. 

  3de jaar 2022-2023:  17 september, 1 & 15 & 29 oktober, 12 & 26 november, 10 december. 7 & 21 januari, 4 & 18 februari, 4 & 18 maart, 1 & 15 & 29 april, 6 mei (gezamelijk met andere jaars) 27 mei laatste lesdag, 10 & 24 juni reserve dagen.

  De studiegids 2022-2023 is klaar je kunt hem aanvragen, we sturen hem naar je op per mail.

 • Investering

  Eerste jaar:  € 2400,00
  Tweede jaar:  € 2400,00
  Derde jaar:    € 2200,00
  Groeigroep:   € 1000,00
  • Alle bedragen zijn incl. btw. en de 100,00 euro inschrijfkosten te voldoen bij inschrijving.
  • Het resterende bedrag in één keer voor aanvang van de training.
  • In 4 termijnen (is iets duurder i.v.m. 10,00 euro administratiekosten per termijn).
  • In 12 maandelijkse termijn betalingen (plus eveneens 10,00 euro per maandbetaling aan administratiekosten).  

  Je inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld betaald is én het inschrijfformulier bij ons binnen is. Na het online invullen van het inschrijfformulier ontvang je binnen 7 dagen bericht. Lees hier hoe wij omgaan met uw privacygevoelige informatie.

  Toelating tot de opleiding Zuiver Waarnemen
  Wanneer je graag toegelaten wilt worden tot de opleiding is een informatiegesprek/- toelatingsgesprek belangrijk. Dit kan eventueel per skype wanneer je niet in de buurt woont. 

  Kosten toelatingsgesprek: 
  Bij Noor Elffers 90,00 euro voor een uur dit ontvang je retour bij inschrijving.

  Kosten Lesmateriaal
  De kosten voor het lesmateriaal bedragen maximaal € 100,00 euro per leerjaar:   

  Leela van Joop van der Hagen 1ste jaar   € 36,00  (te koop in de academie)
  Handboek Chakra Psychologie van Anodea Judith  1ste jaar   € 20,00
  Het Subtiele lichaam van Cindy Dale 1ste jaar   € 34,95
  De psychologie van de acupunctuur van Arno Roelofs 2de jaar  € 30,00
  De weg tot inzicht in hogere werelden van Rudolf Steiner  3de jaar  € 32,50


  Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de richtprijzen die hier zijn aangegeven voor de boeken.
  Wil je makkelijk en snel de boeken bestellen Klik op de knop Boeken bestellen. Je vind hier de mogelijkheid via Bol.com te bestellen. Elke bestelling via de website van Noorderlicht Academie ondersteunt de Academie en daar zijn wij je zeker dankbaar voor.

  Betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden

  Boeken bestellen

 • Docent

  Alle lessen worden door Noor Elffers gegeven. Daar waar het anders is, doordat er een vervanger is voor Noor, wordt dit gecommuniceerd met de desbetreffende groep studenten.
 • Assistent

  Gera Gilda van der Meulen begeleidt het komende tweede jaar groep II. Zij heeft 2 jaar Zuiver Waarnemen gevolgd en 1 jaar groeigroep. Zij verzorgt vaak de maaltijden bij de meerdaagse workshops/ opleidingen die Noor geeft. "Noor en ik ontmoetten elkaar bij wederzijdse vrienden er was meteen een klik. Later reageerde ik op een oproep van Noor voor een kok, ik voelde sterk dat ik moest reageren. Zo ben ik in Noor haar centrum terecht gekomen en dit voelde meteen als een liefdevolle plek waar ik wilde zijn en zou kunnen groeien.

  "Ik las de woorden "zuiver waarnemen" in haar brochures en die resoneerden sterk. Zo ben ik die opleiding gaan volgen. Van oorsprong ben ik klassiek geschoold fluitiste en fluitdocente, maar ben met klank intuïtief gaan begeleiden in ceremonies, meditaties, innerlijke processen. Ik bespeel onder andere ook harp."

