Planeten Healing

Planeten Healing

3-daagse Cursus met inwijdingen

Leren werken met planeet energieën als; Zon, Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus en Saturnus. We intensiveren de verbinding met de planeet energieën met behulp van planeetzegel meditaties, planeet-stemvorken en planeet-healingen. De planeten werken in op onze organen. De werking en het spel van de planeten worden behandeld en duidelijker voor je.planeetster

 

De vaste sterren zoals de dierenriem tekens werken van buiten op ons in. De planeten daarentegen werken juist van binnen op ons in. De planeten zijn de vormers van onze organen. Elke planeet is verbonden met één van onze organen. Onze chakra's zijn daarbij verbindingspoorten. In de Alchemie werden de chakra's de "zegels van de planeten" genoemd, of ook wel de poorten van de planeten.

Paracelsus schreef; "wanneer een mens geboren wordt, dan wordt met hem zijn firmament geboren en de zeven organen, die op zich zelf de kracht hebben, zeven planeten te zijn en op die manier alles wat tot zijn firmament behoort".

De planeten hebben een grote werking op ons welbevinden, onze gemoedstoestand. Zij geven ons een zielenstemming, een innerlijke kracht. Zij werken in op ons energie systeem. Elke planeet regeert als het ware over een orgaan. Zo hoort de Zon bij het hart, de Maan bij de hersenen en Jupiter bij de lever.

De planeten werken dus dag en nacht op ons in. Dit is goed te merken bij speciale combinaties van planeten.

 

Twee planeten per dag

Je gaat gedurende de drie dagen ontdekken dat er heel veel momenten in het leven zijn dat we de planeet energie kunnen inzetten door middel van afstemming en intentie. Bv waar emotie vastzit en in stroming gebracht mag worden is de Maan bij uitstek geschikt, wanneer er examen vrees is kan Zon in combinatie met Jupiter een goede hulp zijn. Bij iemand die het lastig vindt om te gaan staan voor zichzelf en zich uit te spreken zetten we de combinatie Zon en Mercurius in, of Mars wanneer het om meer lef en actie vraagt. Zo kunnen we ondersteunend werken en meer balans brengen in ons dagelijks leven.

 

Wanneer we genezend willen werken met de planeten kunnen we ons afstemmen en verbinden met de krachten en energieën van die bepaalde planeet die de balans en de genezing ondersteunen kan.

 

Wat kun je verwachten van de drie dagen?

Eerste deel: Elke dag begint met afstemmen door middel van een planeetzegelmeditatie.

Tweede deel: Vervolgens is er een theorie gedeelte dat zal gaan over de werking van de planeet en het orgaan, de meridiaan beschrijving en hoe je helend kunt werken met de planeet energie. Waar en wanneer je het kunt toepassen.

Het derde deel: van de dag is het zelf werken en helen met planeet energie. Bij elke planeet kun je zo je wenst een inwijding ontvangen. Dit zorgt ervoor dat jouw verbinding met deze planeet versterkt wordt en je makkelijker met de planeet energie kan werken.

Het is prettig als je vooraf aan deze workshop al bekend bent met healing werk in de vorm van reiki, Quantum Touch. white time healing of een andere healing vorm.

Bij de workshop ontvang je een uitgebreide syllabus, wil je daarnaast de planeetzegelset gekleurd of in zwart/wit hebben dan is dit aan te schaffen. Ook is een meridiaanlijst met de belangrijke meridiaan punten, een wervelkolom kaart met de planeetwervels en dierenriemwervels of een uitgebreide testmap te koop.

 

Workshop dagen:

3 dagen van 10.00 – 21.00 uur

Je kunt je wel inschrijven. Zodra er vier mensen ingeschreven staan plan ik de data in overleg

 

Kosten:

€ 321,00 euro voor 3 dagen. Inclusief uitgebreide Syllabus, vegetarische Maaltijden, koffie, thee en lekkers. Na afloop ontvang je een certificaat.

 

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop