Meditatie avonden

Meditatie avonden

Op woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur € 6.00 euro per avond. 

Een diepe ontspanning heeft een heilzaam en genezend effect op je lichaam, je ziel en je geest!

  • Als eerste voorkom je hierdoor klachten en ziekten die ontstaan door stress. Regelmatig in jezelf keren geeft een sterkere verbinding met je kern. Hierdoor is er meer balans en harmonie in je leven.
  • Ten tweede werkt een diepe ontspanning bewustzijn verruimend. Zaken die door de dag heen genomen weinig aandacht krijgen kunnen nu in beelden helder en duidelijk voor je worden. Dit geeft eye-opener ervaringen die je ontwikkeling en handelingen in je dagelijks leven positief kunnen beïnvloeden. Problemen zullen hierdoor minder heftig in je hoofd blijven rond malen. Je komt sneller tot een goede oplossing hiervoor.
  • Ten derde geeft mediteren een mogelijkheid om nieuwe bronnen in jezelf aan te boren. Bronnen waar je in je dagelijkse leven aan voorbij rent mogen nu in alle glorie zich voor je openen en je geest bevruchten met nieuwe ideeën en creativiteit.

Praktische zaken:

Je bent welkom om gewoon een woensdagavond mee te doen. Probeer het eens uit, het kost je niets voor één enkele avond. Wanneer je de avonden regelmatig wilt volgen betaal je € 6.00 euro per avond. De prijzen zijn incl; Thee, koffie en lekkers.
Op de site in de agenda vind je de data van de meditatieavonden. Geef me een belletje of mailtje. Je wordt dan persoonlijk ontvangen zodat jij je snel thuis en welkom voelt.

Meditatie inhoudelijk:

Allereerst zal ik uitleg geven over hoe je het beste kunt mediteren. Welke meditatie houding je kan helpen om tot een diepe ontspanning te komen. Hierbij kan ik ieder persoonlijk ondersteunen wanneer er vragen zijn of zich problemen voor doen.

Het aanbod van de meditaties zal verschillend zijn. Er zullen basismeditaties gegeven worden maar ook meditaties die je mee nemen op een reis door andere werelden. Mijn afstemming en verbinding met de geestelijke wereld maakt dat ik zeer regelmatig meditaties door krijg. Deze meditaties channel ik ter plekke. Zij worden mij doorgegeven terwijl ik ben afgestemd op de groep mensen die aanwezig is. Dit houdt in dat ik van te voren niet weet hoe de meditatie gaat verlopen. Elke meditatie is weer anders. Laat je verrassen. Je bent van harte welkom.

De groep

Er is inmiddels een mooie vaste meditatiegroep ontstaan in het Noorderlicht Centrum. Vooraf delen we kort hoe het met ons gaat. De ervaring leert dat dit verbondenheid en aandacht geeft die een ieder goed doet. Na de meditatie doen we ook een korte deelronde waarbij het niet nodig is om iets te delen maar er de mogelijkheid is om te delen wanneer er iets in de meditatie voorbij is gekomen wat vraagtekens heeft opgeroepen. In de groep is een open en vriendschappelijke houding naar elkaar.

Meditaties van Noor Elffers

 

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop

Lichtgroet Noor Elffers