  Jennifer Reijnders Jennifer webbegeleidt het komende derde jaar 2021-2022. Zij heeft de opleiding Zuiver Waarnemen gevolgd en aansluitend 2 jaar groeigroep. Daarnaast heeft ze het eerste niveau van de Christusenergie Healer opleiding gevolgd en een 5-daagse module Stemvork therapeut.

  Jennifer woont samen met haar partner in Eijsden (naast Maastricht) en werkt als universitair docent Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Hier verzorgt ze onderwijs op het gebied van ouderenpsychologie en coaching en begeleidt studenten bij hun bachelor-, masterthesis, diagnostiek-, praktijk- en onderzoekstage. Tevens doet ze onderzoek naar Positief Ouder worden en Acceptance and Commitment Therapie (ACT).

  “In 2014 kwam ik voor het eerst bij Noor in Geldrop. Ik kan me nog goed herinneren dat ik haar huis binnenliep en dat ik direct voelde: hier moet ik zijn, dit voelt als thuis. Ik was van jongs af aan al geïnteresseerd in spirituele zaken maar deze innerlijke roep en gevoeligheid is, mede door de academische wereld waar ik in terecht kwam, een tijdje naar de achtergrond verdwenen. De opleidingen bij Noor hebben mij persoonlijk ontzettend veel gebracht (en nog steeds). Hierdoor ben ik sinds kort begonnen met het geven van energetische behandelingen bij mij thuis. Het geeft mij ontzettend veel voldoening en vreugde om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en hierbij mijn gevoeligheid als kracht te kunnen inzetten.”


  Miriam den Ouden
  begeleidt het derde jaar 2020-2021. Zij heeft de opleiding Zuiver Waarnemen miriam klein Webhelemaal afgerond en heeft niveau I en II van de Christusenergie healer opleiding gedaan. Daarnaast heeft zij diverse korte cursussen gedaan bij de Noorderlicht Academie zoals de Heilige geometrie met stemvorken.

  Zij woont in Geldrop. In haar dagelijks leven werkt zij full-time bij een grafisch bedrijf als DTP-er (bewerken en opmaken van documenten die bestemd zijn voor publicatie).

  “In mijn vrije tijd zoek ik graag mijn ontspanning in de natuur, door te gaan wandelen of hardlopen samen met mijn hond. Ook geniet ik wekelijks van een diepe ontspanning tijdens de meditatieavond in het Noorderlicht Academie. Ik ontwikkel heldervoelendheid en helderwetendheid vanuit mijn zuivere verbinding met de bron. Mijn kracht is helder voelen of de energie zuiver en kloppend is”.

  Anne Bouwmeester
  Derde jaars studente Zuiver Waarnemen en rechterhand van Noor in de Noorderlicht Academie.

 • Groeigroep

  Voor wie is de groeigroep?
  Wanneer je de opleiding Zuiver Waarnemen hebt gevolgd kan het zijn dat je graag nog een aantal keren per jaar in contact wil blijven staan met een groep gelijkgestemde mensen die even als jij nog aan zichzelf willen polijsten en poetsen. Mensen die in gesprek willen met elkaar over de vragen en issues waarmee zij rondlopen. Issues willen uitdiepen en uitwerken. Problemen tot poorten willen maken voor de toekomst. Sneller en makkelijker in balans terugkomen. Je verticale as en verbinding met kosmos en aarde willen bekrachtigen en versterken.

