Behoefte aan vernieuwing?

Behoefte aan vernieuwing?wall art g2b20d3c09 1920 klein
Loop je in een oude groef en heb je behoefte aan vernieuwing? Sta dan eens stil en doe een stap achteruit. Je leven leren overzien zoals een schilder een stap naar achteren doet om zijn werk te kunnen aanschouwen is essentieel om niet in de oude groeven van je Zijn te blijven lopen. Voor het Zuiver Waarnemen is het essentieel om uit je huidige dimensie te stappen en in een adelaars view of verhoogde staat van bewustzijn te kunnen gaan. Alleen dan ga je jouw patronen herkennen en kun je de weg vinden om eruit te stappen.

Het is zo makkelijk om in je eigen verblindende patronen te blijven lopen.  Te denken, te doen zoals je altijd deed. Echter dan blijf je ontvangen wat je altijd al kreeg. Dus dan zal de toekomst er niet beter uit gaan zien. Er is IN jou een verandering nodig om de transformatie die jij wil ervaren te bereiken.

 

Ben jij instaat tot deze transformatie en tot het Zuiver Waarnemen van je eigen groeven en je eigen sporen die je bewustzijn steeds op hetzelfde punt doen haperen? Ben je in staat om je weerstand aan te gaan in plaats van er steeds omheen te willen? Weerstand geeft wrijving en heeft glans en schoonheid tot gevolg.

Zodra je een levensproces doorwerkt, verandert en voltooit hebt, geeft dit een enorme innerlijke boost van geluk, van zelfvertrouwen, van energie en intense vreugde.

Ga jij deze uitdaging aan met jezelf? Wil jij deze transformatie aan je eigen cliënten kunnen aanbieden en hen daarin begeleiden? Dan is de opleiding Zuiver Waarnemen geschikt voor jou. Doe mee aan de introductie lesdag Zuiver Waarnemen op 25 juni?

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.