Gezond Energetisch Immuunsysteem

Gezond Energetisch Immuunsysteem

Energie beheer geeft ruimte en vrijheid en een gezond energetisch immuunsysteem 

Door elke dag, regelmatig te gronden, lichaamsbeheer, aurabeheer en energiebeheer toe te passen zorgen we voor ons energetisch immuunsysteem. Soms zal het nodig zijn innerlijk kindwerk toe te passen of met de zilveren schaal te werken voor het op een gezonde wijze afvoeren van niet eigen energieën. Dan communiceren we met ons zelf en de wereld om ons heen. Wanneer we blijven waarnemen (reading) wat er gebeurd in en om ons en helen (healing) wat blokkeert, kunnen we onszelf weer in harmonie en balans brengen. Dit geeft vreugde en geluk en een intens gevoel van vrijheid. Waarop je in het NU staat en IK BEN ervaart.

Energie beheer geeft ruimte en vrijheid en een gezond energetisch immuunsysteem

Deze dag zullen we een grove opzet maken met Eigen energiebeheer en ontwikkeling van bewustzijn naar innerlijke meesterschap en vrijheid. Deze spiraal van dagelijkse attentie wordt verder uitgewerkt in de cursus 'Intuitieve ontwikkeling cursus' en in de opleiding 'Zuiver Waarnemen'.
Deze opstap is voor een ieder die al van alles heeft gedaan waarschijnlijk voldoende helder om er zelf mee aan de slag te gaan. Voor diegenen die nog niet veel op dit gebied hebben gevolgd krijgen een mooi overzicht en basis gegevens mee om zelfstandig te oefenen en te voelen of een verdere ontwikkeling op deze wijze vruchtbaar voor hen zou zijn.
We werken stapsgewijs de spiraal door. Je ontvangt een duidelijke syllabus met beeld en tekst zodat je alles thuis nog eens na kan lezen.
  • Datum: 24 januari 2017; dinsdag van 10.00 - 17.00 uur
  • Docent: Noor Elffers
  • Kosten: 93,00 euro incl. koffie/thee en lekkers. Inclusief Syllabus en verrassing. (Lunch zelf meenemen)

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459 liever app of sms dan inspreken

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop

 
Lees meer: