Christus energie inwijding

Christusenergie inwijding

wervelkolomDoordat er steeds meer mensen een verhoogde sensitiviteit ervaren en hun bewustzijn verruimen ontstaat er een behoefte aan een verfijnde healing vorm. Een healing die in het fijnstoffelijke bereik werkzaam is. Een inwijding met Christusenergie geeft je de mogelijkheid om anderen en jezelf in de verticale Christus Atelier tiller.deenergieën te ondersteunen en te helen. In Duitsland wordt dit "Begradigung" genoemd. De Christusenergie is zo krachtig en stralend dat het je lichtlichaam, je levensenergie, je etherkrachten, versterkt en oplaad. Je hele energieveld wordt in balans gebracht en geharmoniseerd. Dit heeft op veel zaken effect.

"Christusenergie inwijding"

De inwijding op zich geeft jouw eigen energie een soort pusch vooruit. Ik heb gezien hoe de leerlingen van de opleiding simpel door de inwijding grote sprongen vooruit maakten in hun ontwikkeling naar bewustwording. Ineens waren er veranderingen te ervaren en te zien, zowel voor omstanders als voor de betreffende persoon zelf, waar al maanden op geoefend was of naar toe gewerkt werd. De Christus energie maakt het mogelijk. Liefde maakt het mogelijk. Want Christus is pure liefde.

Wat gebeurd er bij een Christusenergie Inwijding?

Door een zeer intensieve lichtenergiestroom wordt het energieveld (de aura) uitgebalanceerd en gestabiliseerd. Deze stabilisatie is duidelijk te ervaren aan de bekkenstand, de beenlengte en de schouderstand. De verschillen in beenlengte, scheefstand van bekken en schouders worden zichtbaar en meetbaar gelijk en in evenwicht gebracht. Deze harmonisering van het energieveld (Aura en chakra's) kan voor nog meer evenwicht in het lichaam zorgen.

De Christus energie is een allesomvattende kracht die instaat is polariteiten in ons tot een eenheid te brengen. Liefde is de sterkste kracht in al het leven. In de microkosmos en de makrokosmos. Bij de Christusenergie inwijding wordt de stralingskracht van de handen verhoogd door het Christusbewustzijn en het alomvattende aldoordringende onvoorwaardelijke liefdeslicht. Het in balans en harmonie brengen van de Verticale energie van het lichaam, de rug, het bekken, de schouders en de nek laat de energie beter doorstromen in het fysieke lichaam en de aura. De Christusenergie helpt ons in de Goddelijke ordening te komen!

Christusenergie inwijding 

Wil je de Christusenergie inwijding ontvangen dan is het goed om je op te geven voor de Christusenergie Healer opleiding deel I. Nu begrijp ik dat je wellicht niet de hele opleiding wilt volgen. Je kunt de eerste dag van de driedaagse meedoen, daarin wordt de uitleg gegeven over de inwijding en wat je er mee kunt doen. Hoe je anderen en jezelf kunt ondersteunen met deze Hoge lichtenergie. U betaald voor een eendaagse inwijding 111,00. Voor de lunch (8,00 euro) en het avondeten (12.00 euro) komen er nog kosten bij.

 

Info: Contactformulier of bel Noor Elffers 06-28423459

Opgeven: Inschrijfformulier Opleiding Christusenergie Healer