Droominwijding Seghem

 Heldere droom van de Seghem
In juni 2000 droomde ik over de Seghem een Egyptische staf/scepter, ook wel Wass staf (uas of ouas) genoemd.

Een staf die doordrongen is van helende kracht. Het onderste uiteinde heeft een soort vork, als een stemvork of een omega Ω teken.

Het bovenste uiteinde draagt een dierenkop. Bijvoorbeeld een konijn, ezel of vossen hoofd. De energie van de Seghem is een helende spirituele levensenergie die in het oude Egypte in de tempels onderwezen werd. Wanneer je met de Seghem of Sekhem werkt dan werk je met levens-licht-liefde energie van de Bron. Deze hoge licht-liefde frequentie is instaat tot grote genezingen.

In mijn droom werd ik klaar bevonden om naar de volgende dimensie te gaan. Ik kwam aan in de ‘hemel’ voor een grote goudkleurige poort. Ik bleef staan en bekeek de poort oplettend. Ik besefte dat ik droomde en dat dit een belangrijke droom was. De poort was gemaakt van een soort zandsteen. De stenen waren schitterend goudkleurig in de zon.

De vorm van de poort was een omega teken Ω. Ik stond in de stralende zon alsof ik in de woestijn stond. De poort leek midden in de woestijn te staan. Er zat geen deur in de poort want ik kon door de poort heen een immens fel licht waarnemen. Aan de rechterkant stond een wachter. Deze beduidde mij dat ik door de poort heen moest. Voordat ik door de poort ging moest ik eerst een attribuut pakken dat boven aan de linkerkant van de poort hing. Ik pakte het voorwerp van de poort en zag de vorm. (Ik grifte de vorm in mijn geheugen want ik besefte dat ik nu droomde en ik morgenochtend wilde opzoeken wat het precies was.) Met de staf in mijn hand ging ik door de poort.

In eerste instantie moest ik wennen aan het licht. Dit duurde wel een stap of vijf. (Later blijken dit vijf aardse jaren te zijn) Toen ik eindelijk aan het licht gewend was werd mij mijn omgeving steeds duidelijker. Ik zag voor mij op de grond een gestalte van een mens liggen. Achter deze mens stond een arts, één van mijn nieuwe leermeesters bleek later. Er stonden veel studenten en mensen om hem en mij heen. De aandacht was op mij gevestigd. Ik leerde van mijn nieuwe leermeester hoe ik met de scepter/seghem moet werken. De mens op de grond was dood door een aardse ziekte. Hij liet mij zien hoe ik die mens weer tot leven kon wekken. Hij liet mij precies zien wat ik met de scepter moest doen. Ik deed wat hij vertelde en de mens voor mij op de grond was weer gezond en levend. De droom stopte.
Ik besefte, door de helderheid van de droom, dat dit een zeer belangrijke boodschap was. Op dat moment kon ik de omvangrijkheid van deze nachtelijke inwijding nog niet bevroeden en tot op de dag van vandaag (21 juni 2015, vijf jaar na de droom) heb ik nog maar een klein puntje van deze belangrijke ervaring begrepen. 

Na de droom, vijf jaar geleden, heb ik May gevraagd om een Seghem voor mij te laten maken uit bergkristal. De Seghem is op 21 juni 2015 bij mij gekomen, na een ontwikkelingsweg van vijf jaar. Een krachtige scepter die mij nog veel lessen zal leren en mijn onvoorwaardelijke volledige zuiverheid en liefde zal vragen. De Seghem heeft een enorme onvoorwaardelijke liefde energie die mij direct ontroerde zodra ik haar in mijn linkerhand nam. Daardoor hoort de Seghem eerder thuis bij de Christusenergie Healer opleiding dan bij de Phurba's en vajra's die we gebruiken bij de Opleiding Kristal Healer en Aura Arts (voorheen Etherische kristal chirurgie).

Noor Elffers 21-06-2015

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.