Euritmie; meditatief bewegen

Euritmie; meditatief bewegen

Deze euritmie workshops geven via waarnemingen in jezelf, tijdens de euritmische bewegingen, een verdieping in je eigen "Zijn". Euritmie wordt gevormd door de magische bewegingen van het gezonde ritme, deze bewegingen ondersteunen de levenskrachten in de mens. De adem in de mens, tussen mens en aarde en mens en kosmos wordt hersteld en komt in een gezonde balans.

Workshop "Ik & wereld"

Inhoud workshopIk spreek

We gaan werken aan verschillende ritmische elementen. Deze ritmische elementen zijn de verpakking om te werken aan "Ik & wereld"

Hoe verhouden wij ons tot onszelf en de wereld om ons heen. Dit heeft alles te maken met hoe adem ik. Het inademen is een verbinding van buiten naar binnen maken, het uitademen is een verbinding van binnen naar buiten. Hoe verhoudt mijn binnenwereld zich tot mijn buitenwereld en hoe bewaar ik een gezonde balans tussen deze twee zodat ik niet uitgeput raak of te afgesloten ben.

Bij alle vormen van sociale problemen, huidproblemen en ademhalingsproblemen is dit een goede en ondersteunende workshop. Je leert bewegingen maken die jouw energie versterken en bekrachtigen. Deze bewegingen kun je thuis beoefenen zodat het je gezondheid ondersteund.

Ik & SpiritZomer 2017 zal er weer een workshop plaats vinden. U kunt zich ten alle tijden aanmelden. Zodra er een groepje van minimaal 4 mensen is plan ik al eerder een datum in overleg met de groep.

 

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459.

Aanmelden: Inschrijfformulier voor een workshop