  Innerlijk Meesterschap
  De groeigroep komt één keer per maand bij elkaar, in totaal 9 keer per jaar. Hoe ziet de dag eruit? Aan het begin van elke lesdag zullen we starten met een meditatie of een gezamenlijke oefening om in het hier en nu en dicht bij onze essentie te komen. Daarna volgt elke lesdag weer de vraag; "Waar sta ik nu? Waar loop ik in mijn dagelijks leven tegen aan? Waar ben ik naar op weg? Wat heb ik nodig om daar te komen? Wat is nu de eerste stap die ik kan zetten? Dit delen we met elkaar. Hierbij is het de opzet dat we onszelf gehoord, gezien en begrepen voelen. Dit laatste kan alleen vanuit een veilige en liefdevolle omgeving en verbinding. Noor Elffers zal je stimuleren en uitdagen en zo nodig tools aanreiken ter verfijning van je bewustzijnsontwikkeling en innerlijk meesterschap. Zowel met praktijkvragen als met persoonlijke ontwikkelingsvragen kun je terecht. Wanneer je meer wilt weten over een bepaald onderwerp en dit binnen de expertise ligt van Noor of de groep dan kan het aan bod komen.

  Bewustzijnsontwikkeling
  Bij het inschrijfformulier vraag ik je om jouw wensen, leerdoelen en mogelijke onderwerpen aan te geven die voor jou van belang zijn voor dit komende jaar. Zo kan ik aan het begin van het cursusjaar jullie een indicatie geven waaraan we met elkaar zullen werken. Mogelijkheden kunnen zijn:

  • Meer tools met kristallen (kristal leggingen ter genezing en balans)
  • Orgaan opstellingen (organen hebben ons heel veel te vertellen)
  • Veer leren over trauma en hoe je trauma kunt loskoppelen (met trauma werken is een vak apart. Op welke signalen moet je letten? Welke voorzorgmaatregelen tref je, welke bedding is er nodig en hoe kun je trauma loskoppelen)
  • Chronisch zieke mensen beter leren ondersteunen (Chronische ziekten komen onverwerkte pijnen uit de jeugd, uit het voorgeboortelijke, uit het tussen bestaan of uit vorige incarnaties)
  • Hoe kan ik werken met mensen die ziekten hebben zoals kanker, fybromyalgie, reuma, artrose of artritis en andere heftige of langdurende ziekten
  • Mannelijke en vrouwelijke lijn schonen. (Problemen met partners of kinderen, onbegrip en irritaties kunnen voortkomen uit beperkende Verbindingen met onze moeder of vader. Hoe kunnen we dit loskoppelen en harmoniseren)
  • Leren werken met cijfers, codes en symbolen (bepaalde cijfer reeksen of cijfercodes kunnen helend zijn en versterken het immuunsysteem)
  • Leren werken met heilige geometrische structuren en de flower of life (verder leren werken met de heilige geometrische-platonische lichamen van bergkristal en de energetische code kaart met de flower of life)
  • Leren werken met lichtstructuren om tegenmachten, rastergebruikers (buitenaardsen en entiteiten) en negatieve koorden te ontkoppelen.

  Sessies
  Elke lesdag zullen we met elkaar sessies doen om onszelf en de ander te ondersteunen op het pad van zelfkennis en ontwikkeling. De sessies worden door een van de medecursisten of door Noor Elffers begeleid. Hierbij houden we onze gestelde doelen in het oog die wij in het jaar willen bereiken.

  Opdrachten en positieve zelfdiscipline
  Naar aanleiding van de doelen die wij onszelf stellen (dit doet ieder voor zichzelf) maken we met elkaar opdrachten die het bereiken van het gestelde doel tot gevolg hebben. Hoe vaak je werkt aan je doelstelling en opdracht is up to you. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. We stimuleren met elkaar slechts de positieve zelfdiscipline die nodig is om je opdracht en taak te volbrengen. Het is de bedoeling dat dit cursusjaar voor jou "Ik kracht versterkend" werkt, je positieve zelfdiscipline ondersteund en je innerlijk meesterschap bekrachtigt.

  Data en kosten

  BESLOTEN STUDENTEN PAGINA
 • Ervaring

  • Ervaring van Annette: "Ik ben zo blij met wat ik hier leer. Dit is zo waardevol en zou eigenlijk op elke school aan alle kinderen geleerd moeten worden."

