Workshops

Korte workshops en cursussen

Workshops en cursussen van 1 tot max. 3 dagen

Noorderlicht Academie geeft diverse korte cursussen en workshop voor de therapeut, coaches en healers om je tools uit te breiden en je te verdiepen in andere technieken en mogelijkheden ter aanvulling van jouw therapeutische pakket.

Je kunt kiezen uit onderstaande workshops of een eigen keuze aanvragen.

Voor meer informatie scrol door naar beneden naar de workshop knoppen.

Ben jij als therapeut of healer in staat de energie van je cliënt te volgen en haar de tools aan te reiken naar een hogere frequentie?

Geef jezelf als therapeut en healer diverse methoden om jouw cliënten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Verrijk jezelf met deze opleiding

 • Inhoud

  Door een workshop te volgen kun je meer over een onderwerp te weten komen en ervaren of het ondersteunend kan zijn bij je eigen pakket van therapeutische vaardigheden.

  We bieden diverse opleidingen aan en sommige elementen uit deze opleidingen lenen zich prima om als dag workshop of als een korte cursus aan te bieden. Mocht het onderwerp van jouw keuze niet genoemd worden in het rijtje van workshops of korte cursussen, voel je dan vrij om het wensenformulier in te vullen. Wie weet breng je ons op ideeën.

  Een aantal voorbeelden van workshops en cursussen die je zou kunnen kiezen.

  • Wervelkolom healing met kleuren: Een krachtige tool om overtuigingen, afspraken, eden, geloften, bezweringen en meer van dit soort gedoe snel los te kunnen koppelen. Vooral geschikt wanneer iemand niet verder komt in zijn/haar proces en als het ware blijft hangen in een bepaald patroon. 2 dagen.
  • Energetische reiniging van lichaam, ziel en geest: Een belangrijke tool om op elk moment en bij elke situatie in te kunnen zetten om zowel jezelf als je cliënt te ondersteunen in het loslaten van vervuiling en klachten. 1 dag.
  • Afstand healing leren geven: Het is zo prettig als jij je cliënt of je vriendin op afstand kan helpen. Maar hoe doe je dat nu precies zodat het energetisch verantwoord gebeurt. 1 dag.
  • Messbrug techniek: een vorm om het issue of het probleem in een keer gelijktijdig fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel uit het pijnlichaam te trekken. 1 dag.
  • Tijdlijn techniek: Een vorm om terug te vinden waarom er zich altijd en steeds weer bepaalde zaken herhalen. Wat ligt er aan ten grondslag? Waar komt het vandaan? 1 dag.
  • Geboorte sessie: Ons geboorte moment is een mogelijkheid om al je kracht en potentieel naar binnen te halen in dit leven. Heel regelmatig gebeurt het dat dit niet helemaal zo lukt als je ziel zou willen. Hier is bij bewustzijn veel aan te doen. Je kunt opnieuw geboren worden en heel bewust je potentieel mee nemen in dit aarde leven. Dit resulteert in makkelijker je opdracht en taak herinneren, en kunnen uitvoeren, minder angst hebben om jezelf zichtbaar te maken. Minder vermoeit te zijn en opgeruimder en vrolijker in het leven te staan. 3 dagen.
  • Innerlijk kampvuur techniek: Een prachtige vorm om bewustzijn te krijgen op jezelf en je eigen projecties, onvermogens, verdriet, angsten, boosheid en andere wellicht lastige schaduw zaken. 1 dag.
  • Hulp aan dwalende en dolende zielen: Het helpen van overledenen naar het licht kan heel helpend zijn voor zowel de overledene als voor de cliënt. 1 dag.
  • Jouw keuze en wens is ook welkom.
 • Bloedzuiveren

 • Numerologie Fono

 • Hoog gevoelig

  Hoog gevoelig - Overprikkeling

  Klik op de link voor meer informatie!

 • Navel Fono

  Navel Pechoti methode cursus van 2 dagen.

  Een mooie opstart voor beginnende Fonoforese therapeuten.

 • Kwint Fono

  Kwint healing met stemvorken

  Pagina is in opbouw

 • Aardester

  Aardester chakra onder onze voeten. Klik op de link voor meer informatie.
 • Leela

  Leela Bewustwordingsreizen & Transformatie werk Klik op deze link voor meer informatie.
 • Data

  22 & 23 december: Bloedzuiveren & Christusenergie
  30 december: Introductie lesdag Fonoforese basiswerk

 • Investering

  De investering voor de workshops liggen op 111,00 euro per dag tenzij anders aangegeven.

  Je ontvangt hiervoor de lesdag, het naslag materiaal in de vorm van een werkkaart of in de vorm van een syllabus. Je ontvangt een certificaat van deelname met het aantal uren van de cursus of workshop. Natuurlijk is er ook koffie, thee en lekkers, en alle aandacht voor jouw vragen en jouw proces.


 • Therapeuten

  Via deze pagina komen de therapeuten bij hun studenten-pagina waarop inhoudelijke lesgerichte geluidsopnames en video's getoond worden. Bij aanvang van je workshop of cursus ontvang je een unieke inlogcode.  Workshop Leela

  Workshop Aardester chakra

  Workshop chakrabalans met stemvorken en kristallen

  Workshop .......

Contactgegevens

Noorderlicht Academie
voor Fonoforese & Esoterische Opleidingen,
Healing, Coaching & Therapie
Kvk: 30208330

Molenstraat 2
5664 HV Geldrop

E:
T: 06 28423459


© Noorderlicht Academy - Website: Van Dongen Design - Inloggen
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons cookiebeleid.