Planeet Inwijding

Planeet Inwijdingen

Mercurius ZegelSpeciaal voor Therapeuten en Healers: In anderhalf uur ontvang je een Planeet Inwijding. De uitleg over de planeetenergie, Een Planeet meditatie ~ initiatie, en hoe je ermee kunt werken in je praktijk. Schrijf je nu in!

Hoe gaat het in zijn werk?Zonnen Zegel

  • Maak een afspraak voor een Planeet inwijding (anderhalf uur één op één)
  • Je ontvangt informatie over de energie en karakter van de planeet
  • Je ontvangt een speciale planeet meditatie
  • Je ontvangt een afbeelding van de planeetzegel
  • Je ontvangt de planeet inwijding
  • Je ontvangt de wijze waarop je met de planeet energie helend kan werken
  • Je ontvangt een certificaat van desbetreffende planeet healing

Iedereen begint met de Zonnen Inwijding

Mocht je meer planeet inwijdingen willen dan kan dit na de zonnen inwijding. Je maakt hiervoor een nieuwe afspraak. Per planeet maak je een afspraak van anderhalf uur. Tussen de ene en de andere planeet zitten tenminste drie weken. Nadat je de Zonnen Inwijding hebt ontvangen kun je kiezen uit de planeten Maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus en Saturnus. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan het completeren van de inwijdingen dan kun je alsnog Uranus en Neptunus ontvangen.

Ieder van ons is verbonden met alle energieën die er in het universum zijn. Waarom dan toch nog inwijdingen ontvangen. De kanalen hebben wij, net zoals een schoorsteen in een huis aanwezig is. Doch wanneer we de schoorsteen lang niet hebben gebruikt is het raadzaam deze te laten vegen. Een inwijding is, oneerbiedig gezegd, gewoon het vegen van je schoorsteen.

Maan zegelMeestal laat ik de mensen eerst op eigen kracht verbinding leggen met een planeet of een Goddelijke energie. Vervolgens laat ik hen vertellen hoe zij de energie ervaren. Wanneer ik hen daarna inwijdt ontdekken ze dat de energie wel drie keer zo krachtig bij hen binnen komt als daarvoor. Dit doet de initiatie, de Inwijding.

Elke inwijding kost 111,00 euro. Hiermee krijg je zeer krachtige energie in je handen die goed te gebruiken is voor healers, genezers en uiteraard ook voor afstandshealing.Venus zegel

Een gang door de zeven planeten is een inwijdingsweg op zichzelf. Het is bijzonder om je met de energieën te verbinden en er mee te mogen healen. Het voordeel van de Planeet Inwijdingsuren is dat jij op jouw moment in je eigen tempo de Inwijdingen en verbindingen kunt maken met de planeten. Dat is in deze tijd waarin de energie snel verandert en je veel voor je kiezen kunt krijgen wel zo prettig. Verder kun je met je persoonlijke vragen terecht en ontvang je de antwoorden op jou situatie afgestemd.

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.