Het geluksgevoel | Eric Mijnster

Zondag 19 november 2023 van 13:00 tot 17:00

HET GELUKSGEVOEL & HOE VIND IK MIJN FLOW

Op 19 november speelt Eric Mijnster de voorstelling 'Het gelukgsgevoel' en verzorgt aansluitend de workshop 'Hoe vind ik mijn flow?' Je kunt er voor kiezen om alleen de voorstelling bij te wonen of om de voorstelling én de workshop mee te maken.

Het geluksgevoel
Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet? Precies dáár gaat de voorstelling Het geluksgevoel van Eric Mijnster over.

Als Eric zijn stem van binnenuit gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. De voorstelling is ongelofelijk herkenbaar met betrekking tot de situatie waar we momenteel in leven en geeft handvatten en vertrouwen om in je kracht te staan.

LEEFTIJD
Het geluksgevoel is te volgen voor iedereen vanaf een jaar of 10 tot hoe oud iemand ook maar kan worden :-).

OVER ERIC
Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, maakt en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken word mee op zijn spraakmakende reis en verder.

HOE VIND IK MIJN FLOW
De workshop Hoe vind ik mijn flow is een verdiepingssessie van alle inspiratie die de voorstelling teweeg brengt. Eric neemt je opnieuw mee op reis. op jouw reis.

Met de workshop vertaal je de inspirtatie van de voorstelling naar je eigen leven. Je leert afstemmen op jouw stem van binnenuit en je krijgt handvatten om je leven daarop in te richten. De dag is brandstof voor jouw innerlijke vuur en geeft je tools om jouw bezieling te vinden en vorm te geven.

PROGRAMMA
12.30 zaal open
13.00 Voorstelling Het geluksgevoel
14.30 Napraten en pauze
15.30 Workshop Hoe vind ik mijn flow
17.30 Afronding van de dag.

Kom je ook?

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.