Fonoforese

Opleiding voor 
Stemvork-, Frequentie- en Toonpunctuur specialist

3-jarige korte beroepsopleidingen:
Accreditatie van het KTNO K11493 & NVST & VBAG

De Fonoforese opleiding tot Stemvork Frequentie- en toonpunctuur specialist is een echte vak opleiding op HBO-niveau.

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving.
De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar heelheid en eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte, trillende wijze waardoor beweging, verlichting en heling ontstaat. De trilling van de stemvork geeft een diepe celmassage.

 1. Introductielesdag Basis: Vooraf aan de opleiding volg je eerst één van de introductielesdagen (deze worden 4 keer per jaar aangeboden). Inschrijven
 2. Fonoforese Vakopleiding: De Fonoforese opleiding bestaat uit 3 leerjaren met daarin zes modules. Elk leerjaar bevat 18 lesdagen van 10 - 17 uur. Elke module bestaat uit 7 lessen + 2 lessen psycho-energetische therapeutische vaardigheden. Inschrijven
 3. Deeltijd: Je kunt ook delen van de opleiding volgen. Dan commit jij je aan 9 lesdagen. Dit is de lengte van 1 module en duurt (een half jaar). Inschrijven
 4. Fonoforese Specials: Naast de drie leerjaren zullen er Fonoforese Specials aangeboden worden. Dit zijn master modules. Solfeggio, Chronische ziekten en kanker en Aurum.

Frequentie therapie is de healing techniek van de toekomst!

EHBO boekje met drie stemvorken: de Geomagneetveld-, de Waterstofgamma- en de Meesterstemvork kun je hier bestellen.

STEMVORK = TRILLING = ENERGIE = GEZONDHEID

 • INHOUD

  Een stemvork heeft 1 frequentie die puur en zuiver in trilling gebracht kan worden.

  Diepe celmassage
  Alles is energie, ook ons lichaam is energie en energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan, dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

  De Toonpunctuur is de therapie waarbij de stemvork wordt ingezet op energieblokkades, spierverhardingen, meridiaan verstoringen, voor het verdrijven van pijn, slaapproblemen, rug-, schouder- en knieklachten, menstruatieproblemen, hooikoorts en nog veel meer. Er is een groot aantal klachten zeer goed te behandelen met stemvorken bekijk hier de klachtenlijst

  Hoe kan het dat de stemvork bij zoveel verschillende soorten klachten kan ondersteunen? Puur en alleen omdat elke stemvork weer een andere frequentie heeft. De frequentie geeft het karakter aan de stemvork en bepaalt zijn werkingsgebied. Daarnaast zijn er verschillende technieken hoe je de stemvork toe kan passen. Dit leer je tijdens de opleiding.

  Wat kan de opleiding voor jou betekenen?
  De opleiding brengt jou, naast het degelijk leren van het vak 'toonpunctuur frequentie therapeut', een mooie weg voor je eigen ontwikkeling. Naast het vaktechnische element wat gericht is op hoe je kunt behandelen met stemvorken en kristallen, is er tijd en ruimte voor de eigen ontwikkeling. De helft van elke lesdag is praktijk. Dit betekent dat je de behandelingen die je leert zowel ondergaat als toepast. Dit geeft een diep besef van wat je met frequenties en stemvorken kan bewerkstelligen, doordat je zelf de ervaring hebt ontvangen.

 • INTRODUCTIE

  Fonoforese basis introductielesdag:
  Iedereen begint met de Basis introductie-lesdag.
  Dit is 1 lesdag van 10 - 17 uur en wordt 4 keer per jaar aangeboden.

  Fonoforese basis introductielesdag
  Ieder die de opleiding wil volgen vragen we om eerst de basis introductie-lesdag te volgen. Dit is de voorbereiding op de lessen en voorkomt dat we tijdens de lessen nog basale informatie over hoe je de stemvork vasthoud, hoe je hem plaatst, hoe je de behandeling start en afrondt, opnieuw moeten uitleggen. INSCHRIJVEN

  In de introductie lesdag ontvang je de basisvaardigheden voor het werken met stemvorken. De do's en dont's van het frequentiewerk. Iedereen, ook wanneer je al met stemvorken gewerkt hebt, wordt gevraagd deze basis te volgen.

