Workshops

Korte workshops en cursussen

Workshops en cursussen van 1 tot max. 3 dagen

COVID19: We werken in kleine groepen op gepaste afstand van elkaar en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Noorderlicht Academie geeft diverse korte cursussen en workshop voor de therapeut, coach en healer om je tools uit te breiden en je te verdiepen in andere technieken en mogelijkheden ter aanvulling van jouw therapeutische pakket.

ZOOM- ONLINE lessen: hoe gaat het in zijn werk. Je ontvangt na inschrijving per mail een factuur en na betaling ook per mail een link voor de Zoomles. Daarna ontvang je per post het lesmateriaal met eventueel twee stemvorken in bruikleen. Zo kan ieder vanuit zijn of haar eigen huis de lessen volgen.

Je kunt kiezen uit onderstaande workshops of een eigen keuze aanvragen.
 • Navel Fono healing twee nascholings dagen door KTNO, BATC, VBAG en NVST geaccrediteerd.
 • Numerologie Chakra Fonoforese drie dagen geaccrediteerd door KTNO.
 • Kwint healing met stemvorken
 • Leela workshop:
 • Ons 10de chakra:
 • Chakra balans met stemvorken en heilige geometrie
 • EHBO boekje met stemvorken, hoe werk je er mee?
 • Eigen keuze: Laat ons weten waar je graag een korte workshop over wilt volgen. Wanneer er genoeg animo voor is organiseren we de workshop en ontvang je automatisch bericht van de datum. Vul hier het wensen-formulier in. Wij danken je voor je medewerking.

Voor meer informatie scrol door naar beneden naar de workshop knoppen.

Ben jij als therapeut of healer in staat de energie van je cliënt te volgen en haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

 • Inhoud

  Door een workshop te volgen kun je meer over een onderwerp te weten komen en ervaren of het ondersteunend kan zijn bij je eigen pakket van therapeutische vaardigheden.

  We bieden diverse opleidingen aan en sommige elementen uit deze opleidingen lenen zich prima om als dag workshop of als een korte cursus aan te bieden. Mocht het onderwerp van jouw keuze niet genoemd worden in het rijtje van workshops of korte cursussen, voel je dan vrij om het wensenformulier in te vullen. Wie weet breng je ons op ideeën.

  Een aantal voorbeelden van workshops en cursussen die je zou kunnen kiezen.

  • Wervelkolom healing met kleuren: Een krachtige tool om overtuigingen, afspraken, eden, geloften, bezweringen en meer van dit soort gedoe snel los te kunnen koppelen. Vooral geschikt wanneer iemand niet verder komt in zijn/haar proces en als het ware blijft hangen in een bepaald patroon. 2 dagen.
  • Energetische reiniging van lichaam, ziel en geest: Een belangrijke tool om op elk moment en bij elke situatie in te kunnen zetten om zowel jezelf als je cliënt te ondersteunen in het loslaten van vervuiling en klachten. 1 dag.
  • Afstand healing leren geven: Het is zo prettig als jij je cliënt of je vriendin op afstand kan helpen. Maar hoe doe je dat nu precies zodat het energetisch verantwoord gebeurt. 1 dag.
  • Messbrug techniek: een vorm om het issue of het probleem in een keer gelijktijdig fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel uit het pijnlichaam te trekken. 1 dag.
  • Tijdlijn techniek: Een vorm om terug te vinden waarom er zich altijd en steeds weer bepaalde zaken herhalen. Wat ligt er aan ten grondslag? Waar komt het vandaan? 1 dag.
  • Geboorte sessie: Ons geboorte moment is een mogelijkheid om al je kracht en potentieel naar binnen te halen in dit leven. Heel regelmatig gebeurt het dat dit niet helemaal zo lukt als je ziel zou willen. Hier is bij bewustzijn veel aan te doen. Je kunt opnieuw geboren worden en heel bewust je potentieel mee nemen in dit aarde leven. Dit resulteert in makkelijker je opdracht en taak herinneren, en kunnen uitvoeren, minder angst hebben om jezelf zichtbaar te maken. Minder vermoeit te zijn en opgeruimder en vrolijker in het leven te staan. 3 dagen.
  • Innerlijk kampvuur techniek: Een prachtige vorm om bewustzijn te krijgen op jezelf en je eigen projecties, onvermogens, verdriet, angsten, boosheid en andere wellicht lastige schaduw zaken. 1 dag.
  • Hulp aan dwalende en dolende zielen: Het helpen van overledenen naar het licht kan heel helpend zijn voor zowel de overledene als voor de cliënt. 1 dag.
  • Jouw keuze en wens is ook welkom.
 • Numerologie Fono

  Workshop Fonoforese Numerologie en kabbala via ZOOM/online.

  Drie zondagen: 17 mei & 21 juni van 10.00  tot 17.00 uur 

  Met behulp van de numerologie en de eeuwen oude kabbalaleer, leren uitrekenen welke persoonlijke frequentie vandaag, deze maand, of dit jaar (2020) goed is voor jou of je cliënt en op welke plekken van het lichaam of auraveld je deze frequentie kan aanbieden voor het beste resultaat.

  Persoonlijke melodie en frequentie
  Doormiddel van de numerologie is je eigen frequentie en frequenties uit te rekenen en kun je snel ontdekken waar je krachtpunten en je te korten liggen en met welke frequentie(s) jij jezelf of je cliënt beter in balans kunt brengen. Je kunt zo de persoonlijke melodie van iemand uitzoeken. Deze melodie is genezend voor lichaam, ziel en geest.

  Drie lesdagen
  We zullen drie lesdagen via Zoom met elkaar werken. Elke lesdag ontvang je een andere numerologie vorm. De drie numerologie vormen vullen elkaar aan.
  Je ontvangt een map met een theorie- en een praktijk deel met overzichtelijk kaartmateriaal van de verschillende behandelingen en numerologie vormen.

  • Chakra-numerologie volgens Andre Molenaar. Deze vorm van numerologie brengt je rechtstreeks naar een persoonlijke en krachtig genezende melodie.
  • Solfeggio numerologie waarbij je leert werken met de solfeggio klanken ter ondersteuning van de helende energie voor je cliënt.
  • Vijfster numerologie geeft je inzicht in welke delen van het lichaam ondersteuning kunnen geven en welke zwakten er zijn, zodat je jouw klanken gerichter kunt inzetten.

  Het is een methode waarbij je binnen 15 minuten inzicht krijgt in welke sterke kanten en welke leerpunten de cliënt heeft. Hierdoor kun je snel en direct tot een juiste stemvork of toonkeuze komen voor elke cliënt.

  Voor wie?
  Voor alle mensen die met muziek en klank anderen ondersteunen in hun helende processen.

  Verdere informatie

  • De accreditatie wordt nu aangevraagd bij het KTNO.
  • Er stond eerst een andere startdatum aangegeven. Echter door voortschrijdend inzicht wil ik het lesmateriaal zo optimaal mogelijk aan jullie kunnen aanbieden en heb ik meer tijd nodig. Daarnaast kwam de Corona toestand er ook nog eens bij, die maakt dat we nu de lessen omzetten naar Zoom lessen.
  • Je ontvangt na inschrijving een boekenlijstje met een aantal belangrijke boeken op het gebied van Chakranumerologie en Vijfster-numerologie die wellicht fijn zijn om aan te schaffen.
  • ZOOM: hoe gaat het in zijn werk. Je ontvangt na inschrijving per mail een factuur en na betaling ook per mail een link voor de Zoomles. Dan ontvang je per post het lesmateriaal met eventueel twee stemvorken in bruikleen.

   

   

   

 • Navel Fono

  Navel Pechoti methode cursus van 2 dagen.

  Een mooie opstart voor beginnende Fonoforese therapeuten.

