Trillingsfrequentie verhogen

Trillingsfrequentie verhogen van de mens, de aarde en de kosmos
Scheppend werken is het belangrijkste element van het verhogen van de trillingsfrequentie van de aarde, de mens en de kosmos. Wanneer we uit onszelf de krachtige vermogens halen waarmee wij scheppend in de wereld kunnen werken, verandert onze energiestroom en die van de wereld om ons heen.

Er wordt van ons mensen verwacht dat wij onszelf tot creators maken en de mogelijkheden die wij hebben ontvangen gebruiken. Op welk gebied je dit werk doet maakt niets uit. De intentie, de innerlijke bevlogenheid, de compassie en liefde energie waarmee je spreekt, handelt en creëert is essentieel.

Doe wat je hart je ingeeft!
Creëer jij met jouw wijsheid, met jouw liefde en met jouw levenskracht? Zolang je antwoord hierop nog een twijfelend ‘ja’ of zelfs een ‘nee’ is, is er nog een prachtig onontgonnen gebied in jou. Het gebied van het scheppende bewustzijn. Dit scheppende bewustzijn is een goddelijke energiestroom die door je heen zal stromen op het moment dat jij je passie echt durft te leven.

De behoefte van ons mensen om ons hart te volgen is er, maar er is ook angst. Angst om zekerheden op te geven. Daar waar angst is, kan geen scheppende energie vrijkomen. Dit kan alleen vanuit vertrouwen. Angst is een neerwaartse energie. Vertrouwen is een opwaartse energie.

De reis van de innerlijke meester
Creëren of scheppen is een samenspel tussen de universele ‘goddelijke’ krachten en jouw menselijke vermogens.

Het is nu tijd om de verbinding met onze kern te maken om zo alles wat wij in dit én in vorige levens geleerd hebben samen te laten stromen in één scheppend bewustzijn.

Zowel bij de training Bewust Worden – Bewust Zijn, als bij de opleiding Zuiver Waarnemen werken we aan dit Scheppende Bewustzijn in ons.

< Terug

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.