Noorderlicht Academie 

voor Fonoforese & Esoterische opleidingen

Familie karma opschonen

Velen van ons zijn dragers van familie karma

Wat is hiervan de bedoeling? Hoe kun je er mee omgaan? Hoe kun jij jezelf verlossen van familiekarma?

Familiekarma drager: In elke familie is een drager van het familiekarma. Soms zijn het zelfs twee personen in een gezin die dragers zijn. Je draagt dan blokkades en onverwerkte energieën, trauma’s en intenties, patronen en vaak onbewuste onuitgewerkte ballast uit de familielijn met je mee. Dit kan je knap dwars zitten en ophouden in je ontwikkeling en eigen processen. Alsof je maar niet vooruitkomt, alsof je maar niet toe komt aan je eigen passies in de wereld zetten.

Aanmelden

Karma uitwerken: Uiteraard is het de bedoeling dat je het karma onderzoekt en uitwerkt. Dat je de emoties doorvoelt en de overlevingsstrategieën onder de loep neemt of ze heden ten dage nog up to date zijn. Maar hoe pak je dit aan? Waar begin je? En … zijn er geen ondersteunende elementen die je kunnen helpen met het dragen en verwerken van dit karma.

Diverse methoden: Ja zeker die zijn er. In mijn jarenlange praktijk en in de opleidingen tot healer/therapeut werk ik met een aantal technieken/methoden die krachtige ondersteuners zijn. Een voorbeeld van een krachtige ondersteunende methode in zo’n proces zou een familie-opstelling kunnen zijn. Het geeft je inzicht en overzicht over de familie waar je in geboren bent en de verhoudingen in de familie. Dit inzicht helpt. Doch wanneer je alleen het inzicht ontvangt en je kunt er vervolgens niets mee doen, dan ebt de kracht van dit inzicht weg en gaat het weer verloren in de waan van alle dag. In deze cursus wil ik je graag handvatten geven, en blijvende veranderingen aanbieden die je zelf kunt realiseren op een redelijk simpele wijze.

Drie middagen: We gaan met elkaar drie middagen werken om een aantal stappen te maken in dit familiekarma proces. We zullen geen opstellingen doen. Hiervoor zijn er in Nederland genoeg plekken om opstellingen te doen. We zullen ons bezighouden met minder bekende maar o zo effectieve methoden.

Methoden en technieken waarmee we gaan werken:

  • Bewustzijn brengen op de karmische overgeleverde elementen. Dit is voorwaarde voor het goed opruimen van de ballast.
  • ‘Messbrug’ en ‘Gang met deuren’: twee methoden die zeer goed de angel uit het probleem kunnen halen. Echt prachtig proceswerk.
  • Beperkende banden verbreken met de vaderlijn of moederlijn een werkwijze die zeer effectief is gebleken.
  • Vader- en moederlijn opschonen met healing met de handen, met stemvork frequenties (Fonoforese Frequentie therapie), met heilige geometrische kristallen, of met kleuren.

Dinsdagmiddagen 6, 13 & 20 juni 2023

Tijden: 13.00 tot 20.00 uur (pauze 17.30 - 18.30). We verwelkomen je graag tussen 12.45 en 13.00 uur.

Donatie: 333,00 euro | Inclusief: Kaartmateriaal als naslagwerk & Certificaat

Aanmelden kan via deze knop

Waar: Molenstraat 2 Geldrop (links naast de voordeur is een privé parkeerterrein waar jij je auto neer mag zetten. Wel weer even het hek sluiten a.u.b. Dank!).

Meenemen: Avondeten (in de buurt zijn ook afhaalmogelijkheden). Makkelijk zittende kleding aantrekken en sloffen of warme sokken meenemen. Pen en papier voor aantekeningen.

Groepsgrote: Minimaal 4 - maximaal 12 deelnemers.

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.