  Fonoforese Basis Werkboek
  We werken tijdens deze introductie met het Fonoforese Basis werkboek (voorheen syllabus genoemd). Hierin staat de basale informatie over de stemvorken die gebruikt worden, er staat informatie in over de meridianen en hoe de stemvork te hanteren. Daarbij is het een uitgelezen kans om mij (Noor Elffers) te ontmoeten en te voelen of je van mij les wilt hebben.
  Je kunt dit werkboek bestellen vooraf aan de cursusdag. 37.00 euro incl. Btw excl. verzendkosten. WERKBOEK BESTELLEN

  Fonoforese basis vakopleiding
  Tijdens deze drie jaar vakopleiding doorloop je 6 modules. 6 Hoofdstukken (die worden aangegeven in romeinse cijfers) waarin zowel fysieke klachten, emotionele problemen, mentale issues, psychische problemen even als spirituele elementen aan bod komen. De lessen zijn afwisselend. In de ochtend is er theorie en in de middag praktijk. Je oefent elke les met een medestudent om het vak in de vingers te krijgen.

  Lesopnames
  Van alles lessen worden opnames gemaakt zodat je deze thuis nogmaals kunt afluisteren. Er worden van sommige behandelingen video opnames gemaakt om het ook terug te kunnen kijken hoe iets is voorgedaan.

  Community Noorderlicht - Studenten leeromgeving
  Er is een studentenplatform waarin elke student een prive domein heeft, waarin de opnames van de lessen geplaatst worden en er communicatie is over de vorderingen en de cliënten verslagen.

  Fonoforese Special opleiding
  In dit leerjaar ontvang je specialistische modules. Te weten Chronische ziekten en kanker, Solfeggio, Aurum en Numerologie module. Dit zijn specialistische elementen die een verfijning in het Fonoforese werk brengen.

  Fonoforese Professionals
  Geeft ieder de mogelijkheid om met vragen en eigen supervisie elementen te komen. Daarbij ontwikkelt Fonoforese zich steeds verder en krijg ik nog dagelijks nieuwe inzichten. Deze deel ik direct met de groep omdat ik van mening ben dat we met elkaar de Fonoforese in Nederland en daarbuiten krachtiger en professioneler kunnen maken door onze ervaringen bij elkaar te leggen en gezamenlijk onderzoek te doen naar nieuwe methoden.

  Mocht je niet zitten te wachten op een hele opleiding dan zijn er regelmatig workshops en korte cursussen met de stemvorken.

 • INVESTERING

  •            Bedrag
   Fonoforese Basis introductie lesdag | inclusief het Basiswerkboek (37 euro)     165,00
   Fonoforese Vakopleiding (18 lessen)    2400,00
   In het totaal zijn er drie leerjaren van elk 18 lessen.      
   Fonoforese Deeltijd (9 lessen)   1400,00
   Fonoforese Specials (5 lessen)    777,00
   Fonoforese Basis werkboek (ook los te koop)    37,00
   4 Supervisie consulten per leerjaar      360,00
   Basis stemvorken naar wens per stuk        39.00
   36 basis stemvorken    1368.00
   Fonoforese EHBO Set      140,00
          
   Boek: Psychologie van de acupunctuur van Arno Roelofs        29.90
   Boek: Acupunctuur atlas van de gevoelens van Huub Verlinden        39.90
   Boek: Atlas van de acupunctuur van C.H. Hempen        56.70
   Boek: Seirin Foto atlas acupunctuur        75.00
   Boek: Handboek van de acupunctuur van Peter Deadman | Zeer goed!        85.00
   Boek: De taal van de organen van Horst Krohne         27.90
          
   Voetje Koper (15-16 mm rond)        48.00
   Voetje Goud ( 15 - 16 mm rond)        52.00
   Voetje Edelsteen prijs verschilt per edelsteen (25 mm rond)        62.00
   Extra frequentie stemvorken        56.00
   Gouden stemvorken        87.00
   Dit zijn richtprijzen - Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.      
          
   Meridiaan acupunctuur kladblok         15.60
 • DUUR

  De hele basis opleiding is in drie jaar te volgen. Per leerjaar zitten twee modules van elk 7 lesdagen. Daarnaast nog 4 lesdagen over specifieke thema's en intervisiedagen.

