Entiteiten en Co

Een eendaagse workshop over “vreemde” energieën.

Dit kunnen heel simpel andere mensen, dieren, planten of mineralen zijn, of energieën van in of van boven de aarde.

Energieën van entiteiten, overledenen of elementenwezens.

Vreemde energieën zijn energieën die niet behoren tot lichaamseigen energie. Dit kunnen heel simpel andere mensen, dieren, planten of mineralen zijn, of energieën van in of van boven de aarde. Energieën van Engelen of buitenaardsen. Energieën van entiteiten, overledenen of elementenwezens.

Een workshop om meer zicht te krijgen op wat er om ons heen nog meer leeft en werkt. Hoe dit zich verhoudt tot ons als mensen. We zullen met elkaar delen wat ons beweegt om naar een workshop als dit toe te komen. Daarna vertel ik welke wezens er zijn (voor zover ik dat nu weet) en welke taken of opdrachten zij hebben en hoe zij zich verhouden tot ons mensen.

Vervolgens vertel ik over de verschillende mogelijkheden om deze wezens te helpen (naar het licht te begeleiden), met hen te communiceren (om hen bewust te maken van wat ze aan het doen zijn) of ze hun plek te wijzen en los te koppelen van jouw energie (Wanneer zij verdwaald zijn, slecht willend zijn, of anderszins aanhaken). Hoe je het ook keert of wendt het is niet juist wanneer andere wezens ongevraagd in je huis of je energieveld aanwezig zijn.

Wat zijn lichaamsvreemde energieën

  • Energie van ouders of anderen (wel of geen familieleden) overgenomen vanuit willen zorgen voor (dit doen we meestal in onze kindertijd)
  • Energie van entiteiten behorende bij bepaalde geloofsbelijdenissen, gedachtenstructuren en opgelegde beelden
  • Energie van ongelukken of traumatische gebeurtenissen
  • Energie van elementenwezens. Hiermee verbonden geraakt door een, al dan niet bewuste, hulpvraag
  • Energie van vervloekingen, bezweringen, zwarte magie en voodoo van anderen naar jou gericht
  • Energie van buitenaardsen; onderaardsen, van rastervelden, koorden, matrixen die gebruikt worden door andere vreemde energieën

Door de lichaamsvreemde energie weer los te koppelen, de beperkende banden te verbreken, energetisch jezelf te vullen met je eigen en oorspronkelijke energie, en door regelmatig energiebeheer en aurabeheer toe te passen geef je vreemde energieën steeds minder kans om jou energieveld en lichaam binnen te dringen en aan te haken. Daar waar jij niet in je lichaam woont hebben vreemde energieën mogelijkheden om binnen te komen en te blijven. Dus het advies is: ‘Leef in je lichaam’!!

We zullen het hebben over onze weerhaken en hoe je die kunt loskoppelen en oplossen in jezelf. Hoe jij jezelf sterker en weerbaarder kan maken zodat je minder last hebt van entiteiten en consorten. Kortom niet alleen een informatieve workshop maar ook praktische tips en handvatten om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Geef je op en bij voldoende deelname plan ik een datum. Een dag van 10.00 – 17.00 uur. € 95,00 incl. Overzichtskaart, thee, koffie en lekkers. Lunch zelf meebrengen. Contact