Nieuwe ontwikkelingen

Navel Fonoforese
In juni ontving ik informatie dat de navel een belangrijke energetische poort is om met stemvorken op te werken. Achter de navel is een netwerk van 72.000 nadi’s, energiebanen. 36000 aan de linkerzijde van het lichaam en 36000 aan de rechterzijde van het lichaam. De Ayurvedische artsen maken hier al heel lang gebruik van door verwarmde olie in de navel te druppelen om het netwerk daarachter te gebruiken als helend systeem. Dit wordt de pechoti methode genoemd. Het mooie van deze vorm van werken, is dat je als therapeut jezelf kunt behandelen.

Door een zuivere biologische geneeskrachtige olie te gebruiken en de juiste stemvork kunnen we diep genezend werk verrichten. De trilling wordt direct door het nadisysteem naar de belangrijke organen en het zenuwstelsel geleidt. Voor tal van klachten kun je via de navel werken. Naast de navel raken we met een andere stemvork of onze handen ook bepaalde punten aan op het lichaam die corresponderen met de klacht en die ook in resonantie worden gebracht met dit energetische netwerk achter de navel.

Wil je hier meer over leren? Schrijf je nu nog in voor 16 oktober. Je zult genieten en echt iets leren waar je wat aan hebt voor jezelf en je eigen praktijk.

1 november is de eerste lesdag van een geaccrediteerde tweedaagse nascholingscursus voor Fonoforese (stemvork)- therapeuten. Inschrijven kan via deze link

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.