Hooggevoeligheid Wat Nu?

Voor ieder die gevoelig is, is dit een bruikbare dag met tips en gelijkgestemden.  Veel mensen die hooggevoelig zijn hebben een fijne afstemming op hun omgeving.

De hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit maakt dat je zaken weet, voelt, hoort, ziet en waarneemt waar een ander mens aan voorbij kan gaan. Gewoon omdat het hen niet opvalt, omdat zij hun focus op andere zaken gericht hebben. Deze hoog sensitiviteit is niet voor iedereen prettig. Wanneer je moeite hebt met de indrukken en mensen om je heen, wanneer je snel angstig bent of onrustig wordt van de omgeving dan is dit wellicht een praktische workshop voor jou.

Een workshopdag voor ieder die vermoed of ontdekt heeft dat je hooggevoelig bent. Noor Elffers, ervaringsdeskundige, geeft handige tips en oefeningen om zelf te doen zodat je meer in balans kunt zijn. Je minder onrustig en angstig voelt. Hoe je als HSP ("Highly Sensitive Person") jezelf kan helpen om meer in je kracht en je vertrouwen te zijn.
Naast de tips legt Noor uit wat er energetisch gebeurd waardoor je zo hooggevoelig bent. Dit is een verhaal over ons auraveld en onze wezensdelen.
Ook hebben we met elkaar een gesprek over onze opdracht of taak in ons leven. Wat kom jij in deze wereld doen met jouw hooggevoeligheid? Ben je op de verkeerde planeet beland of hoe zit het? In dit gesprek is iedere visie een mogelijkheid die we kunnen laten klinken.

Er is een syllabus waarin de informatie, afbeeldingen en oefeningen staan beschreven die je kunt doen om meer in balans te zijn.  Zo kun je alles na de workshop ook nog eens rustig nalezen. Er is tijdens de workshop veel beeldmateriaal aanwezig zodat ook voor de beelddenkers de dag goed te volgen is.

 

Kosten: 65,00 euro incl. syllabus, thee en koffie en lekkers. (lunch zelf meenemen)

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop

Ervaringen Hooggevoeligheid workshop.