 • Kwint Fono

  Kwint healing met stemvorken

  Pagina is in opbouw

 • Leela

  Leela kaart transformatie workshop
  Workshop met Kosmisch Leela kaarten.

  Een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden
  Het leela spel stelt je instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen.

  Het spel wordt gespeeld met 24 kaarten. Het zijn kaarten met een korte visualisatie. Deze visualisatie bied je als het ware een glijbaan aan naar het onder of bovenbewuste. Door middel van de open vragen die je leert stellen aan elkaar help je dit onderbewuste of bovenbewuste gebied te verkennen. Vervolgens leren we om deze ervaringen te koppelen aan het hedendaagse leven. Door het te koppelen aan het NU kunnen we inzichten krijgen over ons zelf en het leven dat we leiden.

  Het leela kaarten spel heeft enkele hele simpele spelregels. Een daarvan is: Ieder is gelijk. We hebben in dit spel geen therapeut en cliënt, maar reiziger en medereiziger. Je reist dus samen (met twee of meer personen tegelijk).
  Er is veel mogelijk. Het stellen van de vragen eist enige training.

  Innernet
  Als begeleider leer je de ander tot ontspanning te brengen, (het startpunt voor het spel) en bewustzijnsverruimende vragen te stellen, zodat je de reiziger kunt laten surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt dus een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen.

  Er wordt je tijdens de workshop/training inzicht gegeven in theorie en praktijk van de holografische samenhang van het innerlijke en uiterlijke universum. Dit is van belang zodat je weet welke beelden, ervaringen, symbolen belangrijk zijn om op in te gaan en welke niet. Welke vragen hebben welk effect. Welke vragen stel je om de reiziger te verbinden met een ander of dieper hologram.

  Effecten van het Leela spel
  • Het helen van onverwerkte ervaringen van jezelf of je medemens.
  • Het ontdekken van de onbegrenste mogelijkheden van innerlijke ervaringen.
  • Het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten.
  • Het verdiepen van meditatieve staten.
  • Het integreren van de verschillende dimensies met het aardse bestaan.

  We werken met twee kaartspelen
  • bewustwordingskaarten
  • genezingskaarten

  Leela boek en kaarten zijn ontwikkeld door Joop van der Hagen. Samen met Joop heb ik een jaar lang intensief gewerkt aan de verschillende mogelijkheden die de Leela kaarten bieden. Het Leelaboek en spel zijn bij mij aan te schaffen voor 30,00 euro.

 • 10de chakra

  Ons 10de chakra onder onze voeten heeft een zeer belangrijke functie voor het gezond blijven van ons fysieke en energetische lichaam. Het is zowel onze afvoer van vervuilde, als onze aanvoer van vitale energie. Hoe dit in zijn werk gaat en hoe we het lichaam kunnen ondersteunen om hier een gezonde verbinding mee te hebben vertel ik o.a. in de workshop.

  Je leert hoe je bij je cliënt de verbinding met dit chakra kunt herstellen. Zodat je cliënt weer vitale energie kan opnemen en het makkelijker krijgt oude energie los te laten die niet meer dient tot welzijn en gezondheid.

  In mijn eigen praktijk verzorg ik altijd, dus bij elke cliënt, deze 10de chakra stroming. Daarom kan ik me voorstellen dat het ook een goede aanvulling kan zijn voor jouw praktijk. Het is vandaag de dag zeer belangrijk voor ieder van ons om een goede aarde verbinding te hebben.

  Chakra man website19

 • Data

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 111,00 euro per dag.

  Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een syllabus. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.


 • Therapeuten

  Via deze pagina komen de therapeuten bij hun studenten-pagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je workshop of cursus ontvang je een unieke inlogcode.  Workshop Leela

  Workshop 10de chakra

  Workshop chakrabalans met stemvorken en kristallen

  Workshop .......

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie

Hulst 96
5662 TK Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.