Numerologie & Toonpunctuur

Jouw persoonlijke frequentie & tonen leren uitrekenen

Geaccrediteerd door KTNO

Met behulp van de numerologie en de eeuwen oude kabbalaleer, leren uitrekenen welke persoonlijke frequentie tonen jouw ZIJN bekrachtigen.

Persoonlijke melodie en frequentie
Doormiddel van de numerologie is je eigen frequentie reeks uit te rekenen en kun je ontdekken waar je krachtpunten en je te korten liggen en met welke frequentie(s) jij jezelf en/of je cliënt beter in balans kunt brengen. Je kunt heel gemakkelijk de persoonlijke melodie van iemand uitzoeken. Deze melodie is genezend voor lichaam, ziel en geest.

Vier lesdagen
We zullen vier lesdagen met elkaar werken. Elke lesdag ontvang je een andere numerologie vorm. De drie numerologie vormen vullen elkaar aan.

  • Lesdag I: Chakra-numerologie
  • Lesdag II: Solfeggio kabbala & Planeetfrequenties
  • Lesdag III: Pentalogie numerologie
  • Lesdag IV: Verbinden we de vorige drie lessen en vormen met elkaar en oefenen we de aangeboden lesstof. Er is tijd om je vragen te stellen en dieper op sommige lesstof in te gaan.

De basismethode geeft je binnen 15 minuten inzicht in welke sterke kanten en welke leerpunten je cliënt heeft. Hierdoor kun je snel en direct tot een juiste stemvork of toonkeuze komen voor elke cliënt. Het geeft je ook een snel overzicht in welke chakra's krachtiger of zwakker zijn en welke zijden van het lichaam meer aandacht kan gebruiken.

Numerologie als startpunt van je behandeling geeft een helder overzicht en basis om vanuit te werken.

Met jouw eigen frequentie kun jij jezelf altijd terug in balans brengen

Frequentie therapie is de toekomst

Verrijk jezelf met deze workshop

 • Inhoud

  Vier lesdagen
  We zullen vier lesdagen live met elkaar werken. Elke lesdag ontvang je een andere numerologie vorm. De drie numerologie vormen vullen elkaar aan, de laatste lesdag verbinden we de drie vormen met elkaar.

  Je ontvangt een lesboek in liggend A5 formaat, met een theorie- en een praktijk deel met overzichtelijk kaartmateriaal van de verschillende behandelingen en numerologie vormen.

   • Lesdag I: Chakra-numerologie volgens André Molenaar. Deze vorm van numerologie brengt je rechtstreeks naar een persoonlijke en krachtig genezende melodie. Dit is een online lesdag.
   • Lesdag II: Solfeggio kabbala waarbij je leert werken met de Solfeggio klanken ter ondersteuning van de helende energie voor je cliënt. Dit wordt hopelijk een mooie live dag in Noorderlicht Academie zelf. Dit is een live lesdag.
   • Planeetfrequenties als ondersteunende klanken bij healing. Welke planeten horen bij jou basistonen, en ondersteunen jouw Ik-kracht en immuunsysteem?
   • Lesdag III: Pentalogie numerologie geeft je inzicht in welke delen van het lichaam ondersteuning kunnen geven en welke zwakten er zijn, zodat je jouw klanken gerichter kunt inzetten. Dit is een online lesdag.
   • Lesdag IV: Oefendag is live. We oefenen de verschillende vormen onder supervisie met elkaar. Hierbij maak jezelf een keuze op welke wijze jij behandeld wilt worden, en behandel je een van de andere cursisten.
 • Data

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 156,00 euro per dag.

  Je ontvangt op of voor de lesdag de werkkaarten en de Het lesboek in A5. Na deelname ontvang je een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus.

  Deelname live: Een half uur voor aanvang is de deur open. Je bent van harte welkom. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.

 • Studenten

  Er is een studentenplatform online waar alle geluidsopnames van de lessen en het extra lesmateriaal op te vinden is.

  Hier kun je in een eigen domein alle vragen stellen die je wilt. In de groepsdomein kun je groepsgerichte vragen stellen of je ervaringen delen. In de E-learning lessen kun je alle lesopnames terugluisteren en de video's die gemaakt zijn terugkijken.  Dit is een fijne ondersteuning van de lessen.

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.