Noorderlicht Zoomtijd

Hoe gaat het in Noorderlicht Academie? Alle lessen, consulten en meditaties gaan door maar worden via ZOOM gegeven. Dus ook de Fonoforese lessen, de Christusenergie lessen en alle Zuiver Waarnemen lessen. Het is een mooi alternatief waarbij ik merk dat de cursisten ook nieuwe tools aangereikt krijgen in het op afstand behandelen van elkaar. Dit brengt nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal.

Persoonlijk ben ik erg blij dat de ratrace uit een groot deel van de wereld is. Corona geeft niet alleen ziekte en gedoe maar ook een enorme kans om ons te bezinnen op waar we met ons allen, de hele mensheid, mee bezig zijn.

Ik ben zeer blij met deze kans die we krijgen. Waarmee ik zeker niet zeg dat dit op elk gebied voor iedereen een zegen is. Voor mij persoonlijk is het financieel geen zegen, maar persoonlijk wel. Ik ben een inhaalslag aan het maken. Er is het laatste jaar erg veel werk blijven liggen. Nu krijg ik de mogelijkheid om dit in te halen. Het magazijn, het kantoor, de website en de diverse kasten krijgen nu de nodige aandacht. Ik geniet met volle teugen dat ik met opruimen en ordenen bezig mag en kan zijn.

Dankbaar en vol liefde,

Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.