  • Ervaring van Jan: “Ik zag als een berg op tegen twee jaar lang studeren...achteraf is het zo ongelooflijk snel gegaan en ben ik nog drie jaar langer in de groeigroep gebleven. Het heeft me meer gegeven dan waar ik op had durven hopen”.

  • "Dank je wel voor wat je allemaal aanreikt! Heel inspirerend hoe je de groep begeleid. Iedereen mag er op zijn eigen wijze zijn. Heel leerzaam voor mij. Ben enorm blij dat ik meedoe met de cursus. Dank je wel en nog een fijne dag".

  •  Ervaring van Nathalie: "Noor is een geweldige healer en leraar. Ik volg de opleiding zuiver waarnemen en de fonoforese stemvork modules. Een absolute aanrader voor all-round inzichten en leerprocessen. Het verrijkt mijn leven, ik kan me niet meer voorstellen dat ik 2 jaar geleden al deze kennis niet had, ik zou het voor geen goud willen missen. Het brengt een enorme groei en een spirituele rijkdom."

  • Cursist tweede jaar 2013: "Ik stuur je zomaar even een berichtje omdat ik zo dankbaar ben voor wat ik allemaal van je heb mogen leren de afgelopen jaren, voor wat ik momenteel van je leer, en voor wat ik nog van je zal gaan leren! Ik heb weer wat prachtige consulten achter de rug. Onder andere heb ik een cliënt mogen verlossen van wat beperkende energetische verwantschappen die speelden tussen de cliënt, de overleden opa en de nog levende vader. Door een combinatie van een Leela sessie met innerlijk kind werk is uitgesproken wat uitgesproken moest worden, heeft een volwassen afscheid plaatsgevonden van de opa, is de cliënt geen speelbal meer tussen beiden, en kon de opa naar het licht gaan. Resultaat was een tevreden cliënt die licht en luchtig met een tevreden gevoel de deur uit ging, en meteen een nieuwe afspraak wilde maken om te werken aan wat andere issues."

  • "Inmiddels is het alweer bijna 3 jaar geleden dat ik je voor de eerste keer zag. Ik was tijdens een proefles Zuiver Waarnemen zeer onder de indruk van de vriendelijke en respectvolle manier waarop je met een ieder in de groep omgingen ik voelde me voor het eerst in mijn leven echt gehoord en gezien. En nog belangrijker, ik zag het voorbeeld van hoe om te gaan met mensen dat ik wilde zien."

  • "Ik heb tijdens de opleiding veel geleerd. Je hebt veel verschillende methoden en technieken aangereikt. Dat is een groot geschenk. Het grootste geschenk is echter het geloof hebben in mezelf. En hoewel ik het nog steeds vaak heel eng en spannend vind om op te aarden en in mijn lichaam te zijn, durf ik door jouw lessen en aanwezigheid meer en meer in mijn lichaam en op aarde te zijn."

  • "Dank je wel voor je licht, je toewijding en je liefde tijdens de begeleiding en leiding van mijn spirituele reis. Het vertrouwen dat het mogelijk is om thuis te komen ontstond door jou. Noor, ik vind je echt een kanjer en een fantastische vrouw."

  • "Elke les heeft voor mij gevoeld als een Wellness-dag. Als ik terug kijk naar wat deze drie jaar me hebben gebracht. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en ik heb een nieuwe levensopvatting ontwikkeld.""

  • "Ik kwam een hele bijzondere vrouw tegen. Een persoon die ik niet in een woord kan omschrijven, zo groot, zo wijs, zo krachtig, zo puur, zo zuiver en zo bescheiden. Een hart waaruit liefde stroomt vanuit de geestelijke wereld. Ik wil je bedanken voor de steun die je me hebt gegeven en voor het wekken van mijn 'hogere mens' in mezelf en voor de hulp en de kennis tot het ontwikkelen naar een hogere wereld."

  Open de PDF met meer ervaringsverhalen
 • Studenten

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.