Herhalende patronen

Ken je dat? Je maakt bepaalde ervaringen steeds opnieuw mee. Telkens weer gebeurt het dat jij in diezelfde situatie belandt. Dit kan zijn dat je keer op keer je sleutel vergeet, of steeds je hoofd stoot, of al voor de zoveelste keer aan de kant wodt gezet voor een ander .... Vul je eigen herhalende ervaring maar in.

worried girl 413690 1920 herhalende patronenWat is er aan de hand? Waarom overkomt dit jou? Wat heb je eraan te ontwikkelen en te leren? "Ja dat is nou irritant Noor dat je dit zegt. Als ik aan de kant wordt gezet dan kan ik daar toch helemaal niets aan doen? Als er steeds een vogel op mijn voorruit schijt .... dat is toch gewoon toeval?"

NEE! Het is wat gestuurd wordt, aangetrokken wordt, door je eigen energie.

 

"Het moet niet gekker worden, 'kan je zeggen'. Nee, ik organiseer dat echt niet zelf."

Ja zeker, dat organiseren wij onbewust helemaal zelf. We trekken het aan door hoe we denken, hoe we omgaan met onze emoties, door wat ons leerproces is vanuit ons hogere bewustzijn.

Het lastige is dat we er met ons dag-bewustzijn niet bij komen, anders had je het elf al lang opgelost. We zullen voor het juiste antwoord op 'waarom dit ons gebeurt' in ons onderbewuste of in ons bovenbewuste moeten duiken. Daar liggen de antwoorden van onze herhalende patronen in ons leven.

Wil je met mij op zoek naar de reden van je herhalende patroon? Wil je een duik in je onderbewuste of bovenbewuste wereld maken, dan ben je van harte welkom.

  • Voor professionals is er de Leela Bewustwordingsreizen & Transformatie werk cursus die ik je aanraad om je client in het onder- en bovenbewuste gebied te kunnen begeleiden.
  • Voor cliënten, ik ga graag met je op zoek naar de oorzaak (overigens zonder psychedelische middelen, maar bij vol bewustzijn).
Lichtgroet Noor
  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.