Heilige Geometrie workshop

Heilige Geometrie en toonpunctuur met stemvorken

3 daagse cursus Heilige Geometrie en toonpunctuur met stemvorken. 19, 20 en 21 augustus van 10.00 - 17.00 uur.Flower of life

Door de energie van bergkristal en de zuiverheid van de heilige geometrische vormen samen te voegen hebben we al een heel krachtig in­strument tot onze beschikking voor heling en zuivering. De vijf platonische lichamen, kubus, tetraëder, octaëder, icosaëder, en de pentagon dodeca­ëder, zijn hierbij de frequentie verhogende elementen. Daarbij voegen we voor de komende cursus in Juli 2014 de stemvorken. Door de juiste trilling is er een krachtige verbinding te maken met de levensfrequenties in het lichaam. Hierdoor vitaliseren we de cellen en harmoniseren we de orgaanfuncties. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken in samen werking met de kosmische trillingen van de planeten die voortduren op onze organen inwerken.

3 daagse cursus

Heilige geometrie is een huwelijk tussen hemel en aarde

De vijf platonische lichamen, kubus, tetraëder, octaëder, icosaëder, en de pentagon dodeca­ëder, zijn frequentie verhogende elementen. Deze platonische lichamen stellen een orde­ningsprincipe voor dat zich weerspiegelt in ons lichaam. Zo ontstaat de mogelijkheid om har­moniserend, helend en zuiverend in te werken op mens, dier en omgeving. De trillingsfrequentie van de stemvorken versterken de lichtkrachten van de planeten in ons systeem. Deze combinatie van platonisch lichaam met stemvorken is heel krachtig.

Hoe werken we

Tijdens deze workshop verdiepen wij ons in de krachten en kwaliteiten van de enkele geometrische vormen. We doen Heilige geometrie meditaties en ervaren hoe we de vorm in kunnen zetten voor heling en genezing. Concreet betekend dit dat we beginnen met een meditatie, Na de meditatie volgt een theorie gedeelte en na de middagpauze is er een uitwisseling in behandeling. Je leert direct met de kristallen en de stemvorken te werken op het lichaam en in het auraveld. Ook leer je wat de heilige geometrie en de stemvorken in je dagelijks leven nog meer kan betekenen. Je ontvangt hierbij duidelijk en overzichtelijk lesmateriaal.

Wat komt er aan bod

 

Er wordt met visualisaties gewerkt en met de bergkristal vormen. Door de kracht van bergkristal en de kracht van de heilige geometrische vormen samen te voegen hebben we een heel krachtig in­strument tot onze beschikking voor healing en zuivering.  Klik hier voor de Inhoud Heilige Geometrie healing cursus

De vormen die aan bod komen zijn o.a.  Kubus (aarde), Tetraëder (vuur), Octaëder (lucht), Icosaeder (water), en de Pentagon dodecaëder (ether). Vanuit deze Heilige vormen ontstaan in beweging een aantal genezende kracht vormen zoals de spiraal, de lemniscaat en de vijfster. We zullen ook dieper ingaan op de 6de, 7de en 8ste dimensie waarin de heilige geometrie vormen zichtbaar worden in licht, geluid en trillingsfrequentie. Aansluiten bij deze hoge dimensies is een grote hulp bij het werken hiermee. Hierbij voegen wij 5 frequentie in de vorm van stemvorken. Deze stemvorken zij verbonden met aarde~, water~, lucht~, vuur~ en etherfrequentie.

Data:

Maandagen: 19, 20 en 21 augustus 2016 van 10.00 tot 17.00 uur

Kosten:

€ 225,00 euro voor 3 dagen. Inclusief lunch en uitgebreide Syllabus.
Na afloop ontvang je een certificaat.

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop

<Terug naar: Fonoforese Toonpunctuur Stemvork opleiding

Lichtgroet Noor Elffers