Slapeloosheid en materialisme

Lijd jij aan slapeloosheid? Heb je het gevoel maar wakker te liggen en kun je de slaap maar niet vatten? Of kun je slecht doorslapen? Wat houd je zo vast in het dag bewustzijn?April content Baby

Mag ik je een aantal vragen stellen?

  • Hoe kijk je naar de mensen om je heen? Zijn zij een opeenstapeling van een hoopje cellen en atomen? Of zijn zij spirituele wezens?
  • Is jouw denken, handelen en voelen gericht op de dagelijkse werkelijkheid om je heen of neem je ook de tijd om stil te staan bij de ziel van alles, bij het wonder van het leven?
  • Hoe is jouw verbinding met het Hogere bewustzijn, of Spirit? Hoe is jouw verbinding met je zielengroep of de Bron waar je uit bent voortgekomen en weer in terugkeert na je aardeleven?

BijtankenAls we slapen is het de bedoeling dat een deel van ons terugkeert naar de Bron, onze zielengroep en in verbinding met Spirit is. Hier doen wij krachten op voor ons dagelijks leven. Daarom is slapen een noodzaak en zo enorm belangrijk om bij te tanken.

Je ziel droogt uit
Wat als je geen verbinding maakt, geen verbinding wil en geen hogere frequenties en zielenzijn erkent? Dan valt je ziel als het ware in een leeg gat, of anders gezegd, dan droogt je ziel langzaam uit. Je spiritvlam verkleint zich en er komt als het ware een scheiding tussen jou en het Hogere bewustzijn. Je aandacht is alleen op de materie gericht.

Kan je dit tegengaan?
JA! Door elke dag in meditatie te gaan, ook al is het slechts voor vijf minuten, en je te wensen tot en te verbinden met Spirit, je te verbinden met de Adem van al het leven, met de Bron of met God.

Lichtgroet Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.