Reading & Healing 3 daagse basiscursus

In korte tijd leer je een aantal makkelijke basistechnieken voor het ontwikkelen van reading en healing.

Dit is een leuke cursus voor hen die een gedegen indruk willen krijgen van wat reading en healing is. Je leert een eenvoudige vorm van reading en we maken een start met een aantal healing technieken. Hierbij richten we onze aandacht o.a. op het communiceren met de energie van de cliënt. Wil je meer weten schrijf je dan in en maak een start met het leren werken met energieën van mensen, dieren, planten en omgeving.

Het programma:

10.00 uur starten: In de ochtend starten we met meditatie en meditatieve oefeningen om ons innerlijke vermogen te vergroten.
10.45 uur Theorie: Theorie over hoe je te werk kunt gaan met reading en healing. Je ontvangt heel praktische informatie over de oefeningen en de behandelingen. De theorie wordt ondersteund door korte oefeningen met elkaar
13.00 uur: lunch; gezamenlijke maaltijd
14.30 uur: Praktisch werken met elkaar; In de middag zullen we met elkaar oefenen en praktisch bezig zijn om de reading en de healing onder de knie te krijgen
18.30 uur Avondeten; Een heerlijke vegetarische en glutenvrije maaltijd staat voor ons klaar. (na gezamenlijk corvee gaat ieder weer zijn eigen weg tot de volgende dag)

Data: Meld je aan en zodra er 4 personen zijn plan ik de data
Kosten: 285,00 euro incl. maaltijden, koffie, thee en versnaperingen
Docent: Noor Elffers
Groep: Minimaal 4 en maximaal 12 mensen
Inschrijving: Cursus Reading en Healing