Nieuwe Master opleiding

In 2018 is het idee ontstaan om een nieuwe masteropleiding te starten. Echter ik wilde dit niet weer alleen doen en ging op zoek naar iemand die naast mij kan staan in het lesgeven en in het idee wat ik heb voor deze masteropleiding. Vandaag hebben Ruud Pfundt en ik samen gezeten om over de opleiding te brainstormen en ik kan niet anders zeggen dan dat het een feestje was om onze handen in een te slaan en hier samen voor te gaan staan.

De Master Zielenbevrijder.
Een nascholing voor hen die al een opleiding gedaan hebben op het gebied van energetische therapie.  Deze opleiding zal een verdieping worden van het energiewerk speciaal gericht op het bevrijden van de zielen die om welke reden dan ook (dit gaan we natuurlijk napluizen) aan elkaar geclusterd zijn, of aan elkaar gekluisterd zijn. Het zal een opleiding worden waarin zowel de Christelijke-, de Sjamanistische-, de Islamitische- en andere stromingselementen aangereikt worden zodat je uiteindelijk je eigen vorm, ceremonie of ritueel kan ontwikkelen dat helemaal bij jou past.

Een opleiding die in totaal minimaal 22 dagen zal bevatten over twee leerjaren verspreid. Binnenkort zal er een nieuwe opleidingenknop verschijnen speciaal voor de Master Zielenbevrijder.

Speciaal Leelaspel
Wat helemaal feest is, dat Joop speciaal voor mij, voor deze opleiding, een nieuw Leelaspel gaat maken gericht op energetische aanhang, dolenden en obsessors en zo verder. Een grote hulp voor bij het oefenen van de diverse tools. Dank je wel Joop. 

< Terug 


 

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.