Meditatie avonden

Meester-energie meditatie: 11-11-'11

Beluister en lees hier de meditatie

Na de meditatie was er de mogelijkheid om verschillende ervaringen te hebben met Healing. Op deze prachtige dag zijn er zalvingen gegeven. De zalvingen bekrachtigen het transformatie proces naar zelfbewustzijn in verbinding met het goddelijk plan.

De meditatie is te beluisteren via onderstaande player.

Op naar 12-12-12 !!

Je kunt de tekst van de meditatie hier lezen. Geniet met een open hart van de samensmelting en de verbinding.

Wat hebben wij ervaren en gedaan op 11-11-11. Het was een prachtige viering met 40 mensen.

Vanaf 10.30 uur waren de deuren van het Noorderlicht centrum open. Om 11.00 uur starten we met de meditatie zodat we om 11.11 onze trillingsfrequentie al behoorlijk verhoogd hadden. Waarom was dit belangrijk?

11 is een bijzonder getal. Men noemt het een Meester getal. Het toon aan dat het nieuwe geboren wordt en verankert mag worden in ons. 11.11 is verbonden met het Feest van de harmonische Convergentie, de samensmelting. Er vindt een samenwerking plaats tussen ons Kosmische Zelf en ons fysieke Zijn. 11.11 vormt de Brug van dualiteit naar Eenheid. Er heeft in ons een diepgaande verschuiving plaats gevonden naar een hogere staat van Zijn. Bewuster en meer verbonden met Al wat is. Dit betekend dat we minder het gevoel hebben het alleen te moeten doen. We doen het samen en in krachtige verbinding met de Spirit. (God, Christus, Heilige Geest)

 

Ons bewustzijn verhogen

Het is tijd om je Meesterschap te vieren. De poort naar de volgende dimensie is op 11.11.11 een feit. Verhoog je trillingsfrequentie doormiddel van meditatie en vreugde. Je zult de stappen in deze Nieuwe tijd makkelijker maken wanneer je geniet. Stap in de Meesterenergie, volg je intuïtie en zet met plezier en dynamisch de zaken op de grond die jij wilt verwezenlijken. 11 als Meester getal staat voor verlichting die passend is voor wat nu volgt.

Er is een meditatie gegeven die gericht is op de Nieuwe tijd. Deze meditatie helpt ons om de stap in de nieuwe dimensie vol bewust en met plezier te zetten. De meditatie is omlijst met prachtige Piano muziek van Freek Zwanenberg. Een integere spirituele pianist die instaat is de energie van de meditatie te vertalen in pianospel.

Lees hier de tekst van de Meditatie: Stap in je Meesterschap

 

Zalving:

Het Zalven is heiligen, wijden of zegenen van iets of iemand voor zijn taak. Het bekrachtigen van de essentie van die persoon en de verbinding versterken met de Holy Spirit.

Juist in deze tijd van overgang naar de nieuwe dimensie is Zalven enorm belangrijk. Het in je eigen centrum en kracht gaan staan om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor jouw pad is essentieel. De Zalving is een krachtige ondersteuner hierin.

  • De Heilige zalfolie is het beeld voor de verbinding met de Heilige Geest
  • De intentie waarmee gezalfd wordt is de verbinding met de Ziel
  • De zalving zelf geeft een optimale verbinding van de Ziel en de Geest met het lichaam

De zalving ondersteunt de Vrije wil en helpt alle schaduw los te koppelen van de taak en de opdracht die jij hebt. Zalving is gemanifesteerde kracht van de tegenwoordigheid van God.

Belangrijk voor ons op deze dag is samen ZIJN. Genieten en plezier hebben.

 

Kleine spirituele markt

Er was ook een kleine spirituele markt zijn met zuivere wierook, edelstenen & kristallen, oliën & spray's, Cd's met healing muziek, stemvorken, noveen kaarsen, pendels, heilige geometrische kristallen, (kubus, octaëder, icosaëder, tetraëder, en Pentagon dodecaëder), sri yantra's van bergkristal, phurba's en vajra's en nog meer.

 

Dit was het Programma:

10.30            Bent u van harte welkom

11.00            Start de meditatie, daarna zal Freek Zwanenberg de meditatie laten naklinken in zijn spel

12.00 - 13.00 Lunch bestaande uit vegetarische soep met brood

13.00 - 17.00 Healing time; Tijd om healingen te ervaren. Er zullen door diverse mensen healingen gegeven worden.

17.00            Ronden we deze feestdag gezamenlijk af.

De sessies duren een half uurtje. Het gaat om even proeven aan wat er mogelijk is. Hier onder krijg je een idee van wat er die middag aan healing sessies te ervaren is:

  • Zalvingen door Noor
  • Piano Healing door Freek
  • Fonoforese healing
  • Zang healing
  • Etherische Aura healing door Ben & Ad & Marianne

 

Opgeven voor deze dag is wel belangrijk. Er wordt een vergoeding gevraagd van 15,00 euro om de kosten te dekken. Hartelijk dank! Contact

Let op!! Zet het vast in je agenda: 12-12-12 zal er weer een grote viering zijn. Opnieuw een Poort activatie. Ook dan zal Noorderlicht Centrum een mogelijkheid geven om samen te mediteren en onze trillingsfrequentie te verhogen naar de Gouden Energie frequentie van vrede en Eenheid.

Lichtgroet Noor Elffers