Mijn ongebreidelde heerlijke eigen zelf

Mijn ongebreidelde heerlijke eigen zelf ai generated 8015305 1280 klein
Heel vaak kan ik in mijn leven mijn ongebreidelde heerlijke zelf zijn (tegenwoordig). Van binnen geniet ik van het leven en alles wat het me te bieden heeft. Ik geniet van mijn katten, van mijn dierbaren, van de cursisten en studenten, van de natuur en van mijn werk.

Mijn ongebreidelde eigenste zelf is gelukkig in mijn ziel en helder in mijn geest, kan jolig zijn als ik vrij ben en liefdevol, serieus en zorgvuldig wanneer ik werk.

Waar ik met mijzelf tegen aanloop is, dat ik het ziele-geest wezen ervaar van ieder mens om mij heen. Dat is superfijn en mooi. Ik zie hele mooie zielen met heel veel schoonheid, potentie en kwaliteiten, met heel mooie energie, waarachtig en zuiver.

Echter wanneer ik dan naar het menselijke kijk, die deze ziel een woning geeft, zie ik iets heel anders. De mens in het lichaam verbasterd en vertroebelt de werking van zijn ziel. Zijn pure ziel wordt gemangeld en verkleind, bedrukt en verdraait.

Hoe kan dat – dat wat ik zie in de ziel vaak niet op aarde zichtbaar is in de mens?

 Dit heeft te maken met een grauwe sluier die als het ware geweven wordt door de emotionele en mentale angsten en pijnen uit het verleden. Die geweven wordt in de karmische, mentale en emotionele lagen van het auraveld.

Alle onverwerkte ervaringen uit vorige incarnaties en uit deze incarnatie vertroebelen en versluieren de werkelijke schoonheid en kracht van de ziel. De angst voor herhaling van pijn en verdriet maakt dat er iets voor de ziel schuift.  

In Noorderlicht Academie bieden we twee mogelijkheden om met deze grauwsluier aan het werk te gaan zodat je pure ziel meer en meer tevoorschijn mag komen. Juist omdat ik je puurheid en schoonheid van je ziel kan zien, kan ik je ondersteunen met het loslaten van de sluier en het omarmen van wie jij in wezen bent. Je ongekunstelde ongebreidelde heerlijke eigen zelf.

De wereld heeft je nodig, met al je liefde, met al je pure ziele schoonheid. Alleen dan kunnen we een verschil maken. Verander de wereld – begin bij jezelf – door te mogen zijn wie jij in wezen bent. Je ongekunstelde ongebreidelde heerlijke eigen zelf.
Lichtgroet Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.