Workshops

Stemvorken en Spagyriek

Alchemistische Spagyriek Plantgeneeskunde en Stemvork Heling

 

– Erik Welten (De Spagyriek Apotheek) en Noor Elffers (Fonoforese Academie)

Spagyriek berust op het werken met alchemistische plantenremedies die harmoniserend inwerken op Lichaam, Ziel en Geest. Deze remedies kunnen worden beschouwd als een synthese van homeopathie, aromatherapie, bloesemremedies, fytotherapie en celzouten. Spagyriek bevordert processen van heling, innerlijke groei, bewustwording en transformatie, waarbij de diepste essentie van de mens steeds meer tot expressie komt.

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving. Met behulp van stemvorken worden specifieke trillingsfrequenties toegepast om cellen en weefsels in het lichaam weer in de oorspronkelijke trilling terug te brengen.

Tijdens deze workshop leren we hoe de krachten van Spagyriek en Fonoforese kunnen worden gebundeld. We starten met de basiscursus Spagyriek. Met behulp van deze basiskennis is het mogelijk om zelf spagyriek te gaan voorschrijven. Meer informatie over de basiscursus Spagyriek vindt u op www.despagyriekapotheek.nl.

Daarna wordt uitgelegd hoe we met Spagyriek een representatie van een trillingsfrequentie kunnen maken, die correspondeert met de frequentie van de stemvork. Tevens ontvangen we uitleg over het werken met Stemvorken bij cliënten. Vervolgens gaan we in de praktijk ervaren hoe dit werkt door elkaar een behandeling te geven en te ontvangen met de stemvork, waarbij tegelijkertijd een spagyrische remedie wordt ingezet. Hierbij staan de frequenties van het bioritme van Geest, Lichaam en Ziel centraal en zullen we tevens werken met de Solfeggio DNA repair frequentie van 528 Hz.

 

Praktische informatie:

Datum en tijd: 15 april 2017 van 10.00 uur – 21.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Locatie: Noorderlicht centrum, Hulst 69, 5662 TK te Geldrop

Kosten: € 175 inclusief syllabus, koffie, thee en een avondmaaltijd. U dient zelf voor uw lunch te zorgen.

Meer informatie: Noor Elffers (tel 06 28 42 34 59) of Erik Welten (tel 0594 64 11 65)