  OPLEIDING per leerjaar

  Leerjaar (per leerjaar twee modules) I   II   III
             
  Klassikaal 18 lessen per leerjaar 108   108   108
             
  Zelfstudie          
  • Zelfstandig oefenen
  84   84   84
  • Bestuderen stemvork frequenties, karakter en werkingsgebied
  18   18   18
  • Bestuderen Meridianen
  18   18   18
  • Bestuderen boek van de lijst
  35   35   35
  • Reflectieverslagen Einde module
  6   6   6
             
  Online contact  21   21   21
             
  Intervisie/Supervisie          
  • 4 Supervisie consulten
  6   6   6
  • Verslagen supervisie consulten
  8   8   8
  • Intervisie buddy
  77   77   77
  • Intervisie oefengroep
  77   77   77
  • Observeren bij sessies
  38   38   38
             
  Praktijk oefenen          
  • 2 x 3 consulten met externe clienten á 90min.
  9   9   9
  • Voor- & nabereiding + verslag externe clienten consulten
  12   12   12
  Toetsing          
  Werken aan eindwerkstuk 36   36   36
             
  Totaal per leerjaar 553   553   553
  Totaal hele opleiding 1659
  Per week studiebelasting 10.6
 • DATA

  5 april Introductie Basis lesdag 10.00 - 17.00 uur | Inschrijven
  • DAG OPLEIDING:Na de introductielesdag kun je elke opleidingsmodule instappen, en elke hieronder beschreven workshop. De ene workshop is lastiger dan de andere.
  MODULE VI: 15 maart Marmapunctuur | 29 maart Therapeutische vaardigheden: Energetische anamnese | 12 april Marmapunctuur | 10 mei Fono Heilige geometrie | 24 mei Fono Fono DNA-Special | 7 juni  Fono Heilige geometrie | 21 juni DNA special | 5 juli (reserve lesdag)| Hier Inschrijven

  MODULE VII: Start 6 sept., 20 sept., 4 okt., 18 okt., 1 nov., 15 nov., 29 nov., 13 dec., 10 januari 2025 | Inschrijven

  MODULE I: Start 24 januari 2025, 7 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april, 18 april, 30 mei, 13 juni, 27 juni. (11 juli is reserve lesdag). Inschrijven - Data met inhoud volgt in juni 2024

 • LESOVERZICHT

  Het lesmateriaal bestaat uit zes hoofdstukken

  1. Fysieke klachten (zie PDF voor inhoud)
  2. Energetische behandelingen (zie PDF voor inhoud)
  3. Emotionele & Psyschische behandelingen (zie PDF voor inhoud)
  4. Chakrabalans behandelingen (zie PDF voor inhoud)
  5. Diverse methoden (zie PDF voor inhoud)
  6. Alchemistische Toonpunctuur
  7. Psycho-energetische therapeutische vaardigheden (zie PDF voor inhoud)

  Leerjaar telt 18 lesdagen. Een keer per twee weken een lesdag op vrijdag. 7 lessen achtereenvolgens vormen een module. In deze 7 lesdagen behandelen we hoofdstukken uit de vijf thema's: Fysieke klachten, Emotioneel-psychische problemen, Chakrabalans behandelingen, Energetische behandelingen en Diverse toonpunctuur technieken en de Alchemistische toonpunctuur protocollen.

  Het lesmateriaal wordt als A5 stevig kaartmateriaal aangeleverd. Je kunt hiervoor een kist aanschaffen zodat je de kaarten overzichtelijk per hoofdstuk kunt neerzetten en vervoeren. 20220623 092139

 • BASIS BLOK

  Tijdens het leerjaar kun je altijd instromen wanneer je de introductielesdag hebt gevolgd. Dus je kunt het hele jaar instromen en naar believen 9 lesdagen (is een module) of meer modules meelopen. De lesstof is uitgebreid en overzichtelijk in prachtig kaartmateriaal.

  De lesblokken

  Lesblok V gaat in september van start.

  Dat er een romeinscijfer achter het blok staat zegt niets over de moeilijkheidsgraad. Het geeft alleen helderheid voor hen die deeltijd volgen.

  Elk lesblok heeft zijn eigen inhoud en geeft je een mogelijkheid van een totaalbehandeling. In elke lesblok kom je hoofd-, romp- en ledemaatbehandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.

  De lessen hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken, maar ook een trillingverhogend effect, waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met de stemvorken. Bovendien combineren we de stemvorken met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence, olieën en andere healingelementen.

