Kwani - Uil - zuivere vrouwelijke Spirit

Er gebeuren in mijn leven (regelmatig) bijzondere dingen. IMG 20221018 WA0026 Kwani 26

Zondag (16-10-2022) kwam een goede vriend en collega Ruud langs die vorig jaar geëmigreerd is naar Bali. Hij werkte sjamanistisch en we hebben samen de nascholingsopleiding Zielen-bevrijder opgezet.

Hij werkte 15 jaar lang samen met zijn vrouwtjes kerkuil Kwani. Kwani is/was zijn passie en vriendin geweest in het sjamanistische werk. Ze liet duidelijk merken als er kwade spirits aanwezig waren in een huis of bij een cliënt.

Zondag vroeg Ruud mij mezelf te blinddoeken. Hij ging even iets uit zijn auto halen. Zogezegd zo gedaan. Ik zat geblinddoekt aan de tafel en wachtte in spanning af.

 

Hij zette iets voor me neer en vertelde dat hij een filmpje moest maken voor de andere drie mensen die ook in het complot zaten. Nu werd ik natuurlijk nog nieuwsgieriger. Ik mocht de blinddoek af doen en wat schetst mijn verbazing, daar stond Kwani in volle gloren voor me. Mij liefdevol indringend aankijkend. Wat een schoonheid, wat een groots cadeau, wat een wijsheid en rijkdom ontvang ik daar zomaar. Ik was diep ontroert en geraakt tot in elke cel. Duizend en één dingen gingen door mij heen. Ik weet hoeveel Kwani voor Ruud betekent heeft en nog betekent. Ik kon het niet geloven dat ze nu aan mij gegeven wordt. De innerlijke vraag - wie ben ik - kwam opnieuw in mijn leven omhoog. Dat gebeurt vaker wanneer er zulke immens rijke ervaringen in mijn leven beleef.

Het volgende wat binnenschiet is - wat komt Uil mij vertellen en in het bijzonder wat komt Kwani bij mij doen. Als eerste besef ik dat Kwani nog steeds, ondanks dat ze nu dood is, aan het werk is voor ons mensen. Nu specifieker voor mij en Noorderlicht Academie.

Het tweede dat te binnen schiet is - ik heb al meer dan 12 jaar een uil als afbeelding in mijn computerscherm staan (het kleine cirkeltje dat verschijnt wanneer ik mijn laptop open doe).

Ten derde - ik puzzel graag en heb op dit moment een puzzel van 660 stukjes met als afbeelding - ja je raad het al - een vliegende uil.

Ten vierde en daarna hou ik op - vloog er een klein jaar geleden een uil heel laag en rustig voor mijn koplampen van mijn auto langs. Zeer duidelijk zichtbaar als boodschapper.

Ik heb tijd nodig dit allemaal te verwerken en de tekenen te lezen. Hier ben ik op dit moment nog mee bezig. Onderdeel van het verwerken is dit verhaal aan jullie lezers.

Kwani staat in de Noorderlicht Academie. Ze is prachtig, krachtig, aanwezig, met zachtheid en liefde en wijsheid. Ze werkt mee, en beschermt mij en alle aanwezigen.

Haar naam betekent: Zij die alles weet!

Note: Vandaag (18 oktober 2022) was mijn taak om twee dolende overleden mensen naar het licht te begeleiden. Dit ging wat stroef. Ze twijfelden en draalden om te gaan. Toen ineens vloog Kwani naar mij toe. Ze land op mijn rechterarm/hand. Ze liet me weten dat ze graag wilde helpen. Kwani vloog voor de dolende zielen uit naar het licht, naar de poort. Het was ontroerend prachtig. Haar werk gaat duidelijk door.

Liefs en lichtgroet, in dankbaarheid,

Noor Elffers

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.