Ontwikkel jezelfWAPP&IE Jaartraining

Werken Aan Persoonlijk Potentieel & Innerlijke Energie

18 middagen van 13.00 tot 17.30 uur

Het is niet geheel “toevallig” dat jouw oog op deze training is gevallen.

Deze training gaat over werken aan jezelf. Zelf ontwikkeling. Je eigen kracht, je eigen wijsheid, je eigen potentieel ontdekken. Bewustwording. Je energie in balans leren brengen en houden. Je Zelf waardevol gaan vinden. Emotionele- en levens-intelligentie.

Ik hoor je al denken én ja het klopt, dat is niet altijd leuk.

Wel nuttig – en – ik kan je beloven dat het leuker en beter wordt. Je gaat meer genieten, er komt meer harmonie, je leert jezelf beter reguleren, je kwaliteiten leer je te eren juist door je schaduwkant te ‘omarmen’. Een jaar, van onrust naar rust, van onzekerheid naar zelfvertrouwen. Ik-kracht versterken en je persoonlijk meesterschap vergroten.

Zomaar wat vragen:

 • Zit je veel in je hoofd? Denk je continue? Vind je voelen (in jezelf) lastig?
 • Ben je hoog gevoelig? Voel je de energie van anderen voortdurend als een last?
 • Wil je jezelf meer leren kennen? Vind je het lastig om naar binnen te gaan in jezelf?
 • Ben je voortdurend aan het shoppen naar nog meer spirituele informatie? Doe je dit onder het mom van nieuwsgierigheid - ik vind alles leuk? Lijk je hierin onverzadigbaar?
 • Ben je onzeker, is het lastig zaken los te laten en te vertrouwen in jezelf? Kan het zijn dat je op zoek bent naar jezelf. Dat je vermijdt om naar je kern te gaan om echt te voelen naar wie jij bent. Wat is er in jouw kern waar je bang voor bent, wat houd je tegen?

Voor wie?

 • Voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, die bewuster om wil gaan met zichzelf en de wereld.
 • Voor iedereen die voelt dat er meer is en dit verder wil onderzoeken.
 • Voor iedereen die van zichzelf wil leren houden.
 • Het niveau van jouw scholing is niet van belang. Wat van belang is, is de wens te ontwikkelen en jezelf tot Meester te maken over je eigen energie en je eigen leven.
 • Leeftijd doet er niet toe.
 • Voor mensen die workshops en cursussen shoppen en niet kunnen vinden wat ze zoeken.

Ga staan voor wie je bent en voor de wijsheid en mogelijkheden die je al in huis hebt. Heb je hier graag ondersteuning bij dan is dit echt een jaar voor jou.

Je kunt alle vragen stellen, we hebben gesprekken over ZIJN - to be or not to be - en je opdracht en taak in dit leven, over jouw waarheid en zuiver zijn. Bewustzijn en ontwikkeling naar hogere frequenties van jezelf. We ruimen de ruis die nog op de lijn zit op. Alle antwoorden liggen in jou. Met onze steun help jij je Zelf hier dichterbij te komen. Zodat je tot bloei kan komen!

Scroll naar beneden voor meer informatie!

Deze training wijst je de poort naar ‘Mens ken jezelf’ en deze weg bewandel jij!

Leer jezelf beter reguleren en energetisch beschermen.

Een weg naar Zuiver Waarnemen van je energie

 • INHOUD

  Wat gaan we doen?
  We gaan een aantal lagen van onszelf aankijken. Er zijn negen elementen die hierbij de aandacht krijgen. De volgorde is niet van belang. De negen elementen hangen nauw met elkaar samen.

  DEEL I (je schrijf je in voor 9 middagen)

  1. In het Nu zijn: Alles begint op dit moment terwijl je dit leest. NU dus. Onze valkuil is vaak dat we of met gisteren bezig zijn of met morgen. ‘Gewoon’ in het NU zijn en zijn bij wat er is op dit moment, vreugde of verdriet, geluk of pijn… het maakt niet uit. Wanneer je dit moment weg stopt, niet wil beleven, veronachtzaamd of er gewoon keihard aan voorbij rent ontvang je niet de schoonheid van het moment. Loopt je pijnlichaam vol en dit brengt uiteindelijk grote onrust en ziekte met zich mee. Dit kunt je voorkomen.
  1. Lichaamsbeheer: Rust jij in jezelf in je lichaam, of zit je continue in je hoofd? Denk je over alles na en heb je helemaal niet door dat jij je buik (waar alles verteerd en verwerkt wordt) veronachtzaamd? Of denk je – Ik sport – dus fysiek zit het wel goed?
  1. Energiebeheer: Je eigen energie leren reguleren. Je energie leren opschonen en zuiveren zodat je minder moe bent, je vrolijker en opgeruimder voelt. Hoe verzorg je jouw energieveld – auraveld – hier komt een stuk aurabeheer bij kijken. Zorgen dat je niet leegloopt. Zorgen dat je genoeg energie overhoudt voor de leuke dingen. Zodat je van stand overleven naar stand leven gaat.
  1. Emotiebeheer: In hoeverre heb je de emoties die er zijn verwerkt? Zit er ergens nog ruis in de weg die jou verhindert werkelijk met je eigen potentieel te kunnen werken? Zijn er nog innerlijke kinderen met pijn en verdriet en onverwerkte ervaringen die geholpen willen worden? Zijn er nog angsten die onderhuids de boel stagneren?
  1. Gedachtebeheer: Hoe is het in je hoofd? Ben jij meester over je gedachten of rennen je gedachten als zotte rond? Besef je dat gedachten scheppingskrachten zijn? Hoe schep jij jezelf in deze wereld met jouw gedachten?
  1. Opdracht en taak: Wat kom je hier doen, welke opdracht of taak heb je? Wat kom je leren aan de wereld en wat kom jij de wereld leren?
  1. Bewustzijnsontwikkeling: Bewustzijnsontwikkeling is het onder en boven bewuste van onszelf ontdekken – bekijken - beseffen. Dit vergroot en verruimt je bewustzijn. Blijf met je beide benen op de grond en in de wereld staan, als een wereldburger die weet wat er speelt.
  1. Reinigen & zuiveren: Het zuiveren van je gedachten, je emoties, je lichaamsenergieën, je karmische ballast geeft enorm veel ruimte en vrijheid. Dit betekent dat je zaken mag gaan loslaten. Oude ballast die je niet meer dient voor je welzijn, groei en bewustwording.

  2. Liefde: Hoe is het met eigen liefde? Hoe vergroot jij je eigen liefde. Leren houden van jezelf is essentieel om in zelfvertrouwen je stappen in het leven te kunnen zetten. Je hart laten samen werken met de andere chakra’s geeft heelheid en vreugde. Je zelf mag omarmen in al je kleinheid en grootsheid.

  Er worden geen eisen gesteld. Er wordt zelden lesmateriaal uitgedeelt. Als er lesmateriaal wordt uitgedeeld is dit ter ondersteuning van de eigen oefening naar persoonlijk meesterschap.

  DEEL II (je wilt je verder ontwikkelen en schrijft je in voor deel II, ook 9 middagen).

  We werken verder met oefeningen om onszelf te helen, onze frequentie te verhogen en ons meesterschap van ZIJN te verdiepen.
  Waar ben je voor gekomen?
  Wat is innerlijke drijfveer?
  Welke elementen zet je in?

  Het tweede deel krijgt vorm in het NU door de vraag uit de groep en mijn jarenlange ervaring als docent, trainer en therapeut.

  Uiteindelijk kan dit WAPP&IE jaar een opstap zijn naar de opleiding Zuiver Waarnemen.

 • DUUR

  De totale training bestaat uit 18 middagen
  Deze 18 middagen zijn opgesplitst in twee delen van elk 9 middagen. Deel I en Deel II. Je schrijft je per deel van 9 middagen apart in.

  Dinsdagen van 13.00 - 17.30 uur om de week.
  De deur is open vanaf 12.30 uur.

  De groepsgrote is min. 6 en max 12 mensen

 • DATA

    Trainingsdagen van 13 - 17.30 uur | Werken Aan Persoonlijk Potentieel & Innerlijke Energie | Inschrijven

  • Huidige groep 2024: 13 & 27 februari, 12 & 26 maart, 9 & 23 april, 21 mei, 4 & 18 juni (2 juli reserve dag).
  • Jaartraining 2024 - 2025: Deel I: 10 & 24 september, 8 oktober, 5 & 19 november, 3 & 17 december, 14 & 28 januari 2025. Deel II: 11 & 25 februari, 11 & 25 maart, 8 & 22 april, 20 mei, 3 & 17 juni & 1 juli reserve middag. Inschrijven
 • INVESTERING

  Investering in jezelf: € 499,50 per deel van 9 middagen | Inschrijven

  Wijze van betalen:
  • Te betalen in één keer voorafgaande aan de training.
  • Te betalen in 3 termijnen van elk € 173,16 Incl.administratiekosten.
  • Te betalen in 9 termijnen van elk € 64,39 Incl. administratiekosten.

   

   

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.