Online lezing: 13 Heilige Nachten | 21 december 2023

De heilige nachten zijn de nachten tussen Kerstnacht 24 december en Driekoningen (6 januari). In deze nachten en de dagen ertussen is de sluier die tussen hemel en aarde ligt ijler en doorlaatbaarder in vergelijk met de rest van het jaar. Deze dagen lenen zich daardoor uitstekend voor bezinning, meditatie en bewustwording.
Van oudsher staan deze heilige nachten erom bekend dat de dromen en ervaringen die je in die dagen en nachten hebt een vooruitblik kunnen zijn voor wat in het komende jaar zal plaats vinden.

Elke nacht is een afspiegeling van een bepaalde maand in het toekomstige jaar.
Deze avond zal ik vertellen over de heilige nachten, over helder dromen en hoe je dromen makkelijker kunt onthouden. Er worden ook tips gegeven hoe je de heilige nachten kunt doorbrengen om er zo optimaal mogelijk van te profiteren dat de sluier in die periode dunner is en de Geestelijke wereld dichter bij is.

DOWNLOAD 13 HEILIGE NACHTEN MEDITATIES
Er is een mogelijkheid om een download link te kopen van de 13 heilige nachten audio opname. Op deze opname staan 13 meditaties. Voor elke nacht een meditatie, die ook gebruikt kan worden door het jaar heen als maandmeditatie.

Waar: Online, je ontvangt na aanmelding een zoomlink
Investering: 10,00 euro incl. PDF via mail
Tijd: 21 december - 19.30 - 21.00 uur
Door: Noor Elffers
Link: Aanmelden

Vragen?

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.