Innerlijk kindwerk op 3 manieren

Kom jij steeds weer dezelfde dingen tegen in je leven?

Het gekwetste Innerlijke kind in jou heeft de macht - geef het gezonde innerlijke kind de vrijheid en het zal je een intens geluksgevoel opleveren.

Drie tools om het Innerlijke kind te genezen.

10 november van 10.00 - 17.00 uur (zelf lunch meenemen)

Wanneer we in ons leven als kind dingen hebben meegemaakt die ons emotioneel schokten of die ons emotionele of fysieke pijn gaven, dan konden we dit niet altijd plaatsen (mentaal) en dus niet verwerken.

Deze emotionele en psychische ervaring die onverwerkt is, houd ons klein. Houd ons op de leeftijd waarop wij die ervaring hebben ervaren. Dus ervaar je heftige onveiligheid op je 3de levensjaar, dan blijft dat deel van je persoonlijkheid 3 jaar. Ook als de andere delen volwassen worden. Zo kun je in één leven last hebben van meerdere onverwerkte ervaringen en dus van diverse gewonde innerlijke kinderen van verschillende leeftijden. Daarbij kan aan de ervaring van heftige onveiligheid meerdere innerlijke kinderen gekoppeld zijn, zeker wanneer het een regelmatige terugkerende onveilige ervaring was b.v. zoals seksueel trauma. Het gaat hier zowel om Shocktrauma als om Ontwikkelingstrauma.

  •  Er is bij ieder van ons, in iedere mensen ziel een diepe innerlijke gevoel/herinnering van eenheid en daarmee ook het verlangen die eenheid weer te ervaren. In de eenheid is alles Vrede en Liefde. Datgene wat hier op aarde niet met die eenheidservaring strookt, shockeert ons in meer of mindere mate. Innerlijk willen we dit voortdurend recht zetten.
  • Wel nu, je kunt een verwonding in het verleden op emotioneel en psychisch vlak zien als een afscheiding van de heelheid (Eenheid). Een ziele deel blijft hangen in die nare ervaring op die specifieke leeftijd. Dit ziele deel wordt b.v. altijd boos wanneer het geen aandacht krijgt. Omdat de verwonding is ontstaan doordat de ouders van dit kind op hele cruciale momenten geen echte aandacht hadden. Dit wekt eenzaamheid op, wekt wantrouwen op, en wekt boosheid en verdriet op.

    Zodra in het huidige leven, het volwassen leven, iets in de omgeving van deze volwassene eenzelfde soort reactie heeft, of de volwassene komt eenzaamheid en afwijzing en geen echte aandacht tegen, dan wordt de volwassene boos en/of verdrietig.

    Zij wordt direct geraakt in eenzaamheid, in afgescheiden voelen, in wantrouwen, in boosheid en verdriet. Gaat vanuit dit gewonde kindsdeel reageren. Bijvoorbeeld: Huilt, wordt boos, trekt zich terug in nog meer eenzaamheid en wantrouwen. De cirkel is rond.

    Wil je deze vicieuze cirkel doorbreken?

Daarom bied ik je deze workshop aan.
De workshop gaat je in één dag voldoende handvatten geven om al deze lastigheden te tackelen. Je hebt daarna de mogelijkheid om je jezelf en je cliënten daadwerkelijk goed te helpen om weer in een gezonde reactie te komen en het 'gewonde' innerlijke kind te helen. Dit geeft enorm veel ontspanning en rust.

Het gewonde innerlijke kind geven waar het behoefte aan heeft, maakt dat de volwassene gezond kan reageren op zijn omgeving.

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.