Nieuw Academiejaar

Nieuw Academiejaar
Er staat een nieuw academiejaar voor de boeg. Ik heb er erg veel zin in.

De Zuiver Waarnemen groepen tweede en derde jaar zijn gestart en genieten weer intens van de lessen, net als ik enorm geniet van het lesgeven. Eind van de maand komt daar de start bij van het nieuwe eerste jaar van Zuiver Waarnemen. 13 nieuwe deelnemers staan te trappelen om te beginnen. Ik kijk naar ze uit en ben nieuwsgierig wat het voor mensen zijn, wat ze mee brengen voor vragen en kwaliteiten? In de intakegesprekken heb ik natuurlijk wel een beeld gezien en ziele informatie ontvangen, doch wat er in de fysieke werkelijkheid tot uitdrukking kan komen is afhankelijk van alle facetten die de mens meeneemt in dit leven, van de juiste tijd, de juiste plaats en de juiste constellatie van planeten, sterren en mensen.

Stroomversnelling
Er is in de zomervakantie veel in beweging gekomen en gebeurt. Nadat ik in mei'18 het nieuwe logo getekend had en gehoort had dat Noorderlicht Centrum er aan toe was om Noorderlicht Academie te worden, gaat alles in een stroomversnelling en worden er meer en meer zaken duidelijk en helder voor mij.  De opleidingen komen een voor een in een totale nieuwe look, in een herziene versie, dit is heel mooi en vreugdevol om te zien. Voor de vier grootste opleidingen heb ik studiegidsen gemaakt. Nu werk ik aan de herziene versie en de nieuwe look van Kristal Healer Aura Arts. Zondag 23 september'18 worden er foto's van een model gemaakt die als basis zullen dienen voor de nieuwe herziene versie van het lesmateriaal voor de Fonoforese opleiding.

Rijk en vrij
Naast de nieuwe look en de nieuwe naam is er in mij ook een nieuwe fase ontwaakt. Een fase die ik zelf de volwassen fase noem. Ik word als directeur van Noorderlicht volwassen. Dit maakt dat ik duidelijk afbaken wat wel en wat niet bij mij en de Academie hoort en wat wel en niet bij de opleiding en de praktijk hoort. Ik geef mijn grenzen beter en rustiger aan dan ooit, ik laat minder over mij heen lopen en voel me van binnen rijk en vrij.

Lichtgroet Noor
(P.s. ik ben hartstikke dyslectisch en dit betekent dat er taalfouten staan in de tekst. Mocht jij je hierdoor onprettig voelen of hierover vallen dan spijt mij dat oprecht. Doch...wanneer je met je hart leest dan ervaar je vast wat ik wil overbrengen, en stoort de taalfout minder. Mocht het je toch storen....vertel mij de fouten en ik verbeter het heel graag.)

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.