Nieuw: Numerologie & Stemvorken

Nieuwe workshop
In 2020 geef ik een nieuwe Fonoforese workshop voor Fonoforese- en klanktherapeuten of mensen die met stemvorken of andere instrumenten werken ter ondersteuning van het helende proces bij zichzelf en anderen.

Met behulp van de numerologie/kabbala leren uitrekenen welke persoonlijke frequentie vandaag, deze maand, of dit jaar (2020) goed is voor jou of je cliënt en op welke plekken van het lichaam of in het auraveld je deze frequentie kan aanbieden voor het beste resultaat.

Doormiddel van de numerologie is je eigen frequentie uit te rekenen en kun je snel ontdekken waar je kwaliteiten, krachtpunten en te korten liggen en met welke frequentie(s) jij jezelf of je client beter in balans kunt brengen.

Een prachtige nieuwe workshop in drie delen. Elke lesdag leer je een nieuwe vorm van numerologie en kabbala en deze drie vormen kunnen elkaar aanvullen en completeren. Vooral enorm makkelijk omdat je binnen 5 minuten weet welke stemvork je het beste kan gebruiken voor de behandeling van je cliënt. Zie hier voor meer informatie en data over deze workshop. Ik zou het leuk vinden je in het nieuwe jaar deze krachtige methode te mogen leren.

Accreditatie wordt aangevraagd voor deze workshop.

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.