Fonoforese Marmapunctuur

Ayurvedische healing methode met stemvorken

Accreditatie is aangevraagd bij KTNO

Marmapunctuur - Marma Gezichtspunctuur

Meest bekend zijn de acupunctuurpunten en triggerpoints. De marmapunten zijn kruispunten van energiestromen die we nadi's noemen. Nadi's zijn ragdunne en verfijnde energiestromen, net zoals meridianen alleen veel verfijnder. Daar waar nadi's en meridianen bij elkaar komen ontstaan kleine energiecentra die je kunt vergelijken met mini chakra's. Kleine trechtervormige gevoelige centra met daarin weer kleinere trechtertjes die zowel instromend als uitstromend werken. In het totaal worden er 108 marmapunten aangegeven. Wij werken in deze twee dagen met de eerste 46 punten.

Psychische & Emotionele verwerking
Marmapunten zijn soms op dezelfde plek als meridiaanpunten en soms op andere plekken op het lichaam. De werking van de marmapunten is meer dan de acupunctuurpunten gericht op psychische en emotionele verwerking.

Frequentie massage
We leren in deze twee dagen voornamelijk de marmapunten in het gezicht, op het hoofd en in de hals. Dat maakt deze module ook zeer geschikt voor schoonheidsspecialisten. Je leert met de stemvork diverse marmamassages te geven voor hoofd, gezicht, hals en nek.

In de ochtend ontvang je gedegen theorie en de middag is gericht op praktijk ervaring. Alleen door ervaring beklijft de theorie.

Wil jij als therapeut op een diepgaand niveau ondersteuning kunnen geven aan je client?

Geef jezelf de Fonoforese opleiding cadeau. Een cadeau wat je de komende 100 jaar kunt blijven uitpakken.

Het geeft je ongekende mogelijkheden in therapie en healing land.

Verrijk jezelf met deze workshop

  • Data

    15 maart & 12 april 2024
  • Investering

    De investering voor deze tweedaagse is 312,00 euro.

    LESMATERIAAL
    Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een boekje. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus.

    STUDENTEN PLATFORM
    Je kunt via het studentenplatform Community Noorderlicht Academie de lesopnames (audiobestanden) beluisteren en de eventuele video's die tijdens de les gemaakt zijn terug zien. Je bent lid van dit platform zolang je deelneemt aan Noorderlicht Academie als student.

    VERZORGING
    Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.

  • Community

    De Community is het studentenplatform waar je toegang toe gedurende je lesperiode. Van elke les wordt een geluidsopname gemaakt en eventuele lesvideo's en deze worden geplaatst op dit speciale studenten platform in E-learning van de Community Noorderlicht Academie.
Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.