Toepassing prenatale lijn punctuur

Wat kun je met deze prenataal punctuur met stemvorken?
  • Blokkades behandelen in het voorgeboortelijke: Een half jaar voor de geboorte maakt de ziel van het kind al contact met de ziel van de beide ouders. Wanneer er in dit halve jaar heftige ervaringen zijn bij de ouders, die de ouder niet kan verwerken, dan kan de kinderziel hiermee verzwaard worden en op latere leeftijd de ervaring hebben van stress, angst, verdriet of boosheid waarvan de oorzaak onvindbaar lijkt.
  • Blokkades behandelen die ontstaan zijn rondom de conceptie: Wanneer er tijdens de conceptie geen harmonie is geweest. Spanning en angst of zelfs geweld en onderdrukking dan heeft dit direct effect op zowel zaad als eicel. Dus op de foetus die bezield raakt.
  • Blokkades behandelen die ontstaan zijn tijdens de zwangerschap: Stel de zwangere moeder maakt een heftige emotionele gebeurtenis mee, dan ervaart de foetus dit als eigen energie. De foetus kan het onderscheid niet maken tussen van mij en van moeder. Het is nog heel sterk één verhaal. Dus neemt de foetus de emotionele lading op en ervaart het als eigen verdriet, eigen angst, eigen boosheid. Dit verdwijnt niet vanzelf. Dit hoopt zich a.h.w. op in het pijnlichaam van het kind. Wanneer het kind volwassen is geworden speelt deze emotionele onverwerkte ballast een rol via het onderbewuste. Dit geeft stress, angst, verdriet en of boosheid waarvan de persoon niet weet waar het vandaan komt. In het dagelijks leven is hier wellicht geen rede toe.

  • Blokkades behandelen die ontstaan zijn rondom de geboorte: Wanneer de geboorte lastig was in elk opzicht is hier ballast ontstaan voor het kind. Dit draagt het kind het hele leven bij zich, tenzij het kind tot bewustzijn komt dat deze ‘niet eigen energie’ is af te leggen en los te laten.

  • Wanneer er bij moeder van cliënt verslaving was of zij medicijnen gebruikte tijdens de zwangerschap.
  • Wanneer er bij moeder van cliënt angsten waren voor de geboorte.
  • Wanneer er een nabijgelegen familielid of vriend van de moeder van de cliënt is overleden is tijdens de zwangerschap.
  • Wanneer cliënt moeite heeft met zijn pad of taak op aarde te vinden en te weten.
  • Wanneer cliënt moeite heeft met incarneren.
  • Wanneer het zindelijk worden of het spreken van een kind achterblijft en traag verloopt.
  • Wanneer verbinding maken, in vertrouwen zijn, een issue is.
  • Wanneer iemand slecht kan loslaten of verteren.

  • Bij chronisch ziekten, terug blijven in ontwikkeling, immuniteits- ziekten, infectiegevaar, auto-immuunziekten, reuma, artritis en artrose.
  • Bij elke eenzijdigheid in het leven. Of dit te emotioneel of te hoofd gericht zich uitmaakt hierbij niet uit.

Te veel om op te noemen. Op de voeten zijn tal van fysieke klachten, emotionele belemmeringen en mentale issue op te lossen wanneer je weet op welke punten je masseert of in ons geval de stemvorken plaatst én welke stemvork je plaatst.

Stemvorken zijn erin wel meer dan 180 verschillende frequenties. We werken standaard met 36 verschillende stemvorken en hiermee hebben we een groot helend bereik. Wanneer je weet wat het karakter en de werking is van de stemvork en je het ziektebeeld kent, de meridianen kent en of de drukpunten kent, dan doet de trilling zijn werk en transformeert, spreekt het zelf genezend vermogen aan van de mens in vier lagen; Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

  • Laatste update op .
Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.