Zuiver Waarnemen

beach 1799006 1920 72 377Zuiver Waarnemen is waarnemen voorbij je denken, voorbij de eerste antwoorden, voorbij het bekende. Zuiver Waarnemen is nieuwsgierig zijn naar de diepere achtergrond, naar de wortel van het probleem waarmee jij of je cliënt kampt.
Wij zitten vol met aannames of met onze bekent heden. Willen we echter ontdekken waarom een fysieke klacht, emotionele blokkade of mentale issues maar blijven bestaan en maar lastig op te lossen zijn, zullen we dieper en verder moeten kijken en het bekende even tijdelijk met rust moeten laten. Want wanneer het probleem alleen in het dag-bewustzijn zou zitten dan had ieder wel denkend mens het allang opgelost.

INZICHT - YIN
We dalen af naar het onderbewustzijn, daar liggen de pijnen in het pijnlichaam opgeslagen en liggen de antwoorden van oude en traumatische ervaringen.

OVERZICHT - YANG
We stijgen op naar het bovenbewustzijn, om als een adelaar te kijken naar alle elementen van ons leven, om verbanden en een groter raamwerk te ontdekken waarom we in dit leven deze weg bewandelen.

DRIE-EENHEID
Het antwoord van harmonie en balans ligt in alle drie besloten.
In het dagbewustzijn - wat zie ik in het hier en nu.
In het onderbewustzijn - wat leeft er in de schaduw.
In het bovenbewustzijn - welke lichtkrachten helpen mij.
Een holistische benadering.

HOE? - WAT? - WAAR?
Hoe doe je dit met jezelf en met een ander? Dat kun je leren bij Noorderlicht Academie in de drie jarige korte beroepsopleiding Zuiver Waarnemen. Een vakopleiding om het vak van Spiritueel Psycho-Energetisch therapeut, Licht healer en Bewustzijnscoach goed te leren.
Het is een warme 'huiselijke' leeromgeving waar veiligheid en jezelf mogen zijn in al je facetten een hoog goed is. De groep bestaat uit max 12 mensen. Goede persoonlijke en uitermate liefdevolle begeleiding. Gedegen lesmateriaal en veel tijd voor praktisch oefenen en ervaren.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan door naar Zuiver waarnemen

 

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.