Fono DNA & Pijnappelklier special

Fonoforese DNA-Pijnappelklier special
11 & 12 september

Speciaal voor in deze bizarre Corona tijd is een Fonoforese DNA-Pijnappelklier special ontwikkeld. Ik kreeg informatie door van Joshua (Christus) & El Moria om ons DNA en RNA gezond te houden en te beschermen.

We werken met speciale stemvorken die een hoge frequentie hebben en het systeem kunnen opwaarderen en resetten. Hierbij zullen we werken met Christusenergie, de pijnappelklier, de bovenste dantians en thymus en ons 8ste Zielensterchakra, 9de  Sterrenpoortchakra en 10de Aardesterchakra, plus de walvismatrix.

Wellicht denk je nu … "o ja natuurlijk, ze neemt de 528 Hz DNA-repair frequentie." Dan heb je gelijk, doch dat is niet de enige frequentie en zeker niet de belangrijkste. We zullen o.a. met Goud- en zilverfrequentie werken, met de frequentie van de Gouden Adelaar en Chiron en nog een drietal bijzondere frequenties. Laat je verrassen > Lees meer >>

We zullen twee opeenvolgende dagen samen aan het werk gaan. In de ochtend de theorie en in de middag het oefenen.
Zaterdag 11 september van 10.00 – 18.30 uur: Inclusief Christusenergie Inwijding, leg ik de basis uit van Christusenergie healing en de pijnappelklier. In de middag ontvang je de inwijding en werk je met Christusenergie en stemvorken gelijkertijd. Na afloop staat er een heerlijke veganistische maaltijd voor ons klaar.
Zondag 12 september van 9.30 – 17.00 uur: Theorie: Verfijning in het werken met Fonoforese en het DNA & RNA van jezelf en anderen.  Diverse frequentie mogelijkheden uitleg. In de middag pijnappelklier healing met Christusenergie en stemvorken.

Investering: € 333,00
Je ontvangt hiervoor:

  • 2 lesdagen = € 222,00
  • Christusenergie inwijding = € 111,00
  • 2 x lunch | Vegetarisch = € 12,00 ontvang je van ons.
  • 1 x avondmaaltijd | Veganistisch en Biologisch Dynamisch. = € 18,00 ontvang je van ons.
  • dus € 42,00 korting.

De grote van de groep is max. 8 deelnemers. Wees er snel bij. Bij grote belangstelling zal een tweede groep en datum gestart worden.
Mocht je stemvorken willen aanschaffen betaal je voor deze speciale stemvork freqeunties € 65 per stemvork.

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.