Aura Beheer

Essentiele kennis en beschermingsvorm voor elk 'hooggevoelig' persoon en elke energetisch therapeut en healer

Accreditatie is aangevraagd bij KTNO

Herken jij of herken je jouw cliënten in de volgende vragen?

 1. "Hoe kan ik leren onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en de energie die ik van anderen overneem en aanvoel?"
 2. "Hoe kan ik zorgen dat ik minder overprikkeld raak door mijn omgeving?"
 3. "Ik word steeds uit balans gebracht wanneer ik met anderen in contact kom, en zeker in groepen heb ik daar last van. Wat kan ik daaraan doen?"

Dit zijn drie vragen die cliënten, cursisten en collega's mij stellen.

Hieruit spreekt een vermenging van energie tussen jou en de ander. Je pakt als hoog gevoelig persoon (HSPer) heel gemakkelijk energie over.

Voorbeeld: Je krijgt ineens hoofdpijn terwijl je op kantoor of in de klas zit. Even later blijkt dat een collega/klasgenoot enorme hoofdpijn heeft. Zodra jij je verwijdert uit de ruimte, verdwijnt de hoofdpijn. Dit heet mee resoneren. Hoe gevoeliger je bent hoe makkelijker je met een ander mee resoneert.  Dit is zeker niet altijd handig en er is zeker iets aan te doen.

Je staat als het ware te open. Door zo open te staan komen er energieën bij je binnen die niet met je mee resoneren maar als het ware tegen jou resonantie ingaan. Het botst. Je voelt je niet lekker, je voelt je zwaar, vermoeid, onrustig, onzeker of andere vervelende gevoelens die je liever los wilt laten. Lees verder hieronder bij inhoud.

Covid19: We werken in kleine groepen op gepaste afstand van elkaar en volgen de richtlijnen van het RIVM.

Ben jij hooggevoelig en wil je jouw verfijnde afstemming kunnen inzetten in de wereld, dan is dit een mooie ondersteuning voor jezelf.

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze workshop

 • Inhoud

  Door je auraveld (het energieveld om je heen) tot een gezonde beschermer te maken kun je het mee resoneren met ander mensen en omgevingen beperken en een halt toe roepen. Je brengt je energetische focus meer naar jezelf i.p.v. in de omgeving. Je leert deze dag om je aura op te schonen, te laten mee resoneren met licht en liefde en als een beschermende buffer te maken zodat je minder last hebt van andere energieën om je heen. Je ontvangt een prachtige aurabeheer kaart om na deze lesdag handvatten te hebben voor de rest van je leven.

  In de lesdag zit ook informatie verwerkt over het aardester chakra. Dit chakra zorg voor een gezond immuunsysteem.

  Met deze methoden heb ik ruim 40 jaar ervaring. Noodgedwongen heb ik het mijzelf geleerd en daarna velen anderen om mij heen die hoog gevoelig waren. Hierdoor konden zij beter hun werk doen en mee doen in de maatschappij zonder ziek te worden of te overprikkeld te raken. Daabij is er een mooi bijkomend voordeel: Het geeft je een gezond energetisch immuunsysteem en dit is uitermate belangrijk juist in deze corona tijd.

  De workshop is een ondersteuning bij een persoonlijk groeiproces naar meer kracht en helderheid in jezelf. Dit geeft je meer vreugde en verbondenheid met wat je doet, met wie je bent en waar je voor kiest. Je bent van harte welkom.

 • Data

   Aanmelden voor een workshop

  6 december  Pendelcursus (3 avonden)

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 111,00 euro per dag.

  Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een syllabus. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.
 • Therapeuten

  Via deze pagina komen de therapeuten bij hun studenten-pagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je workshop of cursus ontvang je een unieke inlogcode.  Workshop Leela

  Workshop 10de chakra

  Workshop chakrabalans met stemvorken en kristallen

  Workshop .......

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.