Verkorte opleiding om de basis van de therapeutische vaardigheden te leren kennen.

4 blokken van elke vijf dagen verspreid over twee jaar

Elk jaar rond kerst en in de zomer zal er een therapeutenblok gegeven worden. Dit is een versnelde manier om de therapeutische vaardigheden onder de knie te krijgen. In het tussenliggende half jaar dien je zelfstandig de vaardigheden verder te ontwikkelen.

Vier therapeut blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de mensen die b.v. de Fonoforese- of de Christusenergie-opleiding volgen en tot op heden geen therapeutenopleiding gedaan hebben. Aan deze verkorte opleiding tot therapeut kunnen ook andere mensen deelnemen die een basis als therapeut ambiëren. Deze blokken zijn een goede opstap naar de opleiding Zuiver Waarnemen, je kunt hiermee het eerste jaar Zuiver Waarnemen overslaan.

Ben jij in staat de energie van je cliënt te volgen en van hieruit aan haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf diverse methoden om jouw cliënt zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

 • Inhoud

  Verkorte basis tot Spiritueel Energetisch therapeut
  De training is concreet en direct. Genezen is stappen nemen, groeien en bewuster worden. Problemen oplossen is geen doel op zich, maar een middel tot geleidelijke realisatie van wie je werkelijk bent.

  Groeikansen
  In deze opleiding streven we ernaar een mens bij de heelheid, het wezenlijke van zichzelf te brengen. Een belangrijk aspect van de opleiding is dat problemen niet alleen gezien worden als lasten, maar meer als lessen en groeikansen.

  Bewust omgaan met energie
  Je leert onderscheidt te maken tussen de verschillende energieën. Tevens leer je hoe je informatie kan krijgen over de oorzaak van problemen. Hierdoor kun je bewust aan processen werken zodat je weet waarom dingen je “overkomen” en hoe je daarmee het beste kunt omgaan.

  Subtiele energie
  Als Spiritueel Energetisch therapeut leer je te werken vanuit de empathie door direct contact te maken met de subtiele energie van de cliënt, zoals die zich door de chakra’s (energiecentra) en de aura manifesteert. Vanuit de afstemming help je contact te maken met de sturende energie achter de problematiek en er concrete, bewuste stappen in te nemen.

  Doordat de lessen in blokken worden gegeven zul je in korte tijd veel informatie en ervaringen opdoen. Zorg ervoor dat je daarna minimaal een dag rust hebt voor jezelf. Het beste is drie dagen rust voordat je verder gaat met je dagelijks leven.

 • Lessen

  Deze blokken geven je de basis van wat je als therapeut moet kunnen en weten. Je leert een aantal technieken die jou en de cliënt ondersteunen.

  Inhoud blokken:

  • Niveau I:
   Aura-, lichaams-  en energiebeheer.
   Communicatievaardigheden ter ondersteuning van het psycho-energetische therapeutbewustzijn, anamnese afnemen, de cliënt leren begeleiden door zijn proces en traject.
   Persoonlijk meesterschap, Ik-kracht versterken en positieve zelfdiscipline ontwikkelen.
  • Niveau II:
   Leela bewustzijn en het begeleiden van mensen in hun innerlijke wereld van onbewuste valkuilen en mogelijkheden.
   Diverse technieken en methoden: Messbrug, tijdlijn, regressie en reïncarnatie, innerlijk kindwerk, zilveren schaalwerk, innerlijk kampvuur, gang met deuren enz.
  • Niveau III:
   Herhalen en voortzetten van de twee voorgaande modulen. Zelfstandig sessies leren geven. Leren werken met vreemde energieën en overledenen.
  • Niveau IV:
   Klaarstomen voor het examen en de puntjes op de i zetten van de geleerde lesstof. Laatste drie dagen examen dagen. Hierbij assisteer je ook bij de andere kandidaten.
  • Vier therapeut blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de fonoforese studenten die tot op heden geen therapeutenopleiding gedaan hebben.

   Deze blokken geven je de basis van wat je als therapeut moet kunnen en weten. Je leert een aantal technieken die jou en de cliënt ondersteunen.

  • De Studiegids voor deze opleiding volgt in januari 2019
 • Data

 • Investering

  Per blok 693,00 euro incl. maaltijden. (Alle maaltijden zijn veganistische en er wordt rekening gehouden met dieet wensen zo dit tijdig gemeld wordt.)

  Er is beperkte mogelijkheid in het centrum te overnachten.
 • Studenten

  Via deze pagina komen de studenten bij hun studentenpagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je studie ontvang je een unieke inlogcode.  Therapeut I

  Therapeut II

  Therapeut III

  Therapeut IV


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.