Leela Bewustwordingsreizen & Transformatie werk

3 daagse cursus

Accreditatie wordt aangevraagd bij KTNO

COVID19: We werken in kleine groepen op gepaste afstand van elkaar en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Leela kaart transformatie workshop met Kosmisch Leela kaarten.

Een bewustzijnsspel met grenzeloze mogelijkheden
Het leela spel stelt je instaat om een snelle en simpele ingang te vinden naar het onderbewuste of bovenbewuste, en om via beelden inzicht te krijgen in het eigen zelf. Je reist door de verschillende bewustzijnslagen heen.

Effecten van het Leela spel

 • Het helen van onverwerkte ervaringen van jezelf of je medemens.
 • Het ontdekken van de onbegrenste mogelijkheden en innerlijke krachten.
 • Het ontdekken van vaardigheden en kwaliteiten.
 • Het verdiepen van meditatieve staten.
 • Het integreren van de verschillende dimensies met het aardse bestaan.
 • Overwinnen van de angst voor de dood.
 • Verruimen van je visie op het leven.

Voor meer informatie scrol door naar beneden naar de workshop knoppen.

Ben jij als therapeut of healer in staat de energie van je cliënt te volgen en haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

 • Inhoud

  Het spel wordt gespeeld met 24 kaarten. Het zijn kaarten met een korte visualisatie. Deze visualisatie bied je als het ware een glijbaan aan naar het onder of bovenbewuste. Door middel van de open vragen die je leert stellen aan elkaar help je dit onderbewuste of bovenbewuste gebied te verkennen. Vervolgens leren we om deze ervaringen te koppelen aan het hedendaagse leven. Door het te koppelen aan het NU kunnen we inzichten krijgen over ons zelf en het leven dat we leiden.

  Het leela kaarten spel heeft enkele hele simpele spelregels. Een daarvan is: Ieder is gelijk. We hebben in dit spel geen therapeut en cliënt, maar reiziger en medereiziger. Je reist dus samen (met twee of meer personen tegelijk).
  Er is veel mogelijk. Het stellen van de vragen eist enige training.

  Innernet
  Als begeleider leer je de ander tot ontspanning te brengen, (het startpunt voor het spel) en bewustzijnsverruimende vragen te stellen, zodat je de reiziger kunt laten surfen op het "innernet" (het psychisch universum). Het biedt dus een eenvoudige weg naar hogere bewustzijnsvormen.

  Er wordt je tijdens de workshop/training inzicht gegeven in theorie en praktijk van de holografische samenhang van het innerlijke en uiterlijke universum. Dit is van belang zodat je weet welke beelden, ervaringen, symbolen belangrijk zijn om op in te gaan en welke niet. Welke vragen hebben welk effect. Welke vragen stel je om de reiziger te verbinden met een ander of dieper hologram.

 • Leela

  Is leela geschikt voor jou?

  Ben je therapeut/coach of healer en werk je met mensen die je achter de dagelijkse werkelijkheid wil laten kijken naar een groter persepctief in zichzelf? Dan is dit een zeer goede cursus voor je om te doen. Het geeft je handvatten om dieper in onder- en bovenbewuste lagen van het innerversum te reizen. Zonder enig psychedelisch middel reis je samen met je client door zijn/haar inner- en universum.

  Leela boek en kaarten zijn ontwikkeld door Joop van der Hagen. Samen met Joop heb ik een jaar lang intensief gewerkt aan de verschillende mogelijkheden die de Leela kaarten bieden. Het Leelaboek en spel zijn bij mij aan te schaffen voor 30,00 euro.

 • Data

   Aanmelden voor een workshop

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 111,00 euro per dag.

  Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een syllabus. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.


 • Therapeuten

  Via deze pagina komen de therapeuten bij hun studenten-pagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je workshop of cursus ontvang je een unieke inlogcode.  Workshop Leela

  Workshop 10de chakra

  Workshop chakrabalans met stemvorken en kristallen

  Workshop .......

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.