Fonoforese: Prenatale lijn punctuur met stemvorken

Specifieke lesdag om met stemvorken de prenatale lijn te kunnen behandelen.

1 lesdag - 155 euro - incl. lesmateriaal, thee & koffie & certificaat

Werk je met voetreflex therapie of massage én wil je hierbij de frequentie therapie toepassen met behulp van stemvorken dan raad ik je deze lesdag aan.

De 7-punten theorie in de metamorfosetherapie komt van Robert St. John. 7 markante punten op de “innerlijke” lijn op de voet geven een diepe transformerende werking bij aanraking. Dit is al zo wanneer je deze punten masseert. Wanneer je deze punten met stemvorken behandeld is de werking dieper en krachtiger zonder dat jij als therapeut of masseur kracht hoeft te zetten.

De stemvork geeft een diepe cel massage die van de voeten tot het hoofd doordringt op een zachte en subtiele wijze en geblokkeerde onverwerkte energie weer in stroming brengt.

De prenatale lijn op de voet is even als de metamorfose methode een somatotopie behandeling van de voet.  Op de voet is de prenatale lijn, de ziele lijn en de lichaamslijn terug te vinden. Door de prenatale lijn, de lichaamslijn en de ziele lijn te behandelen transformeer je diep liggende onverwerkte ervarningen.

Zelfs voorgeboortelijke issues kunnen hiermee op een zachte weldagige wijze worden opgelost.
Wanneer de moeder tijdens haar zwangerschap heftige ervaringen heeft meegemaakt, kan het kind in de baarmoeder hier al trauma door ondervinden. Het onderscheiden van wat van het kind zelf is en wat van de moeder is, is voor een foetus niet helder. Het is letterlijk en figuurlijk een in elkaar overvloeiende energie.

Ziele lijn behandelen

Geeft een gevoel van meer connectie met je zelf.

Lichaamslijn behandelen

Geeft een beter lichaamsgevoel. Je rust meer in je fysieke lichaam waardoor je beter gegrond en geaard bent.
Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.