Huis Zuiveren en Trilling verhogen

Huis Zuiveren en trilling verhogen

Beslist de moeite waard. Geeft je huis een hoge trilling, zuivering en bescherming. We werken met de vijf heilige geometrische figuren in bergkristal op een kristalbeamer van plexiglas of kristal/sunghit. Kristalbeamer

In het centrum gebruik ik de beamers in drie verschillende ruimtes. De trainingsruimte, de praktijk en het woonhuis worden continu gezuivert en in hoge trillingsfrequentie balans gehouden. Hierdoor is de energetische vervuiling beduidend minder tot volkomen in balans. Geometrische kristallen en de Kristal beamer of versterker geeft heling, zuivering, reiniging en verhoging van de energie frequentie. Hierbij wordt gewerkt met de vijf heilige geometrische vormen (Kubus, tetraëder, octaëder, icosaeder en de pentagon dodecaëder). Met deze kristal beamer kun je frequentie verhogend werken, reinigen en heling geven aan mens, dier en omgeving (o.a. je huis energetisch zuiveren en opladen).

In deze workshop krijg je:

 • Inhoudelijke theorie over de vijf platonische lichamen van bergkristal
 • Uitleg over hoe de “kristal-beamer” met de schijfjes werkt
 • Water proeven voor en na beamer gebruik
 • Verschillende energieën voelen via de “beamer”. Zoals edelstenen, kleuren, platonische lichamen en planeet energieën
 • Een healing geven met de vijf Geo -kristallen
 • Healing en Zuivering met de beamer geven

Kristalhealing

Kristal healing met de vijf platonische kristallen geslepen uit bergkristal

Door de kracht van bergkristal en de kracht van de heilige geometrische vormen samen te voegen hebben we een heel krachtig instrument tot onze beschikking voor heling en zuivering.

De Platonische lichamen stellen een ordeningsprincipe voor dat zich weerspiegelt in ons lichaam. Zo ontstaat de mogelijkheid om harmoniserend, helend en zuiverend in te werken op mens, dier en omgeving.

De platonische lichamen zijn grondvormen die we overal terug kunnen vinden. Zij vormen een ordeningsprincipe waaruit alles wat zichtbaar is in deze wereld is ontstaan. Ze liggen ten grondslag aan mens, dier en plant. Daardoor kunnen wij ze gebruiken ter ondersteuning, als energie brengers en voor zuivering en heling voor ons totale organisme en energieveld.

Vooral in te zetten voor eigen heling, matrix activering en lichtlichaam versterken.

De platonische geometrische kristallen en hun kwaliteiten worden uitgebreid behandeld zodat de verschillen en mogelijkheden die de vormen bieden je duidelijk worden.

Daarnaast is dit een dag waarop de “Kristalbeamer” geïntroduceerd wordt.

 

“Kirstal Beamer”Kristalbeamer

Wat is de kristalbeamer en hoe werken we er mee.

De kristalbeamer is een vierkante schijf die energetisch verbonden is met kleine vierkante schijfjes. Leggen we de kristallen op de kristalbeamer dan worden de kristal krachten via de kleine schijfjes doorgegeven. De kleine schijfjes draag je bij je, leg je op bepaalde plekken op je lichaam of in de ruimte waardoor deze op energetische wijze gereinigd, gezuiverd en geheeld worden. Dit brengt harmonie en balans, genezing en lichtheid in je leven.

De kristalbeamer kan op vele manieren ingezet worden:

 • Balans brengen in de verschillende menselijke lichamen (fysiek, ether, emotioneel, mentaal, astraal, ik en spiritueel licht- lichaam)
 • Energetisch zuiveren en opladen van ruimtes; kamers en huizen
 • Bloemen langer en mooier vers in de vaas
 • Je drinkwater zachter en energetisch opgeladen
 • Je eten energetische opladen en zuiveren. Geeft een zachtere vollere smaak
 • Toevoegen van energie van essence, edelstenen, kruiden en kleuren aan je lichaam, aura en energie

 

Een ervaring met de kristalbeamer:

Een vriendin van mij voelde zich niet goed en had barstende hoofdpijn. Zij plaatste een amethist (Paarse kristal halfedelsteen) op de beamer en op het kleine plaatje haar pasfoto. Na nog geen half uur later was haar hoofdpijn totaal verdwenen en voelde zij zich helder en goed.

 

Edelsteen beamer: Op verzoek van velen doen we nu onderzoek naar de werking van de beamer met bergkristal en sunghit. De werking van plexiglas is zeer goed en geeft een uitermate goed resultaat doch velen vinden plexiglas niet prettig als idee omdat het kunststof is.

 

Kopen van kristallen en kristalbeamer

 • Kristalbeamer + 4 schijfjes: 36,00 euro (plexiglas)
 • Schijfjes los kosten 6 euro
 • 5 Geometrische berg kristallen in houten kistje: 33,00 euro
 • 5 Geometrische amethist kristallen in houten kistje: 49,00 euro
 • 5 Geometrische rozenkwarts kristallen in houten kistje: 49.00 euro
 • Edelstenen afhankelijk van soort en grote: tussen 1.20 - 9,00 euro
 • Healing buidel; Tasje met 13 edelstenen voor chakra legging: 68,80

Data: 21 februari 2017 van 10.00 - 17.00 uur

Kosten: € 93,00. incl. uitgebreide syllabus, een verrassing ter waarde van 20 euro, koffie, thee en lekkers. (Zelf lunch meenemen).

Docent: Noor Elffers

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop