Opleiding voor 
Stemvork-, Frequentie- en Toonpunctuurtherapeut

5 dagen tot 3-jarige korte beroepsopleidingen:

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving.

De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar heelheid en eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte, trillende wijze waardoor beweging, verlichting en heling ontstaat. De trilling van de stemvork geeft een diepe celmassage.

De Fonoforese opleiding bestaat uit vier Basis-blokken, drie Therapeut-blokken en drie-Meesterblokken. Vooraf aan de opleiding volg je eerst een van de Introductie-avonden (vier keer per jaar) of de introductiedag in september.

De fonoforese opleiding is op twee verschillende wijzen te volgen. Als dag-opleiding of als blok-opleiding, beide hebben precies dezelfde inhoud.

 • Als Dagopleiding: één lesdag per mnd. van 10.00 - 17.00 uur. Een doorgaande lesstroom
 • Als Blokopleiding: vijf aaneengesloten dagen per blok.  Drie keer per jaar een blok

EHBO boekje met drie stemvorken: de Geomagneetveld-, de Waterstofgamma- en de Meesterstemvork kun je hier bestellen.

STEMVORK = TRILLING = ENERGIE = GEZONDHEID

 • INHOUD

  Een stemvork heeft 1 frequentie die puur en zuiver in trilling gebracht kan worden.

  Diepe celmassage
  Alles is energie, ook ons lichaam is energie en energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan, dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

  De Toonpunctuur is de therapie waarbij de stemvork wordt ingezet op energieblokkades, spierverhardingen, meridiaan verstoringen, voor het verdrijven van pijn, slaapproblemen, rug-, schouder- en knieklachten, menstruatieproblemen, hooikoorts en nog veel meer. Er is een groot aantal klachten zeer goed te behandelen met stemvorken bekijk hier de klachtenlijst

  Hoe kan het dat de stemvork bij zoveel verschillende soorten klachten kan ondersteunen? Puur en alleen omdat elke stemvork weer een andere frequentie heeft. De frequentie geeft het karakter aan de stemvork en bepaalt zijn werkingsgebied. Daarnaast zijn er verschillende technieken hoe je de stemvork toe kan passen. Dit leer je tijdens de opleiding.

  Wat kan de opleiding voor jou betekenen?
  De opleiding brengt jou, naast het degelijk leren van het vak 'toonpunctuur en frequentie therapeut', een mooie weg voor je eigen ontwikkeling. Naast het vaktechnische element wat gericht is op hoe je kunt behandelen met stemvorken en kristallen, is er tijd en ruimte voor de eigen ontwikkeling. Tijdens de opleiding behandel je en word je behandeld door je medecursisten. Dit betekent dat je de behandelingen die je leert zowel ondergaat als toepast. Dit geeft een diep besef van wat je met frequenties en stemvorken kan bewerkstelligen, doordat je zelf de ervaring hebt ontvangen.

 • INTRODUCTIE

  De totale opleiding telt vier basis-, vier therapeut- en drie mastermodules, die voorafgegaan worden door een introductiedag (een keer per jaar in september) of een introductie-avonden ( 4 x per jaar). Zie Agenda

  Je kunt de opleiding doen in twee vormen
  Als Dagopleiding Basis Dag 7 dagen, elke maand een lesdag van 10.00 - 17.00 uur
  Als Blokopleiding Basis Blok. 5 dagen, aaneengesloten incl. maaltijden. De lesdagen zijn van 9.30 - 18.30.
  In de blok- en de dagopleiding worden dezelfde lessen gegeven. Dit betekent dat je halverwege ook kan wisselen van de blok- naar de dagopleiding of andersom. Zo kun je voor jezelf een versnelt traject maken. Therapeuten krijgen natuurlijk vrijstelling voor de therapeutblokken. Zie voor de therapeutblokken Therapeut Basis.

  Beginner, Gevorderd of Professional

  • Iedereen begint met de introductie-avond.
  • De beginners en gevorderden volgen de therapeut-blokken en de fonoforese-basisblokken/modules op het moment dat het hun uitkomt.
  • De professionals die hun therapeutenopleiding reeds hebben afgerond, starten direct met de basisblokken/modules gevolgd door de meesterblokken/modules.

  Introductie -avond of -dag Fonoforese Basis
  Ieder die een lesdag of blok/module wil volgen vraag ik om de introductie-lesavond of introductie-lesdag te volgen. Dit is de voorbereiding op de lessen en voorkomt dat ik tijdens de lessen nog basale informatie over hoe je de stemvork vasthoud, hoe je hem plaatst, hoe je de behandeling afrond niet elke keer opnieuw hoef uit te leggen. De avond duurt van 19.30 - 21.30 uur. De basisdag duurt van 10.00 - 17.00 uur.

  In de introductie ontvang je de basisvaardigheden voor het werken met stemvorken. De do's en dont's van het frequentiewerk. Ieder die nog niet eerder met stemvorken gewerkt heeft wordt gevraagd deze basis te volgen. We werken tijdens deze introductie met de basissyllabus. Hierin staat de basale informatie over de stemvorken die gebruikt worden, er staat informatie in over de meridianen en hoe de stemvork te hanteren.

  Investering Introductie les
  Voor de introductie-lesavond betaal je € 15.00, hiervan ontvang je 10,00 euro korting op de aanschaf van de syllabus van € 25,00.
  Voor de introductie-lesdag betaal je € 45,00, hiervan ontvang je 15,00 euro korting op de aanschaf van de syllabus van € 25,00.
  De syllabus kun je ook los bestellen via de webshop Puur Noor

  Blok- of Dag-opleiding volgen?
  De vier basisblokken/modules zijn in elke volgorde te volgen die voor jou prettig is. Je hoeft dus niet met blok/module I te beginnen. Zodra je de instroductiedag of -avond hebt gevolgd, kun je in elk blok of in elke dagmodule instappen.

  Inschrijfformulier Introductie-avond/dag Fonoforese Basis

 • DUUR

  De totale duur van de opleiding is afhankelijk van de keuze voor de blok- of dagopleiding respectievelijk 2,5 tot 3 jaar. Je ontvangt per blok- of dagmodule een certificaat. Wanneer je alle blokken of modules hebt doorlopen ontvang je een diploma.

  De drie therapeutenblokken zijn verdeeld over twee jaar.
  De vier basisblokken fonoforese zijn verdeeld over twee jaar.
  De drie meesterblokken zijn verdeeld over drie jaar.

  DAG OPLEIDING MODULES

  4 basismodulen 42 uur per module 168 uur
  Reflectieverslag per module - 4 verslagen x 2 uur   16 uur
  Minimaal 2 sessies a 90 min. bij Noor Elffers     3 uur
  4 x 3 sessies met cliënten a 90 min.   18 uur
  Voor- en nabereiding plus verslaglegging 12 sessies   24 uur
  Bestuderen meridianen 12 x 3 uur   36 uur
  Oefengroep: 8 uur per 2 mnd. 144 uur
                                                                   Totaal: 409 uur

  BLOK OPLEIDING MODULES

  4 basisblokken a 35,5 uur per blok 142 uur
  Reflectieverslag per module - 4 verslagen x 2 uur   16 uur
  Minimaal 2 sessies a 90 min. bij Noor Elffers     3 uur
  4 x 3 sessies met cliënten a 90 min.   18 uur
  Voor- en nabereiding plus verslaglegging 12 sessies   24 uur
  Bestuderen meridianen 12 x 3 uur   36 uur
  Oefengroep: 8 uur per 2 mnd. 144 uur
                                                                  Totaal: 383 uur

  MASTER BLOKKEN/ nascholing

  3 Master blokken a 35,5 uur per blok 106,50 uur
  Reflectieverslag per blok - 3 verslagen x 2 uur     6 uur
  Minimaal 2 sessies a 90 min. bij Noor Elffers     3 uur
  3 x 3 sessies met cliënten a 90 min.   13,5 uur
  Voor- en nabereiding plus verslaglegging 9 sessies   18 uur
  Bestuderen meridianen 9 x 3 uur   27 uur
  Oefengroep: 8 uur per 2 mnd. 144 uur
                                                                  Totaal: 318 uur
 • BASIS BLOK

  De blokopleiding telt vier basisblokken, drie therapeutblokken en drie masterblokken van elk vijf aaneengesloten dagen.

  In de blok- en de dagopleiding worden dezelfde lessen gegeven. Dit betekent dat je halverwege ook kan wisselen van het blok- naar de dagopleiding of andersom.

  De vier basisblokken zijn in elke volgorde te volgen die voor jou prettig is. Je hoeft dus niet met blok I te beginnen. De opleiding begint met de introductie-avond of introductiedag in september.

  De lesblokken
  Elk lesblok/module heeft zijn eigen inhoud en geeft je een mogelijkheid van een totaalbehandeling. In elke lesblok/module kom je hoofd-, romp- en ledemaatbehandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.

  Vijf dagen met elkaar werken geeft de mogelijkheid om snel en diep de stof te leren beheersen. Hierdoor is het mogelijk om direct na één bok van vijf dagen aan het werk te gaan met cliënten. Elk blok bevat diverse behandelingen voor chakra’s, pijn therapie en energetische behandelingen.

  De blokken hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken, maar ook een trillingverhogend effect, waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met de stemvorken. Bovendien combineren we de stemvorken met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence, olieën en andere healingelementen.

  Omdat Fonoforese een therapievorm is en werkt met trilling en frequenties, is het mogelijk dat zich blokkades aandienen en oplossen. Ook voor jou zelf gebeurt er veel in die dagen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen een blokmodule.

  Kwintbehandelingen
  Een aparte basisdag buiten de blokken om is 'Kwint behandelingen' waarbij we zowel werken met metalen als met kristallen stemvorken.

  Lesinhoud Blok I

  Lesinhoud Blok II

  Lesinhoud Blok III

  Lesinhoud Blok IV

 • BASIS DAG

  De dagopleiding heeft een keer per maand een lesdag van 10.00 - 17.00 uur op maandagen.

  Elke module telt 7 lesdagen. De vier basismodulen zijn in elke volgorde te volgen die voor jou prettig is. Je hoeft dus niet met module I te beginnen. De opleiding begint met de introductie-avond of introductie-dag in september.

  In de agenda vind je terug met welke module we nu bezig zijn en waar je direct in zou kunnen stromen. Ook als we halverwege een module zijn, ben je welkom nadat je de instroductie gedaan hebt. 

  De modules
  Elke module heeft zijn eigen inhoud en geeft je een mogelijkheid van een totaal-behandeling. In elke module kom je hoofd-, romp- en ledemaatbehandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.

  Een lesdag
  Een lesdag ziet er alsvolgt uit:
  • Rondje: hoe zit iedereen er bij na een maand en welke ervaringen er zijn opgedaan met de stemvorken. De meeste mensen passen direct toe wat ze geleerd hebben.
  • Theorie: de uitleg van de behandelingen, de ziekte processen en de stemvorken die daarbij horen.
  • Lunch: tijd om zelfmeegenomen lunch te nuttigen
  • Praktijk: samen ga je aan het werk, meestal twee aan twee om de uitgelegde behandelingen aan elkaar te geven.

  Lesinhoud Module I PDF

  Lesinhoud Module II PDF

  Lesinhoud Module III PDF

  Lesinhoud Module IV PDF

 • MASTER

  Meester & Speciale modules
  De basismodules zijn door Inge Schubert en Thomas Kuhne ontwikkeld met aanvullingen uit de ervaringen van Noor. De Meestermodules, Special en Solfeggio zijn door Noor ontwikkeld. Zij wordt opgeleid door de Geestelijke wereld en krijgt regelmatig nieuwe inzichten en healingen door.
  Inschrijfformulier Fono Masteropleiding
 • DATA

  Introductie avonden en dag: Hier inschrijven
  20 juni 2019 avond
  30 augustus 2019  dag

  Dag-opleiding: Nu inschrijven
  Module I: Start september 2020

  Blok-opleiding: nu inschrijven
  01 - 05 mei 2019: Module IV inschrijven voor 25 april 2019
  24 - 28 juli 2019: Module I inschrijven voor 17 juli 2019
  16 - 20 oktober 2019: Masterblok Solfeggio inschrijven voor 9 oktober 2019

  Therapeuten blokken/ zie Therapeut Basis

  De Meesterblokken
  Blok ‘Solfeggio’ 16 - 20 oktober 2019 inschrijven voor 9 oktober 2019
  Blok Chronische zieken: Augustus of oktober 2020
  Blok ‘Aurum’ oktober of augustus 2021

  Studiegids PDF

 • INVESTERING

  De investering in jezelf als therapeut kan blok voor blok en stemvork voor stemvork al gelang naar jouw budget en/of natuurlijk is het ook mogelijk in één keer met korting alles aan te schaffen.

  Investering Introductie les
  Voor de introductie-lesavond betaal je € 15.00, hiervan ontvang je 10,00 euro korting op de aanschaf van de syllabus van € 25,00.
  Voor de introductie-lesdag betaal je € 45,00, hierbij ontvang je de syllabys van € 25,00 gratis.

  Voor het lesgeld en betalingen van de blokken en modules is er een annuleringsregeling en betalingsvoorwaarden. Lees deze voordat je inschrijft even rustig door, het is een pdf dus even uitprinten is mogelijk.

  Per los blok of dagmodule € 693,00  
       
  4 Basisblokken: € 2772,00 of 2672,00 bij totaal betaling in een keer  
  3 Therapeut blokken: € 2079,00 of 1979,00 bij totaal betaling in een keer  
  3 Masterblokken: € 2079,00 of 1979,00 bij totaal betaling in een keer  
  Wil je een blok of module in kleinere termijnen betalen dan wordt er
  € 10,00 euro per termijnbetaling aan administratiekosten gerekend.
   

   

  Kosten lesmateriaal  
  Totale set basisstemvorken 36 stuks € 1200,00
  Stemvork gangbare frequenties losse verkoop €     35,00
  EHBO boekje plus 3 stemvorken en etui €   120,00
  Syllabus basisboek stemvorkwerk €     25,00
  Stemvorken speciale frequenties €     52,00
  Grote stemvorken (zwaarder materiaal) €     52,00
  Gouden stemvorken €     82,00
  Stemvork gripjes €       4,00
  Stemvork edelsteen voetjes €     55,00
  Houten handvat plus Ankh en montbalans €   350,00
  Platte metalen voetjes voor massage €     10,00

   

  Boekenlijst    
  1. Leela - Het leven als spel
      Joop van der Hagen
  ISBN: 9789077247433
  Hier te koop.
   €   30,00
  2. Handboek Chakrapsychologie
      Anodea Judith
  ISBN: 9789023009542  €   26,95
  3. Sesamatlas van de acupunctuur
      C.H.Hempen
  ISBN: 9789055742905  €   46,40
  4. Acupunctuuratlas van de gevoelens
      H.Verlinden
  ISBN: 9789080175228  €   39,50
  5. Seirin foto atlas voor acupunctuur
      Chian Yu-Lin
  ISBN: 978382902998  € 168,50
  6. Psychologie van de acupunctuur
      Arno Roelofs
  ISBN: 9789020204186  €   25,00

  Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de richtprijzen die hier zijn aangegeven voor de boeken.

 • ERVARING

  Ervaringen van cursisten
  Voor de cursisten van de stemvorkmodules kan het volgen van één module een grote stap in hun leven betekenen. Door intensief met de trillingsfrequenties te werken worden er in onze celstructuur blokkades losgetrild. De cel gaat zich zijn oorspronkelijke trilling weer herinneren, mits de juiste stemvorkfrequentie gebruikt worden.

  Cliënten
  Veel cliënten bemerken sterke verbetering of zelf totaal verdwijnen van hun klachten.

  Ervaring van Bob bij hersenbloeding en halfzijdige verlamming PDF

 • STEMVORKEN

  We werken in de lessen met metalen stemvorken en kristallenstemvorken met zuivere frequenties, edelsteenvoetjes en/of een door Noor Elffers ontwikkeld houten handvat voor op de stemvork om verdieping en meer bekrachtiging van bepaalde middelen te kunnen integreren.
  Mijn advies is om nog geen stemvorken aan te schaffen. Tijdens de lessen kan er gewerkt worden met de stemvorken in het centrum. Zo heb je tijd om te kijken welke stemvorken daadwerkelijk bij jou, of je praktijk passen.

  De stemvorken in deze lijst worden gebruikt bij de basismodules. Mocht je ze willen aanschaffen kijk dan op de webshop Puur-Noor.

  Stemvorklijst web kopie

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  De kristallen stemvorken die via Noorderlicht Academie te koop zijn, zijn de G, A, B, C, D, E, F en hoge G. Uiteraard gebaseerd op de A toon 432 Hz. Mail me voor je kristallen stemvork bestelling! Mocht je ze eerst willen ervaren, ben je van harte welkom.

 • EHBO BOEKJE

  Een heus EHBO-boekje voor ruim 250 klachten (in alfabetische volgorde) waarbij gebruik wordt gemaakt van drie stemvorken en 75 Acupunctuurpunten. Voor snelle verbetering bij ongemakken. Een mooie basis voor de stemvorktherapie.EHBOFBboekje web 18

  Het boekje telt 50 bladzijden met o.a:

  • Een uitgebreide beschrijving van drie stemvorken: Meesterstemvork, Geomagneetveld- en Waterstofgammastemvork.
  • Een beschrijving hoe je de stemvork kan gebruiken.
  • Algemene behandel tips voor stemvorktherapie.
  • Over trillingsfrequenties in het algemeen.
  • Een uitgebreide klachtenlijst.
  • Contra-indicatie bij stemvorktherapie.
  • Boekenlijst van boeken die gebruikt zijn als naslagwerk.

  Het boekje vormt samen met de drie stemvorken en een etui een geheel. Natuurlijk zijn het boekje, de stemvorken en het etui ook los van elkaar te verkrijgen voor hen die b.v. de stemvorken al in hun bezit hebben.

  EHBOboekjecompleet web18

  • EHBO boekje setje totaal € 120,00 incl. btw.
  • Boekje los € 15,00 euro.
  • Stemvorken los € 35,00 euro per stuk (alle gangbare frequenties).
  • Los etui € 17,00 euro (handgemaakt).

  Bestel nu 

 • SYLLABUS

  Hieronder volgt een inhoudsopgave van de 68 pagina's tellende Fonoforese Stemvork syllabus: Deze Syllabus is aan te schaffen voor € 25,00 euro.

  Inhoud van de Syllabus in het kort:

  • Uitleg aardefrequentie, trilling, resonantie en het kosmische octaaf.
  • Verschillende vormen van het plaatsen van de stemvork: puntplaatsing, dubbelpuntplaatsing, draaiingen, spiralen, lemniscaat en andere vormen.
  • Lichaam: plaatsen of bewegen, aura: bewegingen, oor: stilhouden.
  • Drie tijdsspannen in de trillingsfrequentie bij healing voor het hoogste genezende effect.
  • Verticale as van de mens, contra indicaties, blokkades, rechter- of linkerkant doorstroming, plus- en minpool.
  • Voorwaarde voor behandelen, start van de behandeling, afronding van de behandeling/aura sluiten.
  • Innerlijke houding therapeut.
  • Beschrijving van de meest gangbare stemvorken; hun karakter, hun werkingsgebied en de toon en kleur van de stemvork.
  • De diverse frequentiestemvorken die er zijn in overzichtelijke lijsten
  • Klachtenlijst met de daarbij behorende stemvorken, meridiaan uitleg en lijst.
  • Boekenlijst.

