Nieuwe locatie

Noorderlicht Academie is verhuisd naar een nieuwe locatie in Geldrop

IMGP9590 Proost opening

We zijn op 4 februari neergestreken in het oude postkantoor van Geldrop. Een prachtige locatie met veel ruimte en licht. Op 27 maart is deze nieuwe locatie door Wethouder R. van Otterdijk officieel geopend door het lint door te knippen.

Het is de moeite waard om eens binnen te lopen. Elke dinsdagochtend is er een inloopochtend van 9.30 - 11.30 uur. De koffie en thee met iets lekkers staat voor je klaar.

Er is een kleine spirituele bibliotheek waar je gratis boeken kunt lenen.

Elke maand zijn er nieuwe lezingen, workshops en korte cursussen naast het aanbod wat Noorderlicht Academie altijd al heeft. Hou voor dit aanbod de website Agenda in de gaten.

Verder is de Academie uitgebreid met een Community. De community is speciaal voor gelijkgestemden die graag mediteren, korte lessen online volgen, op de hoogte willen zijn van wat er gebeurd in Noorderlicht Academie, en wellicht een proefsessie van een student van Noorderlicht Academie willen ontvangen. Elke student heeft cliënten nodig om de geleerde stof te leren toepassen. Mocht je hier belangstelling voor hebben meld je dan aan bij de community. Je bent van harte welkom.

Verder heeft er zich een prachtige steungroep ontwikkeld met een heus elftal. Ik ben hier zeer dankbaar voor. De nieuwe locatie geeft weer nieuwe perspectieven en nieuw licht op de ontwikkelingen binnen en rondom Noorderlicht Academie. Het inspireert mij persoonlijk diep. Ik voel me dankbaar voor alle zegeningen die mij ten deel vallen. Namasté!

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.