Workshops

Korte workshops en cursussen

Workshops en cursussen van 1 tot max. 3 dagen

COVID19: We werken in kleine groepen op gepaste afstand van elkaar en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Noorderlicht Academie geeft diverse korte cursussen en workshop voor de therapeut, coach en healer om je tools uit te breiden en je te verdiepen in andere technieken en mogelijkheden ter aanvulling van jouw therapeutische pakket.

ZOOM- ONLINE lessen: hoe gaat het in zijn werk. Je ontvangt na inschrijving per mail een factuur en na betaling ook per mail een link voor de Zoomles. Daarna ontvang je per post het lesmateriaal met eventueel twee stemvorken in bruikleen. Zo kan ieder vanuit zijn of haar eigen huis de lessen volgen.

Je kunt kiezen uit onderstaande workshops of een eigen keuze aanvragen.

Voor meer informatie scrol door naar beneden naar de workshop knoppen.

Ben jij als therapeut of healer in staat de energie van je cliënt te volgen en haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

 • Inhoud

  Door een workshop te volgen kun je meer over een onderwerp te weten komen en ervaren of het ondersteunend kan zijn bij je eigen pakket van therapeutische vaardigheden.

  We bieden diverse opleidingen aan en sommige elementen uit deze opleidingen lenen zich prima om als dag workshop of als een korte cursus aan te bieden. Mocht het onderwerp van jouw keuze niet genoemd worden in het rijtje van workshops of korte cursussen, voel je dan vrij om het wensenformulier in te vullen. Wie weet breng je ons op ideeën.

  Een aantal voorbeelden van workshops en cursussen die je zou kunnen kiezen.

  • Wervelkolom healing met kleuren: Een krachtige tool om overtuigingen, afspraken, eden, geloften, bezweringen en meer van dit soort gedoe snel los te kunnen koppelen. Vooral geschikt wanneer iemand niet verder komt in zijn/haar proces en als het ware blijft hangen in een bepaald patroon. 2 dagen.
  • Energetische reiniging van lichaam, ziel en geest: Een belangrijke tool om op elk moment en bij elke situatie in te kunnen zetten om zowel jezelf als je cliënt te ondersteunen in het loslaten van vervuiling en klachten. 1 dag.
  • Afstand healing leren geven: Het is zo prettig als jij je cliënt of je vriendin op afstand kan helpen. Maar hoe doe je dat nu precies zodat het energetisch verantwoord gebeurt. 1 dag.
  • Messbrug techniek: een vorm om het issue of het probleem in een keer gelijktijdig fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel uit het pijnlichaam te trekken. 1 dag.
  • Tijdlijn techniek: Een vorm om terug te vinden waarom er zich altijd en steeds weer bepaalde zaken herhalen. Wat ligt er aan ten grondslag? Waar komt het vandaan? 1 dag.
  • Geboorte sessie: Ons geboorte moment is een mogelijkheid om al je kracht en potentieel naar binnen te halen in dit leven. Heel regelmatig gebeurt het dat dit niet helemaal zo lukt als je ziel zou willen. Hier is bij bewustzijn veel aan te doen. Je kunt opnieuw geboren worden en heel bewust je potentieel mee nemen in dit aarde leven. Dit resulteert in makkelijker je opdracht en taak herinneren, en kunnen uitvoeren, minder angst hebben om jezelf zichtbaar te maken. Minder vermoeit te zijn en opgeruimder en vrolijker in het leven te staan. 3 dagen.
  • Innerlijk kampvuur techniek: Een prachtige vorm om bewustzijn te krijgen op jezelf en je eigen projecties, onvermogens, verdriet, angsten, boosheid en andere wellicht lastige schaduw zaken. 1 dag.
  • Hulp aan dwalende en dolende zielen: Het helpen van overledenen naar het licht kan heel helpend zijn voor zowel de overledene als voor de cliënt. 1 dag.
  • Jouw keuze en wens is ook welkom.
 • Numerologie Fono

 • Hoog gevoelig

  Hoog gevoelig - Overprikkeling

  Klik op de link voor meer informatie!

 • Navel Fono

  Navel Pechoti methode cursus van 2 dagen.

  Een mooie opstart voor beginnende Fonoforese therapeuten.

 • Kwint Fono

  Kwint healing met stemvorken

  Pagina is in opbouw

 • Aardester

  Aardester chakra onder onze voeten. Klik op de link voor meer informatie.
 • Leela

  Leela kaart transformatie workshop
  Workshop met Kosmisch Leela kaarten.

  Een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden
  Het leela spel stelt je instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen.

  Het spel wordt gespeeld met 24 kaarten. Het zijn kaarten met een korte visualisatie. Deze visualisatie bied je als het ware een glijbaan aan naar het onder of bovenbewuste. Door middel van de open vragen die je leert stellen aan elkaar help je dit onderbewuste of bovenbewuste gebied te verkennen. Vervolgens leren we om deze ervaringen te koppelen aan het hedendaagse leven. Door het te koppelen aan het NU kunnen we inzichten krijgen over ons zelf en het leven dat we leiden.

  Het leela kaarten spel heeft enkele hele simpele spelregels. Een daarvan is: Ieder is gelijk. We hebben in dit spel geen therapeut en cliënt, maar reiziger en medereiziger. Je reist dus samen (met twee of meer personen tegelijk).
  Er is veel mogelijk. Het stellen van de vragen eist enige training.

  Innernet
  Als begeleider leer je de ander tot ontspanning te brengen, (het startpunt voor het spel) en bewustzijnsverruimende vragen te stellen, zodat je de reiziger kunt laten surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt dus een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen.

  Er wordt je tijdens de workshop/training inzicht gegeven in theorie en praktijk van de holografische samenhang van het innerlijke en uiterlijke universum. Dit is van belang zodat je weet welke beelden, ervaringen, symbolen belangrijk zijn om op in te gaan en welke niet. Welke vragen hebben welk effect. Welke vragen stel je om de reiziger te verbinden met een ander of dieper hologram.

  Effecten van het Leela spel
  • Het helen van onverwerkte ervaringen van jezelf of je medemens.
  • Het ontdekken van de onbegrenste mogelijkheden van innerlijke ervaringen.
  • Het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten.
  • Het verdiepen van meditatieve staten.
  • Het integreren van de verschillende dimensies met het aardse bestaan.

  We werken met twee kaartspelen
  • bewustwordingskaarten
  • genezingskaarten

  Leela boek en kaarten zijn ontwikkeld door Joop van der Hagen. Samen met Joop heb ik een jaar lang intensief gewerkt aan de verschillende mogelijkheden die de Leela kaarten bieden. Het Leelaboek en spel zijn bij mij aan te schaffen voor 30,00 euro.

 • Data

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 111,00 euro per dag.

  Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een syllabus. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.


 • Therapeuten

  Via deze pagina komen de therapeuten bij hun studenten-pagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je workshop of cursus ontvang je een unieke inlogcode.  Workshop Leela

  Workshop Aardester chakra

  Workshop chakrabalans met stemvorken en kristallen

  Workshop .......

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie

Hulst 96
5662 TK Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.