  Bestel nu


 • ASSISTENTEN

  Bij elk blok of module is een assistent aanwezig. Dit zijn altijd oudleerlingen. De assistenten geven ondersteuning bij de lessen, zijn de rechterhand van Noor. Zij geven persoonlijke ondersteuning aan studenten tijdens de les wanneer dit nodig is. Zij zorgen ervoor dat ieder het juiste lesmateriaal ontvangt. Verder verzorgen zij ook de dagelijkse administratie rondom de groep.


  Gerty foto Fono WebGerty Bouwma begeleidt bij de blokopleidingen. Zij heeft zelf de hele opleiding gevolgd en assisteerd nu voor het tweede jaar.
  Zij heeft vier jaar de kleine Tiki gedaan, waarvan drie jaar kunstzinnig dynamisch coachen en een jaar creatief lichaamswerk.
  Haar hobby’s zijn intuitief schilderen en tekenen. Zij zingt graag en volgt yoga lessen.

  Als vrijwilligster werkt zij bij het Nivon. Dit is een vrijwilligers organisatie voor natuurvrienden die ongeveer 90 jaar geleden is opgericht met als doelstelling natuur en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen d.m.v. aangeboden activiteiten. Natuurvrienden is vooral bekend door de lange afstandswandelpaden
  en de natuur vriendenhuizen.

  Lisette Smit begeleidt de module opleidigen.Lisette SAM 5178 web
  Ik heb de fonoforese basisopleiding afgerond en momenteel zit ik in het eerste jaar van Zuiver Waarnemen. Hiervoor heb ik drie jaar gestudeerd voor energetisch therapeut aan de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht. Van oorsprong ben ik opgeleid als musicus aan het Conservatorium te Alkmaar en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ik woon in Anna Paulowna, in de kop van Noord-Holland vlakbij Den Helder.

  Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn, vooral wandelen vind ik erg fijn. Een andere hobby is haken en zelf kleding maken.
  Muziek is heel erg belangrijk in mijn leven, het zit diep in mijn wezen. Daarom ben ik ook zo blij dat ik met de stemvorken in aanraking ben gekomen. Ik ben bezig een eigen praktijk op te zetten. Zeker is dat ik de muziek hierbij weer in ga zetten, maar dan op een andere manier dan alleen het lesgeven. Ik wil mensen laten ervaren dat ze in wezen een schitterend lichtwezen zijn. De diepwerkende trilling van de stemvorken is een prachtig hulpmiddel hierbij.

   

  Francine Coppen begeleidt de module opleidingen. Francine Fono Web
  Zij heeft zowel de drie jarige korte beroepsopleiding tot spiritueel Psycho-nergetisch therapeut ‘Zuiver Waarnemen’ afgerond als de Fonoforese basisopleiding.
  In haar dagelijks leven in Geldrop werkt zij ondersteunend bij de mediatheek van een middelbare school in Geldrop.
  Zij is sinds december 2017 oma geworden van een prachtig kleinkind.

  Haar hobby’s zijn golf spelen samen met haar man en goede vrienden en quilten. Francine is ook onze vaste naaister, zij maakt de stemvork EHBO etui’s, de stemvork kwint etui’s, de stemvork schorten en de grote etui’s.

 • THERAPEUTEN

  Onze Fonoforese Therapeuten

  De Fonoforese therapeuten die de opleiding hebben afgerond kunnen, wanneer zij dat wensen, hier op de lijst geplaatst worden.  Jij kunt contact met hun opnemen voor een stemvorkbehandeling of voor informatie over hoe zij de opleiding hebben ervaren.

  Irmgard van der Schans-Kirchholtes (Hurwenen)
  Heeft de Fonoforese opleiding en de opleidingen Zuiver waarnemen en Etherische kristal Chirurgie (tegenwoordig Kristal Healer Aura Arts) afgerond bij het Noorderlicht Centrum/Academie . Zij is een goede en liefdevolle therapeute met hart voor een ieder.
  Zij is te bereiken op tel: 06-10011682 of per email:

  Tania Repinec (Mortsel te Belgie)
  Tania heeft zowel de opleiding Fonoforese helemaal afgerond alsook de opleiding Etherische Kristal Chirurgie. Zij is een zeer liefdevolle, goede en gedegen therapeute/healer. Zij heeft een eigen Praktijk Heel wording in Belgie. Zeer aan te raden om een healingsessie bij haar te volgen. Zij is in staat zeer verfijnd en afgestemd in te voelen in uw probleem en vandaaruit advies en healing te geven.

  Monique de Boer (Kaatsheuvel)
  Heeft de Fonoforese opleiding, Zuiver waarnemen opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut en Etherische kristal Chirurgie afgerond. Vanaf 2010 werkt zij als gastdocent en rechterhand van Noor mee in de diverse opleidingen. Een goede traumatherapeute die o.a de opleiding SE (Somatic Experience) heeft gedaan. Zij is te vinden onder www.marama.nl

  Ineke Dolman (Apeldoorn - Bussloo)
  Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Zij werkt als vakkundig therapeute op verschillende vlakken. Samen met haar man heeft zij Sauna thermen Bussloo opgezet. Een absolute aanrader Sauna Bussloo. Verdere informatie per email: of tel: 055-3682636

  Ingrid Bessembinder ( Nieuw Heeten)
  Heeft Fonoforese opleiding afgerond. Zij is een zeer goede stoelmasseuse en gaat integer en rustig te werk. Een goede combinatie van massage en stemvorktherapie. Haar praktijk heet: www.dianthus-punt.nl. U kunt haar bereiken via tel 06-52717468

  Shoko Utsumi (Den Haag)
  Heeft alle modules gevolgd. Is afgestudeerd Fonoforese therapeut.

  Natalja Mantel (Andijk)
  Natalja Mantel heeft haar Fonoforese opleiding afgerond. Zij is naast Fonoforese Frequentie therapeut ook Holistisch Energetisch therapeut, Meditatieleraar, Kruidengeneeskundige en werkt aanvullend met Schüssler celzouten, Bloesem therapieën en Spagyriek. De naam van haar praktijk is Amrita Holistisch Centrum te Andijk. Haar website is www.amrita.nu en ze is bereikbaar via tel 0228591709.

  Maria van Nueten (Herentals - Belgie)
  Heeft de hele Fonoforese opleiding en de meestermodule Solfeggio en Chronisch ziekten en kanker afgerond. Zij is een liefdevolle healer die graag en geduldig ondersteund en behandeld. (2014 en 2015 heeft zij geassisteerd bij de Fonoforese blokken) Tel: 0032(0)486607247 of 014730058

  Gerty Bouwma (Den Haag)
  Gerty heeft de volledige opleiding afgerond en is mijn vaste assistente sinds (2016) bij de basisblokken.

  Petra Paulussen (Brielle)
  Ook wel Pippa genoemd of Mevrouw Stemvork. Zij is uitermate enthousiaste therapeute. Je kunt haar heel goed vinden via de facebookpagina Soundvision. Haar praktijk zit in Brielle. Haar telefoonnummer is: 06 34100564

 • STUDENTEN

 • Evaluatie

  Hier is de mogelijkheid om evaluatieformulieren in te vullen en op te sturen. Dit zou ik heel erg op prijs stellen. Hartelijk dank, Noor


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.