Lezen is gezond

Waarom zou je een boek lezen?DSC 0692 400x300
Het is niet echt het tijdperk van lezen. Eerder van foto’s en beeldmateriaal. Voor lezen moet je de tijd nemen. Rustig op de bank, in een fijne stoel, openhaard aan, kop thee of glas wijn erbij. Tijd maken en verdwijnen in een goed boek. Wie doet dat vandaag de dag nog?

Wat levert lezen je op?
Dat is best heel veel. Het brengt je tot rust. Het geeft je de mogelijkheid om te ont stressen en gelijke tijd wanneer je leest gebruik jij je fantasie. Je beeld je in waar het boek over gaat. Hiermee creëer je jouw eigen beeldmateriaal. Door dit te doen komt er een creatieve stroom in je op gang. Deze creatieve stroom is onderdeel van het zelf genezend vermogen. Dit zijn al twee elementen die je ontvangt door het lezen van een goed boek. Rust (ont stressen) en een creatieve beeldenstroom die het zelf genezend vermogen aanspreekt. Dat is veel waard in deze tijd van hectiek. De Manna bibliotheek in Geldrop nodigt je uit tot lezen. Lees verder >>>>

 

Wij, van Noorderlicht Academie, willen graag je uitnodigen tot lezen. Lezen is het Manna, het brood voor de ziel. Zeker wanneer je voedende boeken leest. Een boek wat diepgang heeft, waar jij jezelf door ontwikkeld. Een boek wat jouw bewustzijn verruimt, verhoogt en vergroot. Boeken die je helpen om uit je vastomlijnde patronen en denkbeelden te komen. Boeken die gaan over jouw ontwikkeling als mens. Door zo’n boek in je handen te hebben gebeurt er al heel veel, nog voordat je het leest. Door zo’n boek dan ook nog te lezen opent er een poort in jou naar een nieuwe ruimere wereld van ZIJN. Dat is wat wij je gunnen. Wij van de kleine Manna Bibliotheek in Noorderlicht Academie.

De Manna bibliotheek is elke dinsdagochtend van 9 tot 11.30 open.
Je kunt er gratis boeken lenen, kopje koffie of thee drinken, je bent welkom.
Noorderlicht Academie - Molenstraat 2 te Geldrop

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.