Noorderlicht Academie 

voor Fonoforese & Esoterische opleidingen

Inschrijfformulier voor Therapeut Basis opleiding

Middels dit formulier kunt u zich inschrijven voor de opleiding Therapeut Basis
De velden met een * zijn verplichte velden.

Persoonlijke gegevens
Welk Blok
Kosten en betaling

Therapeut Basis Aanbetaling/inschrijfkosten zijn € 100,= Na betaling en inschrijving ontvang je bevestiging van je plaatsing en een factuur. Bij termijn betaling wordt € 10,00 euro administratiekosten per termijn in rekening gebracht.

Alle Therapeut blokken kosten € 693,00 euro voor 5 lesdagen incl. maaltijden.

Betalingsgegevens

Alle overschrijvingen naar Rekeningnummer Noorderlicht Centrum te Geldrop IBAN: NL14INGB0005150177 onder vermelding van TB I, TB II, TB III of TB IV en je voornaam.

Na een persoonlijk gesprek (eventueel via de telefoon) en zodra wij dit inschrijfformulier en tenminste de aanbetaling van € 100,00 hebben ontvangen, is jouw plek in de opleiding gegarandeerd.
Het inschrijfgeld is niet restitueerbaar.

Verantwoordelijkheid: Ik verklaar zelf verantwoordelijk te zijn voor het volgen van de opleiding en voor alle mogelijke consequenties daarvan in mijn persoonlijk functioneren. Ik heb het formulier volledig en na waarheid ingevuld. Ondanks het betalen in termijnen verplicht ik mij het volledige lesgeld van het aangekruisde niveau te betalen. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden door dit formulier te verzenden.

Inschrijving versturen

© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.