  Omdat Fonoforese een therapievorm is en werkt met trillingfrequenties, is het mogelijk dat zich blokkades aandienen én oplossen. Ook voor jou zelf gebeurt er veel in die dagen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen een module.

 • BASIS DAG

  De dagopleiding heeft twee keer per maand een lesdag van 10.00 - 17.00 uur op vrijdagen. Na het volgen van de introductielesdag kun je op elk gewenste lesdag in het jaar instromen. Je hoeft dus niet bij lesdag 1 te beginnen.

  De nieuwe lesvorm met het nieuwe professionele lesmateriaal geven je een prachtig en krachtig tool om als therapeut ondersteunend te kunnen zijn aan je cliënt op diverse wijze met prachtige krachtige frequenties.

  Een lesdag
  Een lesdag ziet er alsvolgt uit:
  • Rondje: hoe zit iedereen er bij na een maand en welke ervaringen er zijn opgedaan met de stemvorken. De meeste mensen passen direct toe wat ze geleerd hebben.
  • Theorie: de uitleg van de behandelingen, de ziekte processen en de stemvorken die daarbij horen.
  • Lunch: tijd om zelfmeegenomen lunch te nuttigen
  • Praktijk: samen ga je aan het werk, meestal twee aan twee om de uitgelegde behandelingen aan elkaar te geven.
 • SPECIALS

  Speciale modules
  De basismodules zijn door Inge Schubert en Thomas Kuhne ontwikkeld met aanvullingen uit de ervaringen van Noor. De Speciale modules zijn voornamelijk door Noor Elffers ontwikkeld. Zij wordt opgeleid door de Geestelijke wereld en krijgt regelmatig nieuwe inzichten en healingen door.
  Inschrijfformulier Fono Specials
 • STEMVORKEN

  We werken in de lessen met metalen stemvorken en kristallenstemvorken met zuivere frequenties, edelsteenvoetjes en/of een door Noor Elffers ontwikkeld houten handvat voor op de stemvork om verdieping en meer bekrachtiging van bepaalde middelen te kunnen integreren.
  Mijn advies is om nog geen stemvorken aan te schaffen. Tijdens de lessen kan er gewerkt worden met de stemvorken in het centrum. Zo heb je tijd om te kijken welke stemvorken daadwerkelijk bij jou, of je praktijk passen.
  Schermafbeelding 2023 08 02 om 13.29.07
  De stemvorken in deze lijst worden gebruikt bij de basismodules. Mocht je ze willen aanschaffen kijk dan op de webshop Puur-Noor | De webshop is tot nader order uit de lucht omdat wij een nieuwe webshop aan het bouwen zijn. Voor stemvork bestellingen kun je hier bestellenStemvorklijst web kopie

   

 • EHBO BOEKJE

  Een heus EHBO-boekje voor ruim 250 klachten (in alfabetische volgorde) waarbij gebruik wordt gemaakt van drie stemvorken en 75 Acupunctuurpunten. Voor snelle verbetering bij ongemakken. Een mooie basis voor de stemvorktherapie.EHBOFBboekje web 18

  Het boekje telt 50 bladzijden met o.a:

  • Een uitgebreide beschrijving van drie stemvorken: Meesterstemvork, Geomagneetveld- en Waterstofgammastemvork.
  • Een beschrijving hoe je de stemvork kan gebruiken.
  • Algemene behandel tips voor stemvorktherapie.
  • Over trillingsfrequenties in het algemeen.
  • Een uitgebreide klachtenlijst.
  • Contra-indicatie bij stemvorktherapie.
  • Boekenlijst van boeken die gebruikt zijn als naslagwerk.

  Het boekje vormt samen met de drie stemvorken en een etui een geheel. Natuurlijk zijn het boekje, de stemvorken en het etui ook los van elkaar te verkrijgen voor hen die b.v. de stemvorken al in hun bezit hebben.

  EHBOboekjecompleet web18

  • EHBO boekje setje totaal € 132,00 incl. btw. BESTELLEN
  • Boekje los € 17,00 euro. BESTELLEN
  • Stemvorken los € 39,00 euro per stuk (alle gangbare frequenties).
  • Etui's zijn op dit moment niet voorradig.

  De derde editie is van 2020.

