Ons zevende zintuig

spiritualism 4552237 1920 BlogpostAfgelopen maandag heb ik bij Con Amore een nascholingsdag gevolgd over Ons Zevende Zintuig. Gewoon omdat ik nieuwsgierig was hoe er vanuit een gerenommeerd opleidingsinstituut naar gekeken wordt. Ik kende de arts die hierover sprak omdat ik al eerder Medische Basis Kennis bij haar had gevolgd.

We kregen van tevoren 26 vragen die we online moesten beantwoorden. Deze vragen gingen o.a. over communicatiesystemen en stoffen, neurotransmitters, over homeostase en epigenetica enz. Tijdens de lesdag werd door de docente erkend dat er meer zintuigen zijn dan deze zeven. Zij pakte de overige zintuigen samen in het zevende zintuig.

Ons systeem pakt veel meer informatie op dan alleen via de vijf zintuigen die we normaal gesproken erkennen (oren, ogen, neus, mond en huid). Een hoog gevoelig persoon maakt van de overige zintuigen (zevende en meer) gebruik. Zij hebben als het ware “voelsprieten” die zij gebruiken die de doorsnee mens niet gebruikt en daardoor ook vaak niet erkent. Iedereen heeft deze andere zintuigen met deze ‘hoog gevoelige’ vermogens. Het gebruiken daarvan wordt ons eigenlijk al jong aan- of afgeleerd. Er is b.v. ruis op de lijn ontstaan door de opvoeding en onze wijze van denken in de huidige maatschappij.

Wat mij echter verbaasde was de opmerking van één van de medecursisten dat er GEEN opleidingen bestaan waar het gaat over deze “voelsprieten, of overige zintuigen” en hoe je deze weer tot ontwikkeling kan brengen.

Zuiver Waarnemen
Uiteraard heb ik hen attent gemaakt op de erkende opleiding Zuiver waarnemen. Zuiver Waarnemen gaat over het scholen van het 6de en 7de zintuig en alle andere zintuigen die wij nog meer hebben. Volgens A. Soesman en R. Steiner hebben we er zelfs twaalf.

Wil je zelf meer ervaren, meer voelen, weten, waarnemen, horen en zien, dan ben je van harte welkom op de Open Dag op 6 juni (wel graag even inschrijven Inschrijfformulier OPEN DAG i.v.m. coronaregels) of voor een informatiegesprek over Zuiver Waarnemen.

Lichtgroet Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.