Workshops

Spagyriek & Stemvorken

Stemvorken en spagyriekmiddelen te samen kunnen een geweldig effect hebben. Met de spagyriek middelen zijn we in staat om frequentiemiddelen te maken die ondersteund worden door de trillingsfrequenties van de stemvorken.

 Een geweldige dag die voor alle geïnterresseerden open gesteld is. (Nieuwe data volgt in december 2017) van 10.00 tot 21.00 uur

We ontvangen in het Noorderlicht Centrum te Geldrop Erik Welten (van de Spagyriek apotheek). Hij zal ons in de ochtend uitleg geven over de basis van het werken met spagyriek middelen. Verder zullen we van hem leren hoe we een middel van een bepaalde trillingsfrequentie kunnen maken.

We zullen deze middag met stemvorken op een aantal specifieke punten op het lichaam werken. Punten die gericht zijn om de karmische DNA structuur in de juiste gezonde matrix terug brengen, waardoor de ziekte minder kans heeft zich te blijven manifesteren. We werken dus zowel met de stemvorkfrequenties als met de spagyriekmiddelen samen.

Het doel is: het lichaam te ondersteunen om om in balans en harmonie te komen. Het werken met stemvorken bevordert het los laten en verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam, zodat de cliënt zich niet meer hecht aan oude informatie maar zich een nieuw bewustzijn kan eigen maken.

 

De dag ziet er als volgt uit:

 • 9.30 uur is de deur open
 • 10.00 uur starten we. Erik Welten zal ons meenemen in wat Spagyriek is, hoe het is ontstaan, en hoe het werkt.
 • 11.30 uur korte pauze, waarna Erik weer verder gaat.
 • 13.00 uur lunch pauze. Hiervoor graag zelf lunch meenemen
 • 14.00 uur vervolg van de les van Erik. Hij verteld ons hoe je de middelen kunt aanpassen bij bepaalde frequenties. Hoe bepaalde frequentie middelen gemaakt kunnen worden ter ondersteuning van het werken met stemvorken.
 • 16.00 uur korte pauze
 • 16.15 uur Uitleg stemvorkwerk en werkwijze Spayriek en Stemvorken samen voor balans en harmonie in lichaam, ziel en geest,  door Noor Elffers.
 • 17.00 uur starten we de Eerste behandeling: Groep I ontvangt en groep II geeft de behandeling. Ieder ontvangt en geeft een behandeling op deze dag. Hierin wordt je begeleidt door assistenten en door Noor
 • 18.30 uur Avondmaaltijd: Vegetarische Biologische Soep. Gluten vrije crackers en biologische geitenkaas.
 • 19.30 uur Tweede behandeling: Groep II ontvangt en groep I geeft de behandeling.
 • 21.00 uur Afronding van de dag.

 

Kosten voor deze dag:

175,00 euro als losse workshopdag zonder verdere module verplichting. incl. syllabus en avondmaaltijd.

95,00 euro als onderdeel van de  Meester module Fonoforese Stemvorkwerk en begeleiden van zieken incl. syllabus en avondmaaltijd.

Inschrijven voor deze losse workshopdag a 175,00 euro: Inschrijfformulier workshopdag

Inschrijven voor de module Stemvorkwerk en begeleiden van Chronisch zieken à 639,00 euro voor zes lesdagen: Inschrijfformulier module

Heb je nog vragen over de Stemvorken? Contact Noor Elffers

Heb je nog vragen over Spagyriek? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er is deze dag de gelegenheid om spagyriek boeken, testdozen, en stemvorken aan te schaffen. Deze lesdag staat op zichzelf en is tevens onderdeel van een zesdaagse fonoforese module voor het begeleiden van patienten met stemvorken.  Mocht je na deze dag belangstelling hebben om meer te leren over het werken met stemvorken en ondersteunen van zieken dan verwijs ik je door naar de module Fonoforese Stemvorkwerk en zieken.

Lees meer over Stemvorken en Spagyriek

In het centrum is betalen met pin mogelijk.