Corona virus

In het kader van het coronavirus zullen alle lessen via Zoom gegeven worden tot het, door het RIVM veilig geacht wordt, om weer praktijklessen te geven.

De consulten zullen worden blijven gegeven, waarbij we rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. We zullen afstand bewaren en elkaar bijvoorbeeld groeten met Namaste. Wanneer je een consult hebt afgesproken en je voelt je verkouden of grieperig dan is het zeer wenselijk om af te bellen. We zullen met elkaar er voor moeten zorgen dat het virus zo min mogelijk vat kan krijgen. Dat we onze wereld weer leefbaar krijgen voor iedereen. Mocht het nodig zijn je te behandelen op de behandeltafel dan zullen we beiden hier zo zuiver mogelijk mee om gaan. Een van de dingen die we zelf kunnen doen is te zorgen dat ons immuunsysteem zo krachtig mogelijk is. Hier zijn een aantal tips die je immuunsysteem kunnen ondersteunen.

Even wat tips:

  • Goed slapen (graag 8 uur per nacht)
  • Goed eten, het liefste verse biologische groente. Als je vlees of vis eet, zorg er dan voor dat het dier bewogen heeft en geleefd heeft op een goede manier. 
  • Genoeg water drinken, met af en toe een paar korrels keltisch zeezout erin opgelost om de nodige mineralen op pijl te houden. Denk ook aan verse sappen en Gemberthee van verse gember met citroen-limoen erin van verse limoenen en citroenen.
  • Drie keer per dag een lepel Manuka honing (van de Traay) de meest zuivere vorm is zeer anticeptisch.
  • Op je energie letten, ga niet te lang door, mat jezelf niet af. Ontdek jouw eigen ritme en werk en leef daarin.
  • Ga regelmatig in een bad (max 20 min. anders kost het je te veel energie) of onder de douche om je lichaam en geest te verfrissen en op te schonen. In je badwater kun je zeezout en lavendel doen. Na het bad of de douche je lichaam insmeren met solum olie (bv. Lavendel-moor olie van Hauschka) voor een gezonde weerstand.
  • Mediteer elke dag en vul dan al je cellen met licht en liefde. Glimlach naar je organen en vertel je lichaam hoe krachtig en gezond het is.
  • Geniet van de dagen thuis. Doe de dingen waar je blij van wordt, dan rust je het beste uit en heb je voldoende weerstand.
  • Ondersteun elkaar, wees mild tegen jezelf en tegen de ander. Ruzie en onenigheid breekt je weerstand af. Plezier maken en lachen voedt je lichaam, je ziel en je geest.

Ik wens ieder een goede overtocht over deze coronarivier, ik zie je graag weer.

Lichtgroet Noor

  • Laatste update op .

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.