  EHBO boekje los (zonder stemvorken en hoesje) 17.00 euro | BESTELLEN

  EHBO SET (boekje + 3 stemvorken) is te bestellen via contact formulier zolang de webshop nog offline is. BESTELLEN

 • SYLLABUS

  Hieronder volgt een inhoudsopgave van de 68 pagina's tellende Fonoforese Stemvork syllabus: Deze Syllabus is aan te schaffen voor € 37,00 euro.

  Inhoud van de Syllabus in het kort:

  • Uitleg aardefrequentie, trilling, resonantie en het kosmische octaaf.
  • Verschillende vormen van het plaatsen van de stemvork: puntplaatsing, dubbelpuntplaatsing, draaiingen, spiralen, lemniscaat en andere vormen.
  • Lichaam: plaatsen of bewegen, aura: bewegingen, oor: stilhouden.
  • Drie tijdsspannen in de trillingsfrequentie bij healing voor het hoogste genezende effect.
  • Verticale as van de mens, contra indicaties, blokkades, rechter- of linkerkant doorstroming, plus- en minpool.
  • Voorwaarde voor behandelen, start van de behandeling, afronding van de behandeling/aura sluiten.
  • Innerlijke houding therapeut.
  • Beschrijving van de meest gangbare stemvorken; hun karakter, hun werkingsgebied en de toon en kleur van de stemvork.
  • De diverse frequentiestemvorken die er zijn in overzichtelijke lijsten
  • Klachtenlijst met de daarbij behorende stemvorken, meridiaan uitleg en lijst.
  • Boekenlijst.

  Bestel nu


 • ASSISTENTEN

  Bij elk blok of module is een assistent aanwezig. Dit zijn altijd oudleerlingen. De assistenten geven ondersteuning bij de lessen, zijn de rechterhand van Noor. Zij geven persoonlijke ondersteuning aan studenten tijdens de les wanneer dit nodig is. Zij zorgen ervoor dat ieder het juiste lesmateriaal ontvangt. Verder verzorgen zij ook de dagelijkse administratie rondom de groep.

  Miriam den Ouden begeleide drie jaar de opleiding Zuiver Waarnemen. Zij heeft de opleiding Zuiver Waarnemen, niveau I en II van de Christusenergie healer opleiding en alle modules van Fonoforese gedaan. Daarnaast heeft zij diverse korte cursussen gedaan bij de Noorderlicht Academie zoals de Heilige geometrie met stemvorken.

  Zij woont in Geldrop. In haar dagelijks leven werkt zij full-time bij een grafisch bedrijf als DTP-er (bewerken en opmaken van documenten die bestemd zijn voor publicatie).

  “In mijn vrije tijd zoek ik graag mijn ontspanning in de natuur, door te gaan wandelen of hardlopen samen met mijn hond. Ook geniet ik wekelijks van een diepe ontspanning tijdens de meditatieavond in het Noorderlicht Academie. Ik ontwikkel heldervoelendheid en helderwetendheid vanuit mijn zuivere verbinding met de bron. Mijn kracht is helder voelen of de energie zuiver en kloppend is”.

  Naast Miriam is Gerda Roos assistente.  Zij heeft de hele opleiding Fonoforese met al zijn modules en master modules gevolgd. Ik ervaar het als een feest om met deze krachtige prachtige vrouwen te mogen werken aan mijn zijde.

 • STUDENTEN

 • EVALUATIE

  Hier is de mogelijkheid om evaluatieformulieren in te vullen en op te sturen. Dit zou ik heel erg op prijs stellen. Hartelijk dank, Noor

 • GROEIGROEP FONO

  Een groeigroep of intervisie, supervisie groep voor Fonoforese therapeuten

  We komen 9 keer per jaar bij elkaar en leren dan een nieuwe techniek of behandeling op het vlak van therapie en fonoforese. Ieder die zich aanmeldt heeft een stem in wat we gaan behandelen in die 9 lessen. Dit betekent dat je vooraf via een lijst aangeeft waar je behoeftes liggen. Je moet minimaal 3 Fonoforese modules/blokken hebben gevolgd bij Noorderlicht Academie om aan de groeigroep te kunnen deelnemen. Kom je als fonoforese therapeut van buiten de Academie, spreek dan een informatiegesprek af met Noor zodat we kunnen onderzoeken of het past dat je met ons mee gaat doen.

  Je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

  • Nieuwe technieken en behandelingen (laat je verrassen)
  • Meridianenleer: Meer verdieping in de meridianen ontwikkelen.
  • Chakraleer en de chakrabalans behandelingen herhalen uit de basislessen en gedifferentieerd er mee werken. Dus ook psychologie v.d. chakra's doorwerken. Dit zouden 7 lessen kunnen zijn, elke les een ander chakra uitdiepen.
  • Casus gericht werken (ieder kan een casus inbrengen, deze moet wel minimaal een maand vooraf aangeleverd worden bij mij).
  • Ziektebeeld gericht werken (we nemen steeds een ziektebeeld (psychose, burnout, depressie, migraine enz.) onder de loep en werken dit tot een stemvork-behandeling uit).
  • Planetenleer: Werken met de planeetstemvorken en de planeetzegels. We werken doelgericht met de kwaliteiten van de planeten. Uitgebreider dan we in de basisblokken hebben gedaan. Diepgaande healingen. Dit zouden 9 lessen kunnen zijn, elke les een andere planeet.
  • Kristallen stemvorken: Hoe werk je met de zeven tonen van de kristallen stemvorken en hoe pas je dit in bij de metalenstemvorken.
  • Heilige geometrische kristallen: Geven een hoge verfijnde frequentie en ondersteunen de ascentie. Ik werk er graag en vaak mee. Mijn favoriet!
  • Eigen idee: (je formuleert een eigen idee en we kijken of daar in de groep animo voor is).

  Sommige ideeën lenen zich ervoor om meerdere lesdagen aan te werken zoals meridianenleer, chakraleer en planetenleer. Ik richt mij op wat de groep wil en dat bied ik aan.

  Investering: € 936,00 voor 9 lessen (Losse lessen kosten 115,00 euro per stuk, dit is incl. de administratiekosten)
  Lesdagen: Maandagen van 10.00 - 17.00 uur
  Data: 16 september, 7 oktober, 4 november, 2 december 2019, 27 januari 2020, 23 maart, 20 april, 18 mei en 15 juni.
  Inschrijfformulier Groeigroep Fonoforese

  We starten als er een basisgroep is van vier personen die de 9 lessen willen volgen. Incidentele lessen volgen is prima, deze zijn wel duurder. Als er zich 8 of meer personen inschrijven ontvangen jullie een groepskorting of cadeau.
  Kun je halverwege het jaar instromen? Ja! dat kan.

 • ERVARING

  Ervaringen van cursisten
  Voor de cursisten van de stemvorkmodules kan het volgen van één module een grote stap in hun leven betekenen. Door intensief met de trillingsfrequenties te werken worden er in onze celstructuur blokkades losgetrild. De cel gaat zich zijn oorspronkelijke trilling weer herinneren, mits de juiste stemvorkfrequentie gebruikt worden.

  Cliënten
  Veel cliënten bemerken sterke verbetering of zelf totaal verdwijnen van hun klachten.

  Ervaring van Bob bij hersenbloeding en halfzijdige verlamming PDF

 • Navel Fonoforese

 • Numerologie-chakra

   Lees hier meer over de cursus Numerologie & Fonoforese.
 • Fono + DNA special

  Fonoforese DNA-Pijnappelklier special Nieuwe data volgen in 2023

 • KWINTPUNCTUUR

 • DRAKENPUNCTUUR

 • DJINNPUNCTUUR

 • TOEKOMST PUNCTUUR

  Op dit moment ben ik aan het schrijven aan nieuwe modules van de Fonoforese punctuur:

  • Een vervolg op de navelpunctuur - MARMAPUNCTUUR en de TURTLE of SCHILDPAD-PUNCTUUR.
  • Er komt een module 8 ZALIGHEDEN
  • Er volgt een module CIRKEL BALANS PUNCTUUR

  Het ontwikkelt zich naar aanleiding van hernieuwde inzichten op het gebied van Fonoforese waardoor de oeroude Alchemistische healing vormen in een nieuw jasje worden gestoken.

  Verder ontwikkelt zich een vervolg op de DJINN-Punctuur, deel III waarbij we nog dieper in zullen gaan op de aardse takken en hun werking op ons energetische veld.

  Kortom - ik wens mezelf toe dat ik tijd van schrijven en tijd van gezond leven mag hebben om alles in dit leven voorelkaar